Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar selam ya bütün gün giremedim siteye beni tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh

mafoldumbenarkadaşlar slm malesef bu ayda olmadı artık kırmızı rengi hiç sevmiyorum doktor klomen verdi kullanan varmı sonucunu yazarsanız sevinirim herkese bol şans

canım özür dilerim ben yanlış okudum o zaman kusura bakma düzeltme yaparım tatlım çok özür

aysellim hiç düzeltme yapma, mesaj attım kırmızı kartı yedim, ocak ayı için liste hazırlıyorsan yeni gün 1 ocak.Inşallah yeni yıla bebişle girerim :Saruboceq:

biankacım bu tarıh-olcer ı nasıl koyuyorsun mesajın altına?? :hulya:

Mugmug1, tickerfactory.com'da tarih ölçerini hazırlıyorsun, sonra kullanıcı paneline giriyorsun oradan profilini düzenleye girdikten sonra, forum mesajın olarak hazırladığın tarih ölçerinin urlsini yapıştırıyorsun.olmazsa söyle bana canım.

herkese merhaba bayram sonrası herkes iyi maşallah.yeni umutlar yeni bir ay yeni hamişler herşey güzel

12sini bekliyorum regl günüm bu kez bekliyoum çünkü yumurtalar boşa gitti benim malesef hasta idim o dönem felaket

bir kadın doğum dal merkezi doktoru ücretsiz simir testi yapıp kanser taraması başlattıklarını söyledi.gitmeyi düşünüyorum.yaptıran varmı hiç bu tür bi testi.

günaydın kızlar.
aysellim geçmişe bakıp vakit kaybetmek istemedim ama seni merak ettim.Bana vereceğin güzel haberin var mı cnm?

canım bizde seni özledikkk
sıkı muhbbetler edemedik byram sonuu herkes yoğun sitede sorun var
aman neyse boşverrrr
belki bebişler göbüşdedir ne dersinizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…