- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.661
ben yaptırdım canımherkese merhaba bayram sonrası herkes iyi maşallah.yeni umutlar yeni bir ay yeni hamişler herşey güzel
12sini bekliyorum regl günüm bu kez bekliyoum çünkü yumurtalar boşa gitti benim malesef hasta idim o dönem felaket
bir kadın doğum dal merkezi doktoru ücretsiz simir testi yapıp kanser taraması başlattıklarını söyledi.gitmeyi düşünüyorum.yaptıran varmı hiç bu tür bi testi.
ben seni hamile sanıyodum akannehir
yazdım şekerim
inş. yeni tarih vermene gerek kalmayacak şekerimmmm
delikafadulden
Gunaydın herkese....
Gunaydın herkese....
ama kırmızılar gelirse şaşırmam. bu ay kendimi şartlamadım. zaten kendimi regle hazırladım. berrak test bekliyordum. ama ben hamiş deilken de poziitif çıkarttım.
bende bi anormallik var
hadı hayırlısı bebıss...rahat tuttuysan kendını olması ıhtımal...
ben resımden bırsey goremedım..ne olmus??
rahatım kuşum ya. annem almış testi. dedi yap, yola çıkıcan bişi varsa yola çıkma burda kal. dedim yok bişi. zorla yaptım. bembeyaz berrak çıkmadı. çok silik bir iz vardı ama dikkate almadım. yeni bir işe başladım. evden bişiler satıyorum netten felan.
yani bu ay bebiş gelmezse daha iyi olucak benim için...
bide daha kafam allak bullak. 3 düşükten sonra zor toparlanılıyor cidden :bbo:
tubişim bilinen marka al canımmm
benim de bir tane bozuk çıktı
sonra oncomed aldım tam regl olduğum günmafoldumben
rahatım kuşum ya. annem almış testi. dedi yap, yola çıkıcan bişi varsa yola çıkma burda kal. dedim yok bişi. zorla yaptım. bembeyaz berrak çıkmadı. çok silik bir iz vardı ama dikkate almadım. yeni bir işe başladım. evden bişiler satıyorum netten felan.
yani bu ay bebiş gelmezse daha iyi olucak benim için...
bide daha kafam allak bullak. 3 düşükten sonra zor toparlanılıyor cidden :bbo:
hayırlı olsun canımmm
ne satıyorsun şekerim
kozmetik mi giyim mi
takı ve gecelik bidenem...
nx pırlanta takılar ve babydoller.
buyrunnnnnnnnn
nerede satıyorsun
gıttıgıdıyor?
belkı bakarız
tabi canımmm
paramız yabancıya gitmesin dimi kızlarrrr:hulya: