Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya Herkes spontone yasiyorr
plansiz falan filan
atalım kızlar düşünceleri
gelecekse gelecek diyelim bakalım ne olacak
opuyorumnanaktan

ya oulede tam hamılıyeyım dıyorsun hıssttım dıyorsun sonu husran...Allahtan esım destek oluyor işi sakaya vuruyor ben bu ay spermlerımden bırıne gul vercem yumurtan hemen onu ıcıne alcak diyorkaydirigubbakcemile5

aysellim üzülme canım herşey nasip kısmet işi bizde aralık sonunu bekleriz.bende kırmızıları gördüm .inş yılbaşı güzel süprizler alırız

Vallahi hersey psikolojik
yani o hissiyatlar insanı üzüyor sonra
kısmet deyip devam

bi derdim onu yazacağım 2 saattir uğraşıyorum yaa bu gün ben geldimya öyle olur site kilitlenir.sinirlerim alt üst oldu

bu hafta site cok kötüydü allak bullak olduk sayfayı yeniletmekten başım döndü midem bulandı aa kafamçokkarıştı

Ammaaaaaaaaaan ne bu ya doğru dürüs giremedik bugün yine ne kadar daha böyle gider bilmem...

ben 8 aralıkk :)
ama ümitli deilim...
umursamadım heççç

kızlar memleketteydim uzun zamandır yoktum. nassınız???

Hoşgeldin iyiyz yeni hamilelerimiz var bizde beklemedeyiz gerçi benim yaklaştı yarın günüm hayırlısı bakalım bu ayda olmadı gibi geliyor gelirse sürpriz yapar bize rahatım yani.........

selam herkese
ovulasyon dönemimde ağır griple yattım malesef
bu ayıda esgeçecek gibiyim
ayşe arman hesabı bende rafa kaldıraxcağım galiba bisüre.
biraz spor yapıp kilo vermem
bağışıklığımı kuvbvvetlendirmem lazım

on aralık normalde ama ne olur bılemem o kadar ot ıcıyorum duzene grıdıyse adetım 15 aralıkda olcak eger duzene gırmedıyse 25 aralık

Kızlar merhaba, bana kırmızıları gördü yazmışsınız ama ben henüz görmedim ki :) sadece çok güçlü belirtiler var dedim göreceğime dair.Halen de devam ediyor ama henüz olmadı yani :sm_confused:

biankacım bu tarıh-olcer ı nasıl koyuyorsun mesajın altına?? :hulya:

canım özür dilerim ben yanlış okudum o zaman kusura bakma düzeltme yaparım tatlım çok özür

kızlar bugün çatlatma iğnesi oldum.ama kocacım ne yazık ki 2 gündür sbah akşam iğne yiyor.bademcik enfeksiyonu :9 off yaa ilaç da kullanıyor.tam vaktinde sinir oldum.hasta yatıyor .ben de hadi falan demeyi düşünmüyorum.sonuçta biliyo.off yaa offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…