- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.681
selam kizlar.sizi çooook özledim.hastayım kaç gündür.grip oldum.dün işe gidemedim yattım.bugün de sabah gittim p.tesiye acil işim vardı onu hallettim tekrar eve geldim.sümüklü oldum beeenn kaydirigubbakcemile3.burnum akmadığı zamanda müthiş baş ağrısı yapıyor.eee sizlerden ne haber.Aysellim günün geçti mi ne durumdasın balım?
selam kızlar benimde beklemediğim istemdeğim günüm bugün çok bi rahatsızlığım yok pek bir belirtimde yok bekliyoz bakalım kocişimin gözüde bende nasılsın deyip duruyor ama arada sırada olacakmışım gibi geliyo.......
gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmmmselam kizlar.sizi çooook özledim.hastayım kaç gündür.grip oldum.dün işe gidemedim yattım.bugün de sabah gittim p.tesiye acil işim vardı onu hallettim tekrar eve geldim.sümüklü oldum beeenn kaydirigubbakcemile3.burnum akmadığı zamanda müthiş baş ağrısı yapıyor.eee sizlerden ne haber.Aysellim günün geçti mi ne durumdasın balım?
sebinim hoşgeldinnnnnnnn Şeniz
geçmiş olsun kuşum...
rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah :Saruboceq:
bende uzun aradan sonra geldim bugün opuyorumnanaktan
özledim sizi çokkk
gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmmm
ıste hamılelerımız
HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
:t eytey:
* prayforU:CüvCüv:
* azize1:CüvCüv:
* gokcek:CüvCüv:
* bilcan:CüvCüv:
* tek0633:CüvCüv:
* bmen:CüvCüv:
* baklava:CüvCüv:
* elay_34:CüvCüv:
* mercan76:CüvCüv:
Günaydin kizlar.
Maalesef kirmizilar geldi mafoldumben
cok kötüyüm cok ümitliyimdim bu aydan
neyse kismet degilmis
ayselcim beklenmeyen yeni tarihim 30 aralik cnm.
Olsun canım boma moralini.derslerine yoğunlaş kafandan atmaya çalış.bence ne zaman umursamazsak o zaman hamile kalıcaz.biliyorum insanın kafasından atması zor oluyor ama denemek lazım
Günaydin kizlar.
Maalesef kirmizilar geldi mafoldumben
cok kötüyüm cok ümitliyimdim bu aydan
neyse kismet degilmis
ayselcim beklenmeyen yeni tarihim 30 aralik cnm.
canım üzülme tatlım önümüzdeki günlere bakalım tatlımmmzemuszemus
Kızzlaaarrr Aysel,bebiskom88 nasılsınız? misafirim gelecek bugün o yüzden pek bakamadım. Sanırım site düzeldi sonunda.
Hayırlısı canım..hadı bakalım ınsallah guzel haberlerınızı alırız tez zamanda..Mersın nasıl? guzeldır havalar..neresındensın?