Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kizlar.sizi çooook özledim.hastayım kaç gündür.grip oldum.dün işe gidemedim yattım.bugün de sabah gittim p.tesiye acil işim vardı onu hallettim tekrar eve geldim.sümüklü oldum beeenn kaydirigubbakcemile3.burnum akmadığı zamanda müthiş baş ağrısı yapıyor.eee sizlerden ne haber.Aysellim günün geçti mi ne durumdasın balım?

sebinim hoşgeldinnnnnnnn Şeniz
geçmiş olsun kuşum...
rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah :Saruboceq:
bende uzun aradan sonra geldim bugün opuyorumnanaktan
özledim sizi çokkk

selam kızlar benimde beklemediğim istemdeğim günüm bugün çok bi rahatsızlığım yok pek bir belirtimde yok bekliyoz bakalım kocişimin gözüde bende nasılsın deyip duruyor ama arada sırada olacakmışım gibi geliyo.......

Hayırlısı canım..hadı bakalım ınsallah guzel haberlerınızı alırız tez zamanda..Mersın nasıl? guzeldır havalar..neresındensın?

gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmmm

sebinim hoşgeldinnnnnnnn Şeniz
geçmiş olsun kuşum...
rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah :Saruboceq:
bende uzun aradan sonra geldim bugün opuyorumnanaktan
özledim sizi çokkk

saol tubişim.Derler ya her işte bir hayır vardır diye hamile olsaydım ilaç almadan nasıl atlatırdım bilmiyorum.reglim bitti gibi bugün.iileşelim çalışmaya başlıcaz yine.eşime de bulaştırdım o da yatıyor zavallım.iyi ki çalışma zamanımıza denk gelmedi.kaydirigubbakcemile3

ıste hamılelerımız
HAMıŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
:t eytey:

* prayforU:CüvCüv:
* azize1:CüvCüv:
* gokcek:CüvCüv:
* bilcan:CüvCüv:
* tek0633:CüvCüv:
* bmen:CüvCüv:
* baklava:CüvCüv:
* elay_34:CüvCüv:
* mercan76:CüvCüv:

Günaydin kizlar.
Maalesef kirmizilar geldi mafoldumben
cok kötüyüm cok ümitliyimdim bu aydan
neyse kismet degilmis
ayselcim beklenmeyen yeni tarihim 30 aralik cnm.

Mercanı bilmiyordum.çok sevindim.Allah hepsine rahat bir hamilelik dönemi ve mis gibi kokan bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.Geride kalanlara da tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin.:Saruboceq:

Günaydin kizlar.
Maalesef kirmizilar geldi mafoldumben
cok kötüyüm cok ümitliyimdim bu aydan
neyse kismet degilmis
ayselcim beklenmeyen yeni tarihim 30 aralik cnm.

Olsun canım boma moralini.derslerine yoğunlaş kafandan atmaya çalış.bence ne zaman umursamazsak o zaman hamile kalıcaz.biliyorum insanın kafasından atması zor oluyor ama denemek lazım

Olsun canım boma moralini.derslerine yoğunlaş kafandan atmaya çalış.bence ne zaman umursamazsak o zaman hamile kalıcaz.biliyorum insanın kafasından atması zor oluyor ama denemek lazım

Haklisin canim. sanirim bu ay gecikmem sinva stresinden dolayi oldu yoksa cok düzenliydi simdiye kadar. zaten takmiycam artik esimde öle söyledi bana. günleri hesaplayarak calismiycam:umursamaz:
nezaman canim isterse ozaman öyle bir karar aldm kaydirigubbakcemile3

Kızzlaaarrr Aysel,bebiskom88 nasılsınız? misafirim gelecek bugün o yüzden pek bakamadım. Sanırım site düzeldi sonunda.

slm arkadşlar nasılsnız uzun zamndr gremdm siteye sorn vardı hep hala perşembecileer listesi devammı beni 26 kasım listesne yazacktnz bnm regl tarihm 28 kasımdı ama ben hala hastalnmadım dün test yaptm çıkmadı çarşmba doktora gtjm bakalım o nedck inş size bu perşmbe veririm hayrlı haberimi veririm dua edn bana ltfn inş hamişimdr

Kızzlaaarrr Aysel,bebiskom88 nasılsınız? misafirim gelecek bugün o yüzden pek bakamadım. Sanırım site düzeldi sonunda.

selam gayecim iyiyim sagol. kirmizilari gördüm bugün maalesef.
neyse olsun artik takmiyorum vallah. nezaman isterse bebisim ozaman gelsin. sen nasilsin canim?

Hayırlısı canım..hadı bakalım ınsallah guzel haberlerınızı alırız tez zamanda..Mersın nasıl? guzeldır havalar..neresındensın?

inşallaaaaaaah tarsustanım HAVA KAPALI YA Bİ TEMİZLİK YAPTIM BATTNİYE ALTINDA YATIYOM SOĞUK YA HAVA BEBİŞİMDE GELSİN İNŞ. BI SEFER.... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…