Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

haklısın canım o yüzden kan testi yaptırmadım

gecen nisan ayında yola beraber başladığımız arakadaşımın hamıle oldugunu ogrenmıstık benımle aynı gundu sat ı
2 gun gecene kadar bekledım ve negatıf sonuc cıktı bekledım 10 gun gectı kan testı yaptırdım yıne negatıf ve tam 19 gun sonra ılacla regl olabıldım. oyle bır stres olmuskı hıc yumurtlama olamamıs.. o stresi o kadar iyi biliyorum ki umarım hepimiz en kısa zamanda o bi göremediğimiz II cızgıyı goruruz kaydirigubbakcemile5

canım evet stres herşeye sebep maalesef
canım her zaman diyorum hayırlısıyla olsun

Bende aslinda ilk defa yumurtladigimi hissettim bu ay ama sanki yinede en gec yarin rgl olacakmisim gibi geliyor hic bir belirti olmadigi halde. sadece dün vardi sancim gelmedi bugün ise hicbisi yok.

Benimde bugün belim ve kasıklarım ağrıyor
beklemeye devam.
Bafo sen ne kadar süredir evlisin, ne zamandır bebek düşünüyorsunuz?

arkadaşlar yaklaşık 1 seneyi geçti,klomen ve pregnly iğneleri kullandım 1 sene boyunca adetlerim düzeldi fakat genede çocuğum olmuyordu,sonunda doktora gitmedim çünkü doktorum aşılama yapalım diyordu devamlı maddi açıdan bende yaptırmak istemiyordum çünkü ilki tutmazsa 2,3 devamlı yapılması gerekiyordu.
ben çocuğum olucağına inanıyordum,ama olmuyordu işte devlet hastanesine gittik birde oraya bakalım dedik,orada kullandığım klomeni yasakladılar tahlil yapıcaz ilaç kullanma bitene kadar dediler,öyle olunca pregnly iğnelerinide bıraktım klomenide.
HSG filmi çektirdim tüplerim açık çıktı oda temizdi.
:CüvCüv:
SONUNDA BU AY HAMİLE KALDIM KASIM AYINDA HAMİLEYİM KIZLAR DARISI SİZİN BAŞINIZA....
ADIMI HAMİŞLER LİSTESİNE EKLEYİN LÜTFEN...
TEDAVİYİ BIRAKTIKTAN SONRA HSG ÇEKTİRDİM SONRAKİ AY HAMİŞ KALDIM,ÇOK ŞÜKÜR...

Son düzenleme:

canım benim yaa bu kadar sıkıntıdan sonra hamiş kalmışsın walla çok sevindim öpeyim seni:)))
kızlar pes etmek yok bak elay direnmiş çabalamış bebişi gönüşünde çok sevindimmmm
allah sağlığıyla kucağına almayı nasip eder inş.

elaycım sana maşallahhhhhh

ama bende aynı boyle bir mucize istiyorum ama mafoldumben

selam kızlar giremedim bugün topige hala cok kötü çalışıyor, nasılsınız ne var ne yok ?? Ayselim kuşum naptın ?

selam kızlar ya ne olacak bu sitenin ahli doğru düzgün iki muhabbet dönderemiyoruz. yazdıklarınızı çoook sonra okuyabiliyorum

üfff yaa cevap yazıyorum gitmiyor
supreme canımsabah idrar testi, negatif çıktı.
kan testi için bekleyeyim dedim 1-2 gün daha
bugünde adet olacakmışım gibi ağrı var bilemiyorum
sen nasılsın

canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…