- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.481
haklısın canım o yüzden kan testi yaptırmadım
gecen nisan ayında yola beraber başladığımız arakadaşımın hamıle oldugunu ogrenmıstık benımle aynı gundu sat ı
2 gun gecene kadar bekledım ve negatıf sonuc cıktı bekledım 10 gun gectı kan testı yaptırdım yıne negatıf ve tam 19 gun sonra ılacla regl olabıldım. Oyle bır stres olmuskı hıc yumurtlama olamamıs.. O stresi o kadar iyi biliyorum ki umarım hepimiz en kısa zamanda o bi göremediğimiz ıı cızgıyı goruruz kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar yaklaşık 1 seneyi geçti,klomen ve pregnly iğneleri kullandım 1 sene boyunca adetlerim düzeldi fakat genede çocuğum olmuyordu,sonunda doktora gitmedim çünkü doktorum aşılama yapalım diyordu devamlı maddi açıdan bende yaptırmak istemiyordum çünkü ilki tutmazsa 2,3 devamlı yapılması gerekiyordu.
Ben çocuğum olucağına inanıyordum,ama olmuyordu işte devlet hastanesine gittik birde oraya bakalım dedik,orada kullandığım klomeni yasakladılar tahlil yapıcaz ilaç kullanma bitene kadar dediler,öyle olunca pregnly iğnelerinide bıraktım klomenide.
Hsg filmi çektirdim tülerim açık çıktı oda temizdi.
Sonunda bu ay hamile kaldım kasım ayında hamileyim kızlar darısı sizin başınıza....
Adımı hamişler listesine ekleyin lütfen...
Tedaviyi bıraktıktan sonra hsg çektirdim sonraki ay hamiş kaldım,çok şükür...
Benimde bugün belim ve kasıklarım ağrıyor
beklemeye devam.
Bafo sen ne kadar süredir evlisin, ne zamandır bebek düşünüyorsunuz?
arkadaşlar yaklaşık 1 seneyi geçti,klomen ve pregnly iğneleri kullandım 1 sene boyunca adetlerim düzeldi fakat genede çocuğum olmuyordu,sonunda doktora gitmedim çünkü doktorum aşılama yapalım diyordu devamlı maddi açıdan bende yaptırmak istemiyordum çünkü ilki tutmazsa 2,3 devamlı yapılması gerekiyordu.
ben çocuğum olucağına inanıyordum,ama olmuyordu işte devlet hastanesine gittik birde oraya bakalım dedik,orada kullandığım klomeni yasakladılar tahlil yapıcaz ilaç kullanma bitene kadar dediler,öyle olunca pregnly iğnelerinide bıraktım klomenide.
HSG filmi çektirdim tüplerim açık çıktı oda temizdi.
:CüvCüv:
SONUNDA BU AY HAMİLE KALDIM KASIM AYINDA HAMİLEYİM KIZLAR DARISI SİZİN BAŞINIZA....
ADIMI HAMİŞLER LİSTESİNE EKLEYİN LÜTFEN...
TEDAVİYİ BIRAKTIKTAN SONRA HSG ÇEKTİRDİM SONRAKİ AY HAMİŞ KALDIM,ÇOK ŞÜKÜR...
2,5 senedir cnm 16 aydır bekliyoruz bakalım sıpayıgamyoncuiremsu
ben çocuğum olucağına inanıyordum,ama olmuyordu işte devlet hastanesine gittik birde oraya bakalım dedik,orada kullandığım klomeni yasakladılar tahlil yapıcaz ilaç kullanma bitene kadar dediler,öyle olunca pregnly iğnelerinide bıraktım klomenide.
HSG filmi çektirdim tüplerim açık çıktı oda temizdi.
:CüvCüv:
SONUNDA BU AY HAMİLE KALDIM KASIM AYINDA HAMİLEYİM KIZLAR DARISI SİZİN BAŞINIZA....
ADIMI HAMİŞLER LİSTESİNE EKLEYİN LÜTFEN...
TEDAVİYİ BIRAKTIKTAN SONRA HSG ÇEKTİRDİM SONRAKİ AY HAMİŞ KALDIM,ÇOK ŞÜKÜR...