Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar selamlarrrrr benimde 2 günüm geçti ama test yapmadım daha müthiş belim agrıyor her yerim kırılıyor valla

bende bu ay hamile kaldım aslında süpriz oldu 2.5 yaşında oğlum var daha düşünmüyordum ama kıyamam ona :CüvCüv:

bende bu ay hamile kaldım aslında süpriz oldu 2.5 yaşında oğlum var daha düşünmüyordum ama kıyamam ona :CüvCüv:

canım ikisi bi arada büyürler ne güzel =) benimde yengem hamiş onunda oglu var hemde 22 aylık daha. canım saglıkla dogsun insallah:Saruboceq:

canım siteye girmek cok zorlaştı sbaahtanda işlerim vardı, gelmemiş kırmızılar aman dilimi ısırim gelmesin güzel haberler geldin =) napıyosun nevar ne yok

kızlar bende sürekli girmeye çalışıyorum ama olmuyor.
mercan inş. bebişin göbüşündedir canımmm
elif1984 tebrikler canım bugün aldığımız 2,.hamiş haberi valla duydukça seviniyorummmm
ohhh anne sayımız artıyor yaşasınnn:)

canım siteye girmek cok zorlaştı sbaahtanda işlerim vardı, gelmemiş kırmızılar aman dilimi ısırim gelmesin güzel haberler geldin =) napıyosun nevar ne yok

Aman Aman gelmesinler :eek:lmaz:
Ayni iste tarihi bekliyordum simdide test yapmak icin bekliyorum :)
Bugün sabah yapmistim ama maalesef neagtif cikmisti bilmiyorum hala bisi yok hic belirtide yok gerci bende zaten pek belirti olmazdi.
Ama akintim kesilmemis farkettim delikafadulden

BURDAYIM papatyam.hissettim beni sorduğunu geldim.Kızlar işler nedeniyle bir süre aranızda olamıcam.fırsat yaratmaya çalıştığımdan emin olun.hatta dün ve bugün ne zaman denesem foruma giremedim.haber de veremedim.işler acayip yoğun.sene sonundan önce bitmesi gerek bütün işlerin.eee kimlerden güzel haberler aldık ve kimlerden bekliyoruz yakın zamanda?bu arada ben bu ay tekrar regl oldum.hesaplar iyice karıştı hormonlar birbirine girdi :))

Hosgeldin canim.
Evet bugün cok kötü siteye girmek imkansiz gibi biseydi.
ayselim ve ben rgl olmadik ama testlerde negatif cikti :KK43:
Yinede umudumuzu kesmiyoruz:)
Benimki zaten bugündü rgl günüm bakalim mrkla bekliyorum canim.

arkadaşlar bi ara benide yazın 3 bebeişimi kaybettim inş yakın zamanda çift çizgiyi görüp bebişimi bu sefer kucagıma alırım dua edin bana nolurrrrrrrmafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız bakıyım uzun zamandır giremedim aysellim,sebinim nasılsınız çok özledim sizi

ben hiç iyi değilim mide bulantılarım çok öpüyorum sizi kızlar görüşmek üzere inşallah sizlerde güzel haberler vardır opuyorumnanaktan

X