Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

annelik duygusu güzelim sen ne kadar düşünmemeye çalışsan da anne olma duygusu bilinç altımızı kaplamış sabret güzelim kendini dinleme kafanı meşgul edecek bişeyler bul sürekli

burada olup da dikkatini başka şeye vermek mümkün olmuyor ama sizden de ayrı kalmak istemiyorum.:asigim:

Evet Sebin ya haklisin bu forum yüzünden hic aklimdan cikartamiyrum ya :) ama olsun dedigin gibi ayrilmakda istemiyorum sohbet güzel

Evet Sebin ya haklisin bu forum yüzünden hic aklimdan cikartamiyrum ya :) ama olsun dedigin gibi ayrilmakda istemiyorum sohbet güzel

annelik duygusu güzelim sen ne kadar düşünmemeye çalışsan da anne olma duygusu bilinç altımızı kaplamış sabret güzelim kendini dinleme kafanı meşgul edecek bişeyler bul sürekli

burada olup da dikkatini başka şeye vermek mümkün olmuyor ama sizden de ayrı kalmak istemiyorum.:asigim:

kızlarrr ben geldim günaydın günaydın hepinize opuyorumnanaktan zar zor açıldı yine sayfa.. Ne haber napıyosunuz??

Hosgeldin supreme Hosgeldin gokcek. Iyiyim siz nasilsiniz kizlar? Varmi bisiler?

canım ya aslında adetim tam 10 gün gecikti :kedi: ama pko oldugum için ümitlenmek istemiyorum, aa bu arada sogan suyu kürü uyguluyorum. Hiç bir belirti yok gibi ne hamilelikle ilgili nede adetle. Sadece çok iştahım açık ya, bide ara sıra karnıma kram giriyo bide ay söylemesi ayıp cok gazım var ya karnım şişip duruyo bommm patlıcam kafamçokkarıştı

ya sanırım siteyi mi yeniliyolar ne lmaz: yada siteye mi saldırıyolar dersiniz :sinifsinif:

Tekrar selam. Arkadaşımdan testler için 153 Kadın Sağlığı Merkezini duydum. Ücretsiz yapılan bazı testler varmış. Gideniniz var mı hiç??

Uykusu olan arkadaşlar! açıldı mı uykular bakıyım kaydirigubbakcemile2.benim bir işimde problem çıktı uyku muyku kalmadı.folik asit kullanan arkadaşlar içtiniz mi foliklerinizi?Herkes iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…