Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ben iyiyim de forum pek iyi değil.girmek ne zor oluyor.Dün akşam da giremedim.Sen nasılsın?zemuszemus

canım 3 kasımı bekle bence belirtilerin çok barizse 3 kasım da yaparsın yok eğer belirtiler az sa adetin geçsin sonra yaparsın

ben de öyle düşünüyorum.Önceden daha çok yapmak istiyordum.şimdi zaman yaklaştıkça geciktirmek istiyorum testi.Belirti mi bilmiyorum ama geçen haftadan beri gaz problemim var.bir de dün akşamdan beri ara sıra kasıklarımda sancı oluyo.sanki bıçak saplanıyor gibi.ama uzun sürmüyor.Üşütmüş de olabilirim.ben çabuk üşütürüm.nazlı bir tipi malesef .hımmm bir de ishal oldum

Günaydın canım bu güzel dualar için teşekkürler ve aminnnnnnnnnn

Günaydın kızlar
nihayet girebildim ne zor yaa sizlerle buluşabilmek...
Test için bende sabırsızlanıyorum.

Canım dikkat et kendine diyecem ama aynı sorunlar bende de var. Bu sabah bir de vefat haberi alınca çok üzüldüm. yakın bir arkadaşımın ablası vefat etmiş benimle aynı yaşta ve kalp krizi geçirmiş daha önceden de hiç kalp sorunu yokmuş. Ve 18 aylık bebeği vardı. Çok üzüldüm kızlar

Günaydın canım... sanırım havalardan dolayı hepimizde uyuşukluk var :bbo:

evet haklısın havalardan olabilir.Benim yatakodam çok fazla güneş de almıyor.loş bir ortam.kalkmak nasıl zor oluyor.hele hava soğuksa sıcacık yatağı terk etmek daha da zor.:1closedeyes:

evet haklısın havalardan olabilir.Benim yatakodam çok fazla güneş de almıyor.loş bir ortam.kalkmak nasıl zor oluyor.hele hava soğuksa sıcacık yatağı terk etmek daha da zor.:1closedeyes:

Tahmin edebiliyorum. Bende bulutlu havaları hiç sevmem. Hava bulutluysa çalışmak istemem mutlaka uyumam lazım ama nerde mecbur çalışmaya çalışıyorum

ayyyy çok üzüldüm gerçekten.Allah rahmet eylesin.valla gözlerim doldu.Allah geride kalanlara sabır versin.ayy yavrucum ya anne kuzusu daha çok acı bir şey.hay Allah.

Nihayet tekrar girebildim uff ya ne bu böyle. Sebincim bence bekle canim zaten cok az kalmis. biraz daha sabret

Allah rahmet eylesin.Rabbim onun yaşayamadığı ömründen geride kalan bebeğine ömür versin... ne yazıkki kalp krizi genç kişilerde direkt ölüme neden oluyor. şok kriz deniliyor.damarlar genç olduğu için o anki kasılma ile öylece kalıyor ama yaşlılarda damarlar daha gevşek ve kaslar daha az elastik olduğu için kasılma ölüme neden olmuyor.

allah rahmet eylesin diyebiliyoruz ve yavrusuna üzülüyorum. Anne sevgisine doyamadan annesiniz kaldı zor bir hayat onu bekliyor inşallah ömrü güzel geçer dileğinde bulunabiliyorum kızlar

Nihayet tekrar girebildim uff ya ne bu böyle. Sebincim bence bekle canim zaten cok az kalmis. biraz daha sabret

Evet az kaldı da enteresan olan önceden 4 kasımda test yaparım diyorudum ama artık daha geç yapmak istiyorum.korkuyorum desem o da yok bu ay olmazsa bir dahaki ay diyorum.merak ediyorum ama hemen öğrenmek de istemiyorum.bi garip oldum ben de kendimi anlamıyorum.:roflol:

annelik duygusu güzelim sen ne kadar düşünmemeye çalışsan da anne olma duygusu bilinç altımızı kaplamış sabret güzelim kendini dinleme kafanı meşgul edecek bişeyler bul sürekli

allah rahmet eylesin diyebiliyoruz ve yavrusuna üzülüyorum. Anne sevgisine doyamadan annesiniz kaldı zor bir hayat onu bekliyor inşallah ömrü güzel geçer dileğinde bulunabiliyorum kızlar

çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin o minicik meleğede hayatı boyunca sabırlar diliyorum inşallah mutlu olur annenin yeri dolmaz ama umarım hiç üzmezler

Vallah bende simdi gec yapmak istiyorum ama ozamanda korkuyorum adet olurum diye. Sanki önce yapinca sonra adet olmiycam -tatlicadiarzu- :roflol:

Bence ilk güzel haberi aysellimden alıcaz.neden derseniz.Adet tarihi kasımın başında olanlardan birisi.3 kasımı bekleyen 3-4 kişiyiz sanırım ama içimizde en sabırsız aysellim.Bu nedenle ilk müjdeli haber aysellimden gelecek inş.:Saruboceq:
Rabbim dualarımızı kabul ve hayırlı ise bize anne olmayı en kısa zamanda nasip et.

Vallah bende simdi gec yapmak istiyorum ama ozamanda korkuyorum adet olurum diye. Sanki önce yapinca sonra adet olmiycam -tatlicadiarzu- :roflol:

Çok şekersin.gülüm zaten testi geç yapman demek adetinin geciktiğini gösterir ve daha olumlu bir şey.opuyorumnanaktan.İnşallah olmazsın hep olumlu düşünmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…