- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Tekrar selam. Arkadaşımdan testler için 153 Kadın Sağlığı Merkezini duydum. Ücretsiz yapılan bazı testler varmış. Gideniniz var mı hiç??
Benden iyilik. Yağmurlu bir gün evden çıkmak istemiyorum bugün :) Ya sen canım ?
canım bu kadın saglıgı merkezi büyükşehire mi ait, test falan yapıyolarsa yada buna benzer hizmetleri varsa güzelmiş alkisalkisalkis acaba nerelerde var
Uykusu olan arkadaşlar! açıldı mı uykular bakıyım kaydirigubbakcemile2.benim bir işimde problem çıktı uyku muyku kalmadı.folik asit kullanan arkadaşlar içtiniz mi foliklerinizi?Herkes iyi mi?
canım bu kadın saglıgı merkezi büyükşehire mi ait, test falan yapıyolarsa yada buna benzer hizmetleri varsa güzelmiş alkisalkisalkis acaba nerelerde var
İstanbul'da 30 merkezi var. Pap smear testi , kan sayımı ,şeker ve kolesterol testlerini ücretsiz yapıyorlar. Az önce arayıp sormuştum. Hatta randevu aldım :)
supreme valla bende meraktan bir test yapardım belli mi olur bakmışsın çift çizgizemuszemus
hımm saol canım baktım netten varmış baya, görüntüleme merkezi falanda varmış ücretsiz. Acaba nasıldır sen ne zamana randevu aldın? senden alırım yorumları =)
Vallah arkadasim ben olsam yinede bi test yaparim. Gaz problemi bendede var. Yumurtladikdan sonra cok kötüydü dedigin gibi patliycam sandim. ama bir iki gündür daha iyi. Insallah hamissindir canim
hımm saol canım baktım netten varmış baya, görüntüleme merkezi falanda varmış ücretsiz. Acaba nasıldır sen ne zamana randevu aldın? senden alırım yorumları =)
canım bende cok merak ediyorrum bi görsen ama bişey cıkmayınca cok üzülüyorum aglıyorum senağlama pztesiye kadar kendime izin verdim beklicem
Canım benim yaa inşallah pazartesi güzel haberi verirsin bize ilk haber senden gelmiş olur:CüvCüv:
ay inşallah canım ya hayırlısıyla saglıklı bi bebiş gelir
hepimize moral olur. Ben degil sizden de gelse hepimizin
morali yükselir
O zaman canım ağlamanı istemeyiz sen gönlünden geçtiği gün yaparsın biz sana destek için her zaman varız olumlu haberde olumsuz haberde biz varız şekerim