- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
Ben iyiyim de forum pek iyi değil.girmek ne zor oluyor.Dün akşam da giremedim.Sen nasılsın?zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııın herkese benimde çok uykum var benneyaptımki
Sebinciğim; Maaşallah canım misafirin hiç bitmiyor valla Allah kolaylık versin şekerim.
canım 3 kasımı bekle bence belirtilerin çok barizse 3 kasım da yaparsın yok eğer belirtiler az sa adetin geçsin sonra yaparsın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz aydın olsun,yeni doğan gün hepimize bebişlerimizi getirsin:Saruboceq:
nasılsınız bakıyımopuyorumnanaktan
ben havalardan mı bilmem biraz uyuşuğumdelikafadulden
ben de öyle düşünüyorum.Önceden daha çok yapmak istiyordum.şimdi zaman yaklaştıkça geciktirmek istiyorum testi.Belirti mi bilmiyorum ama geçen haftadan beri gaz problemim var.bir de dün akşamdan beri ara sıra kasıklarımda sancı oluyo.sanki bıçak saplanıyor gibi.ama uzun sürmüyor.Üşütmüş de olabilirim.ben çabuk üşütürüm.nazlı bir tipi malesef .hımmm bir de ishal oldum
Günaydın canım... sanırım havalardan dolayı hepimizde uyuşukluk var :bbo:
evet haklısın havalardan olabilir.Benim yatakodam çok fazla güneş de almıyor.loş bir ortam.kalkmak nasıl zor oluyor.hele hava soğuksa sıcacık yatağı terk etmek daha da zor.:1closedeyes:
Canım dikkat et kendine diyecem ama aynı sorunlar bende de var. Bu sabah bir de vefat haberi alınca çok üzüldüm. yakın bir arkadaşımın ablası vefat etmiş benimle aynı yaşta ve kalp krizi geçirmiş daha önceden de hiç kalp sorunu yokmuş. Ve 18 aylık bebeği vardı. Çok üzüldüm kızlar
Canım dikkat et kendine diyecem ama aynı sorunlar bende de var. Bu sabah bir de vefat haberi alınca çok üzüldüm. yakın bir arkadaşımın ablası vefat etmiş benimle aynı yaşta ve kalp krizi geçirmiş daha önceden de hiç kalp sorunu yokmuş. Ve 18 aylık bebeği vardı. Çok üzüldüm kızlar
Nihayet tekrar girebildim uff ya ne bu böyle. Sebincim bence bekle canim zaten cok az kalmis. biraz daha sabret
Evet az kaldı da enteresan olan önceden 4 kasımda test yaparım diyorudum ama artık daha geç yapmak istiyorum.korkuyorum desem o da yok bu ay olmazsa bir dahaki ay diyorum.merak ediyorum ama hemen öğrenmek de istemiyorum.bi garip oldum ben de kendimi anlamıyorum.:roflol:
allah rahmet eylesin diyebiliyoruz ve yavrusuna üzülüyorum. Anne sevgisine doyamadan annesiniz kaldı zor bir hayat onu bekliyor inşallah ömrü güzel geçer dileğinde bulunabiliyorum kızlar
Evet az kaldı da enteresan olan önceden 4 kasımda test yaparım diyorudum ama artık daha geç yapmak istiyorum.korkuyorum desem o da yok bu ay olmazsa bir dahaki ay diyorum.merak ediyorum ama hemen öğrenmek de istemiyorum.bi garip oldum ben de kendimi anlamıyorum.:roflol:
Vallah bende simdi gec yapmak istiyorum ama ozamanda korkuyorum adet olurum diye. Sanki önce yapinca sonra adet olmiycam -tatlicadiarzu- :roflol: