Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Tamam canim karar verdim pazartesi yapcam ayin 3.oluyo ozaman nete göre 2 gün kaliyo benim hesabima göre 5 gün kaliyo. ama su erken sonuc veren testlerden yapcam p.tesi. Senin adet günün nezaman canim

Kasım 3 benim.ama ben henüz testi ne zaman yapacağıma karar vermedim.:uhm:

Kızlar iyi akşamlar kimse yok biliyorum. Bugün girmek çok zor oldu hatta bazende giremedim yaa. bende zor dayanıyorum test yapmamak için çok merak ediyorum acaba bu ay bebişim olduğunu duyabilecek miyim?

Kızlar benim tarihime tam 1 hafta kalmış Ay çok merak ediyorum acaba bu ay alacam bu müjdeli haberiyerimseniben

Kızlar benim tarihime tam 1 hafta kalmış Ay çok merak ediyorum acaba bu ay alacam bu müjdeli haberiyerimseniben

ben geldim sen çıktın galiba canım
bende çok merak ediyorum ilk müjdeli haber kimden gelecek:CüvCüv:hihoyyyt
inşallah hepimiz hamiş kalırız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar iyi akşamlar kimse yok biliyorum. Bugün girmek çok zor oldu hatta bazende giremedim yaa. bende zor dayanıyorum test yapmamak için çok merak ediyorum acaba bu ay bebişim olduğunu duyabilecek miyim?

dayan güzelim adetin bir iki gün geçsin öyle test yap bence

kızlar benim adetim 10 kasım şimdiden heyecanlıyım hamilemiyim acaba günler çabuk geçsin ve o güzel haberi alalım arkadaşlar hamiş kalmak dileğiyle iyi geceler

Tamam canim karar verdim pazartesi yapcam ayin 3.oluyo ozaman nete göre 2 gün kaliyo benim hesabima göre 5 gün kaliyo. ama su erken sonuc veren testlerden yapcam p.tesi. Senin adet günün nezaman canim

canım belirtilerin çksa yap ama belirtilerin az sa adet tarihini beklemeni tavsiye edrimopuyorumnanaktan

kızlar benim adetim 10 kasım şimdiden heyecanlıyım hamilemiyim acaba günler çabuk geçsin ve o güzel haberi alalım arkadaşlar hamiş kalmak dileğiyle iyi geceler

inşallah canım hamişsindir ama kafana takma kendini oyalayacak bişeyler yap
inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ay:CüvCüv::Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz aydın olsun,yeni doğan gün hepimize bebişlerimizi getirsin:Saruboceq:
nasılsınız bakıyımopuyorumnanaktan
ben havalardan mı bilmem biraz uyuşuğumdelikafadulden

Selam canim. Iyiyim sagol fakat bende henüz kendime gelemedim ise yeni basladim ama uyumayi tercih ederim:) Sen nasilsin?

Selam canim. Iyiyim sagol fakat bende henüz kendime gelemedim ise yeni basladim ama uyumayi tercih ederim:) Sen nasilsin?

Günaydın hanımlar... Vallahi bende de aynı uyuşukluk söz konusu.Sabah eşime kahvaltı bile hazırlayamadım.Uyandım ama kalkamadım.Sanki yatağa yapıştırmışlar gibi. Kısa sürede atalım bu uyuşukluğu...

Yarın regl günüm eğer başlarsa 2. gün bal-çörekotu-tarçın karışımına başlayacağım.

Evet bunu bende yapmayi düsünüyorum ama umarim gerek kalmaz canim.

O kadar çok tavsiye var ki bu karışım konusunda denemek lazım dedim kendi kendime.

Bu arada hanımlar şu dakikalarda ayrı bir heyecan da yaşıyorum. En yakın arkadaşlarımdan biri saat 9 da doğuma girdi. 1 saate kadar bebişimiz olacak inşallah.
2 yılda 2. bebişini doğuruyor hatun kaydirigubbakcemile3

Oh vallah ne güzel...Evet bende denemek lazim diye düsünüyorum. Zaten bu ilk denememizdi bizim bebek icin eger tutmassa bende o karisimi deniycem bakalim hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…