Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım idrar testinde erken gebelikte kesin sonuc vermıyebiliyor, birkaç gün daha bekle bence ve fazla takılmamaya çalış. yerimseniben

Hepimiz bu ay hamiş olalım ben onu istiyorum şekerler. Sebim misafirlerin gitti mi? yapabildin mi akşam birşeyler?

Amin.Dün gelenler bugün gitti.Akşam börek aldım.çay demledim.kahvaltı gibi bir şeyler hazırladım.Bu akşam da yine şehir dışından misafirim geliyor.cumartesi gününden beri pek bir bereket var evimizde :)

misafir güzel de çalışan bayan için çok zor değil mi allah kolaylık versin arkadaşım
istersen bi koşu geleyim yardımazemuszemus

Evet zor oluyor.Samimi olduğun biriyse daha kolay.hani senin halinden anlıyor.ama ilk gelen biri olunca biraz stres oluyor

Hosbulduk..
Kizlar bende bugün hamilelik testi alicam 7hafta sonra yapmak icin kaydirigubbakcemile3

vallahi canım çok özledim sizinle sohbet etmeyi yazıyorum yazıyorum bakıyorum gitmemiş sayfa hata vermiş hadi baştan gir
inşallah yarın düzelir

elinde hazır test varken beklemek daha zor olmaz mı?Ben o yüzden yapmadan 1 gün önce alıcam

bencede arkadaşım bende akşam eve giderken alırım sabah erken kalkar yaparım evde olunca insan strese giriyor
neyse arkadaşlar iyi akşamlar bi de akşam evden deneyeyim girmeyi sizi çok öpüyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus

zaman yaklaştıkça panik yapmaya başladık sanki.Tabi ki olumlu olması en büyük dileğim ama sonucu negatif çıkan olursa dünyanın sonuymuş gibi kendimizi yıpratmaya gerek yok.unutmayın ki yalnız değiliz.kaydirigubbakcemile5

Evet canim zaten fikir degistirdim bekliycem pazartesiye kadar dayanabilirsem:)

düşünmemeye çalış dikkatini başka şeye ver dicem ama o zaman topikten uzak durman lazım.vazgeçtim.sen hangi gün yapacağına karar ver sonra birlikte geri sayalım.Ne dersin?

Tamam canim karar verdim pazartesi yapcam ayin 3.oluyo ozaman nete göre 2 gün kaliyo benim hesabima göre 5 gün kaliyo. ama su erken sonuc veren testlerden yapcam p.tesi. Senin adet günün nezaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…