Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysellim iyileşmene sevindim.
Kızlar bende gaz problemi var bir de çok az akıntı oluyo zaman zaman.Göğüslerimde bir şey yok.Olumlu düşünüyorum ama boşuna da ümitlenmek istemiyorum.

Kızlar bende gaz problemi var bir de çok az akıntı oluyo zaman zaman.Göğüslerimde bir şey yok.Olumlu düşünüyorum ama boşuna da ümitlenmek istemiyorum.

canım bende senin gibi düşünüyorum, ümitlenmek istemedigim için hiç düşünmemeye çalışıyorum (yada kendimi kandırıyorum) CADIARZU olursa sürpriz olsun istiyorum

canım bende senin gibi düşünüyorum, ümitlenmek istemedigim için hiç düşünmemeye çalışıyorum (yada kendimi kandırıyorum) CADIARZU olursa sürpriz olsun istiyorum

Evet yoksa insan sürekli kendini dinliyor.midem mi bulanıyor, göğüslerim şişti mi yok kasıklarımda sancı mı var..........Zaten adet gecikmesi olmadan önce belirtiler olmazmış.eee bizimde daha adet zamanımız gelmedi ki belirtisi olsun.Ama inş. hepimizin göbüşü bu ay bebekle dolsun.:Saruboceq:

SAĞOL CANIM. bende olumlu düşünüyorum ama düşünürken de fazla umutlanıyorum galiba. Ama göğüslerimi de dün akşam farkettim acayip şişkinlik var hayırlısı diyelim. kasım ayı gelince belli olcak inş.

Insallah vardir bendede cok problem gaz cünkü. Uff ya gicik oldum simdi iki saat oldu yeni girebildim

Bazı belirti ve bulgular size bu sorunun cevabının "evet" olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir. Bunlar:

Beklenen adetin başlamaması

Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)

Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi

Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet

Bulantı ve bazen kusma

Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

Sık idrara çıkma

Vajina salgılarının artması

Bu belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Kesin bir gebelik varlığını göstermezler, zira başka durumlara bağlı da ortaya çıkabilirler. Kesin tanı için gebelik testi yapılmalı ve ultrasonda gebelik gözlenmelidir.

kızlar inşallah güzel haberleri verirsiniz kasımın ilk günlerinde ama lütfen kendinizi dinlemeyin geçen ay ben kendimi hamile sanmıştım adetimden 10 gün önce göğüslerim şişti kasıklarımda ağrılar başladı karnımın altında şişlik bile var dı ama kırmızılar geldi şok oldum inşallah sizin belirtilerin gerçektir hamiş kalmışsınızdır

hımmm cok acıklayıcı olmuş tatlım saol kaydirigubbakcemile5 sanırım bazı zamanlarda psikolojik olarak kendimizi etkiliyoruz. bununla nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum dogrusu. Bende hayal kuruyorum hamileyim diye ımm ama tık yok akannehir

Bazı belirti ve bulgular size bu sorunun cevabının "evet" olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir. Bunlar:

Beklenen adetin başlamaması

Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)

Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi

Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet

Bulantı ve bazen kusma

Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

Sık idrara çıkma

Vajina salgılarının artması

Bu belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Kesin bir gebelik varlığını göstermezler, zira başka durumlara bağlı da ortaya çıkabilirler. Kesin tanı için gebelik testi yapılmalı ve ultrasonda gebelik gözlenmelidir.

kızlar inşallah güzel haberleri verirsiniz kasımın ilk günlerinde ama lütfen kendinizi dinlemeyin geçen ay ben kendimi hamile sanmıştım adetimden 10 gün önce göğüslerim şişti kasıklarımda ağrılar başladı karnımın altında şişlik bile var dı ama kırmızılar geldi şok oldum inşallah sizin belirtilerin gerçektir hamiş kalmışsınızdır

bir eşy dikkatimi çekti canım benim sen niye hep inşallah hamilesinizdir diyorsun.İnşallah hamileyizdir de.İnş. sen de hamilesindir.:Saruboceq:
Bu arada forum bugün çok kötü girmek işgence gibi oluyor.bir sıkıntı var.

tek0633 bir şey dikkatimi çekti. canım benim sen niye hep inşallah hamilesinizdir diyorsun.ınşallah hamileyizdir de.ınş. sen de hamilesindir.:Saruboceq:
Bu arada forum bugün çok kötü girmek işgence gibi oluyor.bir sıkıntı var.yaaaa gönderemiyorum

Bu ne ya forum kabus gibi yazılar gitmesi sanıp bir daha yazıyorum.ikisi birden gidiyo

Hepimiz bu ay hamiş olalım ben onu istiyorum şekerler. Sebim misafirlerin gitti mi? yapabildin mi akşam birşeyler?

merhaba arkadaşlar hamile olabilirmiyim acaba adetime 5 gün var yaklaşık 5 gündürde kasıklarımda kramplar batmalar hissediyorum akıntımda arttı ara ara basım döner gibi oluyor adet belirtileride olabilir ama kafam cok karıştı bazen öyle kramplar oluyorki nefes alamıyorum sizce nedendir :KK43: kan testide yaptıramıyorum iş yerimden cıkıp idrar testi yapsam cıkarmı

tek0633 bir şey dikkatimi çekti. canım benim sen niye hep inşallah hamilesinizdir diyorsun.İnşallah hamileyizdir de.İnş. sen de hamilesindir.:Saruboceq:
Bu arada forum bugün çok kötü girmek işgence gibi oluyor.bir sıkıntı var.yaaaa gönderemiyorum

canım ya ne bileyim bu üçüncü ayım geçen ay çok üzülmüştüm tekrar üzülmek istemediğim için kendimi psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimce ne kadar başarırsam tabiki ama yine de tabi bende sizin gibi bu ay hamile olmayı herşeyden çok istioyrum:CüvCüv::ecrin_bebek:
evet ya ne kadar zor bugün görüşmek forum da sorun bitmedi galibazemuszemus

X