Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

doğru canım işyerinden izin al dinlen eğer imkanın varsa

Canım bugün izin almam çok zor KDV beyan günü onu yetiştirmeye çalışıyorum. Artık kendimi iyi hissetmezsem yarın gelmem diye düşünüyorum.
Supreme sağol canım yaa. İlaç kullanmıyorum evde bitkisel çaylar var onları içiyorum canım.

kızlar galiba yumurtlama(bunu da yazınca kendimi tavuk gibi hissediyorumdelikafadulden) zamanım yaklaştı galiba akıntım başladı bende heyecanlanmaya başladım inşallah bu ay hamiş kalırım
hepimiz kalırız inşallah:Saruboceq:

Canım bugün izin almam çok zor KDV beyan günü onu yetiştirmeye çalışıyorum. Artık kendimi iyi hissetmezsem yarın gelmem diye düşünüyorum.
Supreme sağol canım yaa. İlaç kullanmıyorum evde bitkisel çaylar var onları içiyorum canım.

evet canım sorma benim de banka işlerim vardı sabahtan gümrük işlerim hallettim oh rahatım öğleden sonra bencede yarın bi dinlen kendine gel canım

evet canım sorma benim de banka işlerim vardı sabahtan gümrük işlerim hallettim oh rahatım öğleden sonra bencede yarın bi dinlen kendine gel canım

yemeğe gitmiştimcokacimcoook göbüşümü doyurdum geldim.sizin işler pek yoğun anlaşılan bugün

ben kullanıyorum ama inş bırakacam diyorum amaaa bilmiyorum.geçen ay mide bulantısı yaptı herhalde hamileyim diye düşündüm ama bişey cıkmadı herhalde psikolojikmiş

İstersen sana psikolojik baskı kuralım sigara konusunda.:1no2: Çok yanlış ne ayıp aaaaa sigara mı içiyorsun sen.Hemen bırak.Hadi ciğerlerine acımıyorsan Kasım ayında (Dilerim Allah nasip eder) gelecek olan bebişine yazık.:nazar: eline sigarayı her aldığında benim senin eline bir şaplak attığımı düşün olur mu?şakkıdıonun yerine sakız çiğne.
haftaya sigarayı bıraktım de de hep beraber seni alkışlayalım alkisalkisalkis

Bitki çaylarını da çok tüketme.Ben öyle geçenlerde hastanelik oldum.Çok bitki çayı içmiştim.Tansiyonumu falan düşürdü.Hani geçen hafta bi akşam yürüyüşe çıkmıştınız ya eşinle o zaman fena üşüttün sen herhalde.:teselli:

Bitter çikolatam sabırsızlanmaya başladı.Ne zaman belli olur şu bebek işi dedi.Bende kasım10 gibi dedim.Önce kendim öğrenmek istiyorum :jeyyar: napıyım.öğrenince de ona nasıl söylicemi planlamam lazım

Bitter çikolatam sabırsızlanmaya başladı.Ne zaman belli olur şu bebek işi dedi.Bende kasım10 gibi dedim.Önce kendim öğrenmek istiyorum :jeyyar: napıyım.öğrenince de ona nasıl söylicemi planlamam lazım

evet bende önce kendim ögrenmek istiyorum, zaten önce onun ögrenme şansı yok gibi.:ecrin_bebek:

inşallah canım
ama bizde isteriz o fikirlerden şeker

X