Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim insana ne kadar moral veriyorsun bi tanesin sen. beni de yazın o zaman listeye. adet tarihim 20 kasım hadi hayırlısı....kaydirigubbakcemile3

Canım benim moralini düzeltebildiysem ne mutlu bana.Bak ne güzel demişsin hayırlısı diye.Dilerim 20 kasımda senin için halay çekiyor oluruz.opuyorumnanaktan

Kızlar listemizi aysellim arkadaşımız yapıyorç
aysellim bak korunur'un yeni tarihi 20 Kasım Berru89'unda 6 kasımmış. aleyna34 3 Kasım.
ayseece tarihini belirtmemişsin tatlım

Son düzenleme:
eee nasıl geçiyor pazar gününüz bakalım.Eşimin 1 2 saatlik işi var dışarıdaçsen git ben evi toparlıyım dedim.o gitti hemen bilgisayarı kaptımzemuszemus
öğleden sonra dışarı çıkmak gezmek istiyorum.hava çok güzel görünüyor burada.akşama misafirim gelecek yine.

geçmiş olsun canım:KK43: çok zor bir durum ama allah sabrını veriyor. Benm yaklaşık 2 ay olacak aslında doktor korunma vermedi ama ben toparlanmak istedim biraz darmadağın olmuştum psikolojimi toplamak için dikkat ettik. Benım 4 aylıktı bebişim normal dogumla aldılar benden. 2 tane uzmanda 1 ay dikkat et yeter dediler öyle 3 ay 6 ay demediler.Bugunde muayene eti iyice rahmimi sorun yok toparlamış yumurtalıklarında temiz dedi.

saol canım sanada gecmiş olsun benimde bebişim 20 haftalıktı ve bendende normal dogumla aldılar kızımı bende hemen kactım istanbuldan annemlerin yanına gittim güzel bir tatil yaptım kafamı toparladım ve bu ay başladım işte bebek yapma girişimlerine bal tarcın çörek otu karışımını içtim ve ilk defa 7 senelik evliyim yumurtlamamı hissettim inandım saglıklı bir bebegim olacagına kızıma kardeş verecegime ve Allahıma dua ediyorum cinsiyet önemli degil Allahım saglık ver cok yıprandım gecen sefer inşallah seninle aynı zamanlarda hamiş haberimizi alırızda kendimizi bebeklerimizle avutur yaşadıklarımızı hiç yaşanmamış sayarız Allahım bana sana ve tüm isteyenlere versin inşallah öpüyorum canım :nazar:

kızlar selam yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum Allahım hepimize evlatlar versin inşallah

ben de 3 kasımı bekliyorum.hatta aysellim ve saansli da.kaydirigubbakcemile3

evet canim yaa bende 3 kasimi bekliyorum ama gecen daha dogrusu dun basima bisey geldi adet oldugum ilk gunden bu senelere kadar hic boyle bisey olmamisti cok sasirdim...sabah tualete gittigimde peceteyle kontrol ettim bide ne goreyim kahverengimi desem kan rengi mi desem akinti geldi kan gibiydi ama tam kirmizi degildi degisik biseydi kahveyle kirmizi arasi desek dogru olur sanirim sasirdim bu neyin nesi simdi daha adete 9 gun var...uzgunum dedim cunku dun degil onceki gun 36.6 cikmisti dun neden dusuk cikti 36.5 cikti anlamadim...yerlesmemidirki acep bide dun tramvaya yetisicem diye kosarken belirgin bi sekilde tam kasikda degilde biraz daha ortaya dogru ama sol tarafda bi kramp hissettim bu neden olmus olabilir acep supheli ilk iliski 14 ekimde olmustu 10 gun sonra yerlesme olmus olabilirmi???

bide sali gunu sinavim var demistimya daha once carsiya gittim bugun makyaj esyalari fln aldim guzel gorunmem gerek cunku bunlar bakiolar sinava nasil gelmis yaptigi ise saygisi varmi karsisindakilere onem verip duzgun giyinip gelmismi diye yeni bi kiyafet ve makyaj esyalari aldim neyse konuya gelim sabah boyle olunca acaba olabilirmi diye kafama taktim uzun uzun hamislik testlerine baktim baktim baktim alsammi almassammi yaparsam erkense negatif cikar uzulurum sinavim var moralim bozulur dedim zorla kendimi surukleyerek almadan ciktim,,,

hee bisey daha yazcaktim unuttum bak ilk tualete gittigimde iste boyle renkte akinti geldi sonra bikac saat sonra ikinci kez tualete gittigimde siz sut kesigi diyosunuz ya banada ay biraz tuaf olcak kusura bakmayin ama ona benzettim ben hani bebeklere eskiden anneler yapardiya su muhallebisimi pirinc unuylami ne bi muhallebi yaparladi pelte gibi hani ne beyazdir ne krem rengi oyle bi akinti geldi benden sonra ucuncu kez gittigimde coook belli belirsiz kan gibi akinti geldi anlamadim gitti yaa,,,icime kurt dustu

saol canım sanada gecmiş olsun benimde bebişim 20 haftalıktı ve bendende normal dogumla aldılar kızımı bende hemen kactım istanbuldan annemlerin yanına gittim güzel bir tatil yaptım kafamı toparladım ve bu ay başladım işte bebek yapma girişimlerine bal tarcın çörek otu karışımını içtim ve ilk defa 7 senelik evliyim yumurtlamamı hissettim inandım saglıklı bir bebegim olacagına kızıma kardeş verecegime ve Allahıma dua ediyorum cinsiyet önemli degil Allahım saglık ver cok yıprandım gecen sefer inşallah seninle aynı zamanlarda hamiş haberimizi alırızda kendimizi bebeklerimizle avutur yaşadıklarımızı hiç yaşanmamış sayarız Allahım bana sana ve tüm isteyenlere versin inşallah öpüyorum canım :nazar:

aminnn:)

inşallah onumuzdeki ay güzel şeyler olacak hepimiz için.
Ya sana bişey soracam bilirsin belki benim 40 gün önce gebeliğim sonlandırıldı doktor sadece 10 gün ilişkiyi yasakladı korunma vermedi ama biz dikkat ettik. regli olmayınca bugun dayanamayıp nöbetçi eczaneden test alım silik 2. çizgi çıktı ama zanedersem eski gebeliğimden kalma gebelik hormonu bu olabilir mi?
yani gebelik hormonu vucutta ne kadar kalır bilgin var mı canım ya?

Kızlar listeyi düzenledim yeniden hepimiz için hayırlı olur inş. Test zamanlarımızda yaklaşıyor bazı arkadaşlarımızın yumurtlama dönemlerindeyiz ama sonuç olarak çalışmalara devam:CüvCüv:

slm arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor adetinize ne kadar kaldı benim 15 gün var inş hamile kalırım

Benimde 14 gün kaldi ama hicbi belirtim yok sadece cok fazla gaz problemim var 3-4 gündür. Baska hicbisi yok sanki. Ama yinede ümitliyim insallah olacak.

X