Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Hoşgeldin canım;
sende inşallah bu ay yüzü gülenlerden olur. Önceki düşüklerin için geçmiş olsun canım benim

teşekkürler canım.allah razı olsun...

kendimi tanıtayım ben :)
ben tuğba...
21 yaşındayım ve 3 buçuk yıllık evliyim...
bebiş istiyoruuuuuuuuuuzzzzzzz :dance:
birrrçok defa dr a gidip kapsamlı testlerden geçtik. allaha şükür bir sorun çıkmaddı. durmayınca durmuyor bebiş işte. ama inşallah bu ay herşey farklı olucak. inşallahhh :Saruboceq:

Tabi ki yıkılmıcaksın.Allah'tan umut kesilmez.Kasım 2009 senin için de müjdeli bir ay olsun inş.:dance:

kızlar ben bugün kırmızılara bulandım mafoldumben. ümitlerimi gelecek aya aktardım. hayırlısı inşallah...

tubiloshh canım benim çok geçmiş olsun. sen de bendensin desene. benim de bir düşüğüm oldu. inşallah en yakın zamanda yüzümüz güler.

evet canım doğru hiç farketmez cinsiyeti allah sağlık versin mutluluk versin yeter ah bende kızıma kardeş çok istiyorum inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız canlarım:Saruboceq:

Tabi ki yıkılmıcaksın.Allah'tan umut kesilmez.Kasım 2009 senin için de müjdeli bir ay olsun inş.:dance:

inşallah tatlım inşallah :Saruboceq:

canım moralini bozma. yeni ay yeni umut opuyorumnanaktan
bu ay olmadıysa öteki ay inşallah :Saruboceq:
birbirimize destek olucaz ve hepimiz hamişolucaz huleynnn :sm_cool:

canım eşini çok takdir ettim allah mutluluğunuzu daim etsim kucağınızı bo bırakmasın opuyorumnanaktan

hımmm aramızda kırmızı kartı gören ilk sen oldun ama bitanem bu Kasım ayında çift çizgi görmicen anlamına gelmez ki.Bak şimdi bir kaç gün dinleniyorsun ve yeni maçlara hazırlanıyorsun.Okiş?sakın canını sıkıp stres yapma kendine.Hele yavaş yavaş müjdeli haberlerimiz de gelmeye başlasın bak o zaman daha bi mutlu olucaz hep beraber.Beklediğin yeni tarihi de bildir ki listeyi düzeltelim.

hoşgeldin adaşım
inşallah bu ay bebişine kavuşursun canım

hayırlısı tabi canım canını hiç sıkma inşallah bu ay güzel haberlerini alırızopuyorumnanaktan

yok canım.ben kullanmadım.proges olduğuna göre progestronla ilgili bir şeydir herhalde.
Bu arada kızlar tek0633 hani sen tecrübelisin belki bilirsin hamilelik belirtileri en erken ne zaman olur ki?Mesela ben aşeriyorum ama bu bende her adetimden önce olur zaten.Mesela turşuya hiç dayanamam.naniknanik.Bir keresinde gece canım çekti markete gittik.aldık eve gitmeyi bile bekleyemedim.Kasada açtım yemeye başladım.Kasiyer kızın bile canı çekmişti.artık nasıl bir iştahla yiyoduysam:roflol:

Canım üzülme tamam mı? kasım da inşallah müjdeli haberleri alacağız. :CüvCüv:

Canım benim:1hug: Hamileyken aşermeni düşünemiyorum:lepi:

delikafadulden ilahi canım ya çok hoşsun aşermeler 3 aydan sonra başlar canım ben ilk hamileliğimde 4. ayımda aşermiştim sonra bir daha aşermedim
benim bildiğim ilk aylarda aşerme olmaz psikolojiktir

evet progesteron hormonu ile alakalı. ama düşüğü engelliyor.
ben geçen aydan atmaya başladım bakalım. kısmet...

adet öncesi turşu aşerme ha :roflol: süpermiş...
bende hamiş oldugumu canımın bişeyler çekmesinden anlıyorum.
normalde bikaç aylıktan sonra aşerme başlar, benim anında çeker canım. diyorum ki ahanda hamileyim:)
kısmet bakalım...
inşallah kırmızıların gelmicek :Saruboceq:

Canım benim:1hug: Hamileyken aşermeni düşünemiyorum:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende düşünemiyorum ayselcim delikafadulden

Bazen bende de oluyor canım birşeyler çekiyor acaba diyorum hamilemiyim. psikolojik arkadaşlar bu durumlar. Hamileliiği çok istediğimizde herşeyi hamileliğe bağlıyoruz. Ve atasözümüz dervişin fikri neyse zikri de odur:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…