Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende düşünemiyorum ayselcim delikafadulden

Genelde filmler ilk bulantı kusmalar aşermeler sonra test yapıp gebe olduklarını anlar yaa sebini anlıyorum o yüden. bende öyle sanıyordum bulantıyla öğrnecem sanmıştım. Ama nerde şimdi günler sayıyorum çalışmalar yapıyorum dualar ediyorum:Saruboceq:

delikafadulden ilahi canım ya çok hoşsun aşermeler 3 aydan sonra başlar canım ben ilk hamileliğimde 4. ayımda aşermiştim sonra bir daha aşermedim
benim bildiğim ilk aylarda aşerme olmaz psikolojiktir

Ama benim her adetimden önce olur.Canım mutlaka bir şey çeker.Ayyy bir de bir iştahım açılır sorma.cokacimcoook

hayır benim korkum yoksa adet mi olucam yönünde akannehir.Peki hamileliğin ilk zamanında adet zamanı yaklaşırken adet olucakmış gibi belirtiler olur mu?

ayh bide türk filmlerinde bayılırlar ya :roflol:
sonra kısa bir süre geçer ve işkenceye ugruyorlar gibi orayı burayı hırpalayarak bağıra çağıra doğum yaparlar.inanın doğumdan onlar yüzünden korkuyorum :roflol:
o nedir ya

kızlar benim ilk hamileliğimde canım bir kızılcık çekmişti nisan ayında eşim yazık ankarayı alt üst etti bulamadı annemler aradı yok
sonra anneciğimin bir komşusunun akrabası derin dondurucuya koymuşta ordan getirmişlerdisırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

Filmlere dizilere bakarsak ohooo adam kadının üstüne ceketini atsa hamile kalıyo kadın.Nasıl beceriyolar bilmemkaydirigubbakcemile3

hayır benim korkum yoksa adet mi olucam yönünde akannehir.Peki hamileliğin ilk zamanında adet zamanı yaklaşırken adet olucakmış gibi belirtiler olur mu?

evet canım adet belirtileriyel hamilelik belirtileri hemen hemen aynı olduğu için anlaşılması güç eğer hamileysen adet tarihin geçtikten sonra adet belirtilerin hemen geçiyor o zman da hamiş oluyorsun ne heyecanlı ay kızlar inşallah bu ay bebişlerimiz göbüşümüze gelir:Saruboceq:

Peki bulunduktan sonra da hala canın çekiyor muydu?Benim ablamda bir şey isterdsüprizzzzzi.Herkes seferber olurdu.İstediği bulunurdu." ayyy yiyesim geçti.o anlıktı" derdi.Hani karnında biricik yeğenim olmasa göbüşüne göbüşüne vurasım gelirdi.

Filmlere dizilere bakarsak ohooo adam kadının üstüne ceketini atsa hamile kalıyo kadın.Nasıl beceriyolar bilmemkaydirigubbakcemile3

he ya,
1 gece işi götürürler, aradan bikaç gün geçer,,,
nnnsevgilim. çok mes'utum. bir yavrumuz olucak kaydirigubbakcemile3
ülen ne çabuk hamiş kaldı bu kadın sırnaşık şey

yok gülüm korkma o güzel meleği kollarına alınca bütün derdin çektiğin sancılar unutuluyor hele bide emzirince senin bütün dünyan oluyor o melek allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu:Saruboceqpuyorumnanaktan

Bende eşime diyorum ilk ilişkide hamile kalıyorlar artık bunlara inanmıyorum dedim. O da dedi ki ne yani gerçek mi sanıyordun:) Eee başa gelmeyince ne bileyim gerçek mi doğru mu di mi kızlarfisfisfis

İnşallah ya.Allah'ım sen büyüksün.:Saruboceq:

canım benim ablam da çok aşerirdi,
istediğinden sadece 1 lokma yer sonra ben doydum derdi.
ama yemeden o geçmezdi...
senin ablanınki farklıymış kaydirigubbakcemile3
bir hamiş istediğini yemeden gönlü ondan gitmezmiş.
benim çok yakın bir arkadaşım tuğla aşeriyordu... evet bildiğiniz kırmızı tuğla :roflol:
eşi dedi çocuuma yazık etme eyleme... kız haftalarca tugla dedi durdu.
sonunda benim eşim biyerde bulmuş. bi parça kırmış peçeteye sarmışgetirdi.
kızlar inanırmısınız arkadaşım oturdu kıtır kıtır yedi :1shok:
2 dk sonra ohhh çok güzelmiş. tamam doydum saolun dedi :roflol:

bende derdim ki bu aş erme nasıl olur insanın burnuna nasıl kokar hamileyken kanepede uzanıyordum birden kızılcık kokusu geldi burnuma ama nasıl çıldırıyorum
canım bende yiyene kadar geçmemişti genelde çevremdekilerinde öyle ama bilmem belki herkezde farklı oluyordur.kafamçokkarıştı

Bende eşime diyorum ilk ilişkide hamile kalıyorlar artık bunlara inanmıyorum dedim. O da dedi ki ne yani gerçek mi sanıyordun:) Eee başa gelmeyince ne bileyim gerçek mi doğru mu di mi kızlarfisfisfis

Evet ben de kolay hamile kalınıyo sanıyodum.Aklım çıkardı bir kaza olacak diye.Şimdi ise bütün uğraşlarım kazaya sebebiyet vermek için kaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah yaa inşallahhh...
:Saruboceq:
ama doğum zordur değilmi...
olsun. bebişim saglıkla gelsin göbüşümde kalsın da, ben onu doğururum. nekadar acı çeksemde hissetmem bile... bebişim gelsin yeter opuyorumnanaktan

Amanıııın yoksa ablam hamileliğinden faydalanarak bizi kullandı mı?Bak sen şu işe.Ama olsun yine de onu çooook seviyorum.opuyorumnanaktan

Ben de toğrağa aş eren birini biliyorum.Hamileylen toprak yemiş.Aman bahane vermeyelim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…