Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

zaten dün nasıl mutlu oldum bi bilsen işte dedim ya birileri hoşgeldin dedi konuşcak insanlarda var bu daglık yerde artık insanlıktan çıkmıştım

opuyorumnanaktan canım benim biz hergün burdayız merak etme.bol bol konuşuruz istediğin kadar.kim müsaitse dilediğin muhabbeti yaparsın ama dersleri aksatmak yok lmaz: a.s ben de senin gibi çok duygusal olurum adet olacağım zaman ota b...ka ağlarım af edersin.Bir keresinde montumu sandalyey asmıştım.annem askıya kaldır demişti.odama gidip hüngür hüngür ağlamıştım, markete gittim küçük bir çocuk dede bana çikolata alırmısın dedi ağladım, yolda birinin parfümünü babamınkine benzetirim ağlarım...........................benimki de değişiklik bir delilik napıcan.Eşim alıştı ben muslukları açınca "heh yoldalar" diyoa.s

slm kızlar bugün nasılsınız bugün benim sol göğsümde bi şişlik var çok acıyo 5 gün var adetime test yapmayı düşünüyom dayanamıcam zaman geçmiyo yapiyimmii

KVRCK;
yazamadım da bir türlü canım stres yapma tatlım stres yaptıkça herşeyi olumsuz düşünmeye başlarsın asla bu hataya düşme. Ben senin anlattıklarından anlıyorum ki sen eşini seviyorsun bence o da seni seviyordur. Sorun sen istekli olmayınca karamsarlığa düşüyorsun, eşinde anlattığın kadarıyla fazla ısrarcı değil sonuçta ikinizinde yapı meselesi. Bence acele etme tatlım stres yapmadan eşini ikna etmeye çalışarak beraber çalışmalara istekli olarak başlayın tatlım.

canım benim çok hassasmış şeker kız:) bende çok gergin olurum kimse bana birşey demesin hemen terslerim gerilirim.
Gerçi bugünde bunalım günündeyim nedense çok gerginim akşam olsa eve gitsem diyorum içimden:)

slm kızlar bugün nasılsınız bugün benim sol göğsümde bi şişlik var çok acıyo 5 gün var adetime test yapmayı düşünüyom dayanamıcam zaman geçmiyo yapiyimmii

şekerim ben testi erken yapma taraftarı değilim.yanıltıcı olabiliyor.Bana kalsa ben negatif olduğunu yarın öğrenecektim ama soğuk algınlığım için ilaç kullanacağım için dr.a söyledim o da bakalım dedi.ama diyorsanki ben dayanamıyorum çok fenayım varsa fırsatın kanda baktır.garanti olsun.İnş. inş. inş pozitiftir.

canım idrar testi değil de yakında poliklinik varsa kan testi yaptır bence.çünkü 5 gün var diyorsun.5 günde çoook şeyler değişir.Eğer hamişsen kanda kesin çıkar şu sıralar.

saol canim benim guzel dilegin icin allah razi olsun,,,ben hollandadayim,,evet her test icin bi tup aldilar sanirim kizamikcik,hiv,brusella,bilmem ne bilmem ne hamile kalmadan onceki rutin testlermis demiyolarki bu kizin kani varmi somurduler resmen beni yaaaww kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum ki canim yaa bakalim iste dunden beride dedigim gibi suanda aklimda okulum var herseyi oluruna biraktim allahim ne zaman bana saglikli hayirli bi bebek vericekse ozaman versin cunku (tovbe hasa buyuk konusmayayim ama)rabbim verirde bikac ay sonra alirsa cok buyuk bi yikim olur bana,,,inanin sitedeki arkdslarimizin basina boyle bisey geldiginde okadar uzuluyorumki ben de oturup agliyorum dua ediyorum onlar icin,,,oyuzden ne zaman gobisimde 9 ay kalip saglikla dunyaya gelip benimle uzun omurler yasicaksa rabbim ozaman nasip etsin diyorum,,,,

canlarım yakında sağlık ocağı var orda yapıyolarmı birde yaptırmadan önce sorarlarmı günün geçtimi falan
yaa bilmiyom ama bu sefer sanki hamileymişim gibi geliyo garip bi heycan anlatamam yani şimdiden havaya girdim allah sonumu hayretsin

canım idrar testi değil de yakında poliklinik varsa kan testi yaptır bence.çünkü 5 gün var diyorsun.5 günde çoook şeyler değişir.Eğer hamişsen kanda kesin çıkar şu sıralar.

bende kızlara katılıyorum kan testi yaptır merak ediyorum dersen idrar da hem hemen çıkmıyor hemde yanıltıcı oluyor.

Kızlar bugün çok feci kasıklarımda ağrı var midem de arada bulanıyor elleirm uyuşuk şaftım kaydı benim ya :S üşüttüm mü naptım anlamadım ki (((

Kızlaaarrrr telefonumu buldum.Nasıl oldu bilmiyorum ama aşağı katta çalışan bir arkadaşımın masasına gitmiş benim tel.akşam çalışıyormuş mesaiye kalmış başka bir arkadaşım arayınca fark etmiş akaptıp çekmeceme koymuş.sabahtan beridir de söylemedi delü.şimdi diyo buldun mu diye.Neyse telime kavuştum.

geçmiş olsun cnm hamilemisin yoksa
valla bilmiyorum ki olabilir myiim ki acaba? gidip test mi alsam diyorum ama karar veremedim.Eşim bu ay regl olmıcan bak gör diyor ama ben pek sanmıyorum.regl olmama da 10 gn var aslında.test alsam mı çıkar mı bir şey? Dün bir arkadaşımla konuştum testte çıkmazmış hemen.Nasıl çıkmaz ya çıkar bence dimi? :Sfisfisfis bir d ebir iştahım açıldı hayatımda hiç bu kadar çok şey yemiyordum ben :S

ohhhhhh gözün aydın canım :)))))

inşallah hamilesindir (hamileyizdir) benim 4 gün var kanda çıkar diyolar ben korkuyorum yaa çok umutluyum bu ay aksini düşünmek bile istemiyorum

kızlar bende geldim ıhh işlerim vardı giremedim bi. Bide konuşulanları okuyorum dizi gibiyiz hee arkası yarın sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…