- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.201
zaten dün nasıl mutlu oldum bi bilsen işte dedim ya birileri hoşgeldin dedi konuşcak insanlarda var bu daglık yerde artık insanlıktan çıkmıştım
Kvrck;
opuyorumnanaktan canım benim biz hergün burdayız merak etme.bol bol konuşuruz istediğin kadar.kim müsaitse dilediğin muhabbeti yaparsın ama dersleri aksatmak yoklmaz: a.s ben de senin gibi çok duygusal olurum adet olacağım zaman ota b...ka ağlarım af edersin.Bir keresinde montumu sandalyey asmıştım.annem askıya kaldır demişti.odama gidip hüngür hüngür ağlamıştım, markete gittim küçük bir çocuk dede bana çikolata alırmısın dedi ağladım, yolda birinin parfümünü babamınkine benzetirim ağlarım...........................benimki de değişiklik bir delilik napıcan.Eşim alıştı ben muslukları açınca "heh yoldalar" diyoa.s
slm kızlar bugün nasılsınız bugün benim sol göğsümde bi şişlik var çok acıyo 5 gün var adetime test yapmayı düşünüyom dayanamıcam zaman geçmiyo yapiyimmii
slm kızlar bugün nasılsınız bugün benim sol göğsümde bi şişlik var çok acıyo 5 gün var adetime test yapmayı düşünüyom dayanamıcam zaman geçmiyo yapiyimmii
Aha sendromumun ismi bilem varmış. Bi yandan da kızıyorum kendime. Bu durumu aylarca, yıllarca yaşayanlara ayıp oluyor diyorum. İnşallah Allah daha fazla bekletmez hiçbirimizi. Herhalde onun için kadınlar doğuruyor, biz daha sabırlıyız ya. Erkeklerde olsaydı bu hamilelik olayı çıldırırlardı. sırnaşık şey
Bu arada Sansli canım cok zor seyler geçirmişsin. Almanya'dasın galiba. Kaç teste sokmuşlar seni. İnşallah adetin bu ay düzene girer. Belli de olmaz böyle şaşmışken, sen takip etmezken bir bakmışsın hamilesin.
canım idrar testi değil de yakında poliklinik varsa kan testi yaptır bence.çünkü 5 gün var diyorsun.5 günde çoook şeyler değişir.Eğer hamişsen kanda kesin çıkar şu sıralar.
kız tek0633 nerelerdesin bugün hii gelmedin? Merak ediyorum arkadaşımm seni
Kızlar bugün çok feci kasıklarımda ağrı var midem de arada bulanıyor elleirm uyuşuk şaftım kaydı benim ya :S üşüttüm mü naptım anlamadım ki(((
Kızlar bugün çok feci kasıklarımda ağrı var midem de arada bulanıyor elleirm uyuşuk şaftım kaydı benim ya :S üşüttüm mü naptım anlamadım ki(((
valla bilmiyorum ki olabilir myiim ki acaba? gidip test mi alsam diyorum ama karar veremedim.Eşim bu ay regl olmıcan bak gör diyor ama ben pek sanmıyorum.regl olmama da 10 gn var aslında.test alsam mı çıkar mı bir şey? Dün bir arkadaşımla konuştum testte çıkmazmış hemen.Nasıl çıkmaz ya çıkar bence dimi? :Sfisfisfis bir d ebir iştahım açıldı hayatımda hiç bu kadar çok şey yemiyordum ben :Sgeçmiş olsun cnm hamilemisin yoksa
ohhhhhh gözün aydın canım :)))))Kızlaaarrrr telefonumu buldum.Nasıl oldu bilmiyorum ama aşağı katta çalışan bir arkadaşımın masasına gitmiş benim tel.akşam çalışıyormuş mesaiye kalmış başka bir arkadaşım arayınca fark etmiş akaptıp çekmeceme koymuş.sabahtan beridir de söylemedi delü.şimdi diyo buldun mu diye.Neyse telime kavuştum.
valla bilmiyorum ki olabilir myiim ki acaba? gidip test mi alsam diyorum ama karar veremedim.Eşim bu ay regl olmıcan bak gör diyor ama ben pek sanmıyorum.regl olmama da 10 gn var aslında.test alsam mı çıkar mı bir şey? Dün bir arkadaşımla konuştum testte çıkmazmış hemen.Nasıl çıkmaz ya çıkar bence dimi? :Sfisfisfis bir d ebir iştahım açıldı hayatımda hiç bu kadar çok şey yemiyordum ben :S