- 2 Eylül 2009
- 617
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.241
kızlar bizim liste kaçıncı sayfada bulamıyorum
Canımmm ya ben yanlış hesaplama yapmışım benim beklenmeyen tarihim 12 kasımmışbadegül -----------------30 eylül bilmiyoruz
beklediklerimiz ?????????????????????????????
sebin --------------------3 kasım kırmızıları bekliyor
integral ------------------3 kasım
aleyna34----------------3 kasım
oba-cigdem------------ 4 kasım
mercan76-------------- 4 kasım
prayforU----------------5 kasım
Gününü Bekleyenler************************
berru89 ----------------6 kasım
naagihan---------------6 kasım
kvrck--------------------8 kasım
Lila ---------------------8 kasım
ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
nevetna --------------11 kasım
ayşen_34------------12 kasım
ezel22--------------- 12 kasım
tubiloshh-------------12 kasım
gokcek---------------13 kasım
alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
asogkl ----------------16 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
sellvi---------------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
sudet -----------------22 kasım
hacer44-------------- 22 kasım
pelly1----------------- 24 kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
portakal_suyu-------26 kasım
aysellim-------------- 29 kasım
şekerkız67----------- 29 kasım
gcamurdas ----------
Aralık Ayı Listemiz))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
bebişkom88---------2 aralık
sirrius06--------------6 aralık
yvonna --------------12 aralık
mrb kisslaaaar yaa ooku oku bitiremeedim ekrana yapistim kaldim kaydirigubbakcemile3 herkese merabalaaaarrr,,,nasilsiniz bugun bakalim amma sohbet gelismis ben simdi hangisine cvp yazicami sasirdim waallahi,,,oncelikle yeni gelen arkdslarimizaaa kooccaaamaaan bi HOSSSGELLDIINIIZZZ var,,,sonra kvrcik icin bi msjim var kvrcikcim diyeyim kac yasindasin bilemiyorum ama tahminimce genc bi arkdsmzsin,,,bence daha cok yeni evlisin bu kadar dinleme kendini bak sitede butun topiklerde arkdslarimiz nekadar uzun zamandir bekleyenler var ve belkide cogumuzun bebisinin gelmesindeki tek sebep KENDINI DINLEME VE STRES oyuzden tatlim hic bisey yapamiyorsan gel burda bizimle sohbet et sadece hamislik uzerine degil baska seylerde shbet etmek istersen onlarida dinlerizz demi kissslaarr,,,kucuk yerde yasamak zor olabilir bende turkiyedeyken kucuk bi sehirde yasiyodum ve nefret ediyodum ordan ama yinede kapimi kapatip ailemle evin icinde cok mutluydum...deli diyebilirsiniz belki ama cesit cesit kiyafetler giyip gobek atar muzigi sonuna kadar acip halay cekerdik,,,oyunlar oynardik yani diyecegim kendine mesgaleler yarat tatlim,,daha yeni evliyken bukadar sorumluluk bu kadar stres yukleme kendine esinle daha guzel vakitler gecirmeye calis,esine baktiginda cocuk dusunme ona yaklasirken onunla konusurken aklinda bebis olmasin sadece onun elini tutmak istedigin icin tut yada opmek istedigin icin op...ama hadi cocuk icin biraraya gelelim gozuyle bakma,belki oda stres icindedir,,,askerlik kolay bisey degil tatlim onunda kafasinda binbir turlu soru ve sorunlar vardir BELKI ama belki diyorum,,,gercekten bak su bi gercekki karsimizdaki insani yargilamadan once icinde neler olup bittigini ogrenmemiz lazim demi sekercim,,,kendini toplarla guzel seyler dusun tamammi tatlim artik seni guzel yazilarla gormek isterim ben sahsen cunku daha cicim aylarindasiniz bukadar uzme kendinide evliliginide diye dusunuyorum,,,bebiskom88 cim senin icin cok uzulmustum aksam ins bebegin tutunurda boyle bi aci yasammassin demistim icimden ama ne yalan soyleyim sevindim acikcasi hamis olmadigina cunku bu sefer bebegini kaybetmis olucaktin ve bu daha buyuk bi aci olucakti senin icin bundada bi hayir vardir diyorum uzulme demicem cunku zaten cok pozitif gordum yazilarini aynen boyle devam sekerim,,,ammaa uzattim kislar lafi yaa kusura bakmayin,,,optum sizleri../..
haklısın tatlım birde yargılamak çok kolay. Acaba biz eşlerimize karşı ne potlar kırıyoruz da haberimiz yok değil mi? Herşey sevgi anlayışla olacak inş.
Ve yine diyorum umutsuz olmak yok mutlaka üzülüyoruz ama umutsuz olmayacağız
aysellim çok teşekkür ederiiiiiiimmm
hadi gözün aydın sebincim çok sevindim(ALLAH SEVGİLİ KULUNA EŞEĞİNİ ÖNCE KAYBETTİRİP SONRA BULDURURMUŞ DERLER) :roflol: SENDE SEVGİLİ KULUYMUŞSUN
Hakikaten öyle oldu.Güzel Allah'ım sevdiği kulunu kırmayacak dualarını kabul edecek onu ve arkadaşlarını anne adayı yapacak Kasım ve aralıkta inş.