Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay siz böyle dedikçe ben heyecanlanıyorum hadi bakalım şekerim bismillah de test yapılırken :Saruboceq:
canım peki şimdi çıkar mı testte sence? o arkadaşım kafamı karıştırdı :S testte çıkmaz testte 1.5 aylıkken çıkarmışşşşş. olur mu öyle şey ya :S

merhabalar kızlar..
sonunda tamamlayabildim okuma işini... feci kaynatmışsınız..

benimde tarihim bugun ...hala gelen giden yokkk... bende pssikolojik gecikmeyse diye gidip kendimi motive edeyim dedim ve ped aldım ama gene bişi yok..bekliyorummm...

arada 32 günü buluyodu 3-4 gün daha beklicem bakalım... mafoldumben

sebin sende hareket yokmu canım yaa..

valla bilmiyorum ki olabilir myiim ki acaba? gidip test mi alsam diyorum ama karar veremedim.Eşim bu ay regl olmıcan bak gör diyor ama ben pek sanmıyorum.regl olmama da 10 gn var aslında.test alsam mı çıkar mı bir şey? Dün bir arkadaşımla konuştum testte çıkmazmış hemen.Nasıl çıkmaz ya çıkar bence dimi? :Sfisfisfis bir d ebir iştahım açıldı hayatımda hiç bu kadar çok şey yemiyordum ben :S

Eşine söyle dua ederken tam olarak dua etsin.Bak bana 2 gün geçti adetim ama hamile değilim.Alakasız olcak ama bizim bir tanıdık "Allah'ım bir evim olsun istersen dağ başında olsun ama kendi evim olsun" demiş hakikaten dağ başında bir evi var.O yüzden eşin de desin ki bu ay hamile kaldın o yüzden adet olmayacaksın opuyorumnanaktan bence test yapma.boşuna negatif görürsün bir şey varsa bile.ben yumurtlama dönemimde hemen test yapıp bakmak istiyordum sonra adet tarihim yaklatıkça da ertelemek istedim nedense.

canım peki şimdi çıkar mı testte sence? o arkadaşım kafamı karıştırdı :S testte çıkmaz testte 1.5 aylıkken çıkarmışşşşş. olur mu öyle şey ya :S

canım benim testte cıkabiliyo tabiki ama düşük bi ihtimalle çıkmama ihtimalide var, En saglıklısı kan testi betahcg yani.

Kızlaaarrrr telefonumu buldum.Nasıl oldu bilmiyorum ama aşağı katta çalışan bir arkadaşımın masasına gitmiş benim tel.akşam çalışıyormuş mesaiye kalmış başka bir arkadaşım arayınca fark etmiş akaptıp çekmeceme koymuş.sabahtan beridir de söylemedi delü.şimdi diyo buldun mu diye.Neyse telime kavuştum.

çok sevindim valla kendi telefonumu bulmuş gibi oldum:)

kızlar kan testi daha saglıklı bence, benim doktorum cubuk test yapınca bide kant testi yaptır diye tutturuyo =) yok bişey cıkmadı cubukta diyorum olsun kan testi yap bakim diyo

merhabalar kızlar..

benimde tarihim bugun ...hala gelen giden yokkk... bende pssikolojik gecikmeyse diye gidip kendimi motive edeyim dedim ve ped aldım ama gene bişi yok..bekliyorummm...

canım inşallah ikinizde de hareket olmaz da ilk bebişlerimiz olurlar valla çok istiyorum birinden ben hamileyim haberi duymayı hem de çok çok istiyorum hep birlikte sevinelim:)

Eşine söyle dua ederken tam olarak dua etsin.Bak bana 2 gün geçti adetim ama hamile değilim.Alakasız olcak ama bizim bir tanıdık "Allah'ım bir evim olsun istersen dağ başında olsun ama kendi evim olsun" demiş hakikaten dağ başında bir evi var.O yüzden eşin de desin ki bu ay hamile kaldın o yüzden adet olmayacaksın opuyorumnanaktan bence test yapma.boşuna negatif görürsün bir şey varsa bile.ben yumurtlama dönemimde hemen test yapıp bakmak istiyordum sonra adet tarihim yaklatıkça da ertelemek istedim nedense.
Eşim o kadar çok çocuk istiyor ki ben stres yapmıyorum o yapıyor :)test almayım o zman şunun şurasında 2 haftacık kaldı bekleyelim bakalım. Çok sağol cnm yakaydirigubbakcemile5

canım inşallah ikinizde de hareket olmaz da ilk bebişlerimiz olurlar valla çok istiyorum birinden ben hamileyim haberi duymayı hem de çok çok istiyorum hep birlikte sevinelim:)

çok sağol..bekleyip göreceğiz ama aralıkta hep beraber güzel haberler alsak çok sevineceğim... bi başlasa gerisi gelecek :CüvCüv:

merhabalar kızlar..

ııııııııhhhhh tık yok valla henüz.hazırolda bekliyorum

Kızlaaarrrr telefonumu buldum.Nasıl oldu bilmiyorum ama aşağı katta çalışan bir arkadaşımın masasına gitmiş benim tel.akşam çalışıyormuş mesaiye kalmış başka bir arkadaşım arayınca fark etmiş akaptıp çekmeceme koymuş.sabahtan beridir de söylemedi delü.şimdi diyo buldun mu diye.Neyse telime kavuştum.

hadi gözün aydın sebincim çok sevindim(ALLAH SEVGİLİ KULUNA EŞEĞİNİ ÖNCE KAYBETTİRİP SONRA BULDURURMUŞ DERLER) :roflol: SENDE SEVGİLİ KULUYMUŞSUN

"ıdrarda yapılan bu test ile hCG düzeyi 20miÜ üzerinde ise pozitif sonuç verir.ıdrarda gebelik testi bazen yanlış yapılabilmektedir, cinsel birleşmenin ertesi günü yapılması anlamsızdır, hiçbir sonuç vermez. ıdrarda gebelik testi sağlıklı bir sonuç alınması için adet gününün en az 1-2 gün geçmesi gerekmektedir.

Buna rağmen kanda yapılan B-HCG testi miktarı tam gösterdiğinden dolayı çok duyarlıdır ve adet günü daha geçmeden sonuç verir. Dikkat edilmesi gereken bir husus da ,sabah ilk idrar konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verdiğidir.

ıdrada gebelik testini aç veya tok yapmanız fark etmez. ıdrar testinin yanlış negatif çıkma ihtimali az da olsa mümkün olduğundan dolayı adet gününüzden 1-2 gün sonra yaptığınız test Negatif yani Yok çıkar ise 2-3 gün sonra tekrar edin.

Evde hamilelik testi idrar da yapıldığında ve şüpheli bir sonuç çıktığında test mutlaka kanda "beta hcg" bakılarak tekrar edilmelidir.

2 hafta bekleme sendromu diye birşey varmış ya ,her ay yaşıyoruz çok stres verici..zaten normalde her ay regl öncesi sendromu ,sonra sonrası sendromu..bir de bekleme sendromu eklendi ...
allahtan 2-3 haftadır buradayım.... hep beraber atlatıyoruz..yoksa çıldırmak içten bile değil...
hihoyyyt

badegül -----------------30 eylül bilmiyoruz

beklediklerimiz ?????????????????????????????

sebin --------------------3 kasım kırmızıları bekliyor
integral ------------------3 kasım
aleyna34----------------3 kasım
oba-cigdem------------ 4 kasım
mercan76-------------- 4 kasım
prayforU----------------5 kasım

Gününü Bekleyenler************************
berru89 ----------------6 kasım
naagihan---------------6 kasım
kvrck--------------------8 kasım
Lila ---------------------8 kasım
ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
nevetna --------------11 kasım
ayşen_34------------12 kasım
ezel22--------------- 12 kasım
tubiloshh-------------12 kasım
gokcek---------------13 kasım
alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
asogkl ----------------16 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
sellvi---------------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
sudet -----------------22 kasım
hacer44-------------- 22 kasım
pelly1----------------- 24 kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
portakal_suyu-------26 kasım
aysellim-------------- 29 kasım
şekerkız67----------- 29 kasım
gcamurdas ----------

Aralık Ayı Listemiz))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
bebişkom88---------2 aralık
sirrius06--------------6 aralık
yvonna --------------12 aralık

X