- 7 Ekim 2009
- 4.682
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.221
inşallah canım benim inşallahhh.az kalmış senin ne güzel.Gelsin bebişlerrr :)hihoyyytinşallah hamilesindir (hamileyizdir) benim 4 gün var kanda çıkar diyolar ben korkuyorum yaa çok umutluyum bu ay aksini düşünmek bile istemiyorum
inşallah canım ya üşütmek istemiyorum şimdi hiç sırası değil üşütmeninumarım üşütmemişsindir.
inşallah hamilesindir (hamileyizdir) benim 4 gün var kanda çıkar diyolar ben korkuyorum yaa çok umutluyum bu ay aksini düşünmek bile istemiyorum
canım peki şimdi çıkar mı testte sence? o arkadaşım kafamı karıştırdı :S testte çıkmaz testte 1.5 aylıkken çıkarmışşşşş. olur mu öyle şey ya :Say siz böyle dedikçe ben heyecanlanıyorum hadi bakalım şekerim bismillah de test yapılırken :Saruboceq:
ay siz böyle dedikçe ben heyecanlanıyorum hadi bakalım şekerim bismillah de test yapılırken :Saruboceq:
valla bilmiyorum ki olabilir myiim ki acaba? gidip test mi alsam diyorum ama karar veremedim.Eşim bu ay regl olmıcan bak gör diyor ama ben pek sanmıyorum.regl olmama da 10 gn var aslında.test alsam mı çıkar mı bir şey? Dün bir arkadaşımla konuştum testte çıkmazmış hemen.Nasıl çıkmaz ya çıkar bence dimi? :Sfisfisfis bir d ebir iştahım açıldı hayatımda hiç bu kadar çok şey yemiyordum ben :S
canım peki şimdi çıkar mı testte sence? o arkadaşım kafamı karıştırdı :S testte çıkmaz testte 1.5 aylıkken çıkarmışşşşş. olur mu öyle şey ya :S
Kızlaaarrrr telefonumu buldum.Nasıl oldu bilmiyorum ama aşağı katta çalışan bir arkadaşımın masasına gitmiş benim tel.akşam çalışıyormuş mesaiye kalmış başka bir arkadaşım arayınca fark etmiş akaptıp çekmeceme koymuş.sabahtan beridir de söylemedi delü.şimdi diyo buldun mu diye.Neyse telime kavuştum.
çok sevindim valla kendi telefonumu bulmuş gibi oldum:)
merhabalar kızlar..
sonunda tamamlayabildim okuma işini... feci kaynatmışsınız..
benimde tarihim bugun ...hala gelen giden yokkk... bende pssikolojik gecikmeyse diye gidip kendimi motive edeyim dedim ve ped aldım ama gene bişi yok..bekliyorummm...
arada 32 günü buluyodu 3-4 gün daha beklicem bakalım... mafoldumben
sebin sende hareket yokmu canım yaa..
çok sevindim valla kendi telefonumu bulmuş gibi oldum:)
Eşim o kadar çok çocuk istiyor ki ben stres yapmıyorum o yapıyor :)test almayım o zman şunun şurasında 2 haftacık kaldı bekleyelim bakalım. Çok sağol cnm yakaydirigubbakcemile5Eşine söyle dua ederken tam olarak dua etsin.Bak bana 2 gün geçti adetim ama hamile değilim.Alakasız olcak ama bizim bir tanıdık "Allah'ım bir evim olsun istersen dağ başında olsun ama kendi evim olsun" demiş hakikaten dağ başında bir evi var.O yüzden eşin de desin ki bu ay hamile kaldın o yüzden adet olmayacaksın opuyorumnanaktan bence test yapma.boşuna negatif görürsün bir şey varsa bile.ben yumurtlama dönemimde hemen test yapıp bakmak istiyordum sonra adet tarihim yaklatıkça da ertelemek istedim nedense.
canım inşallah ikinizde de hareket olmaz da ilk bebişlerimiz olurlar valla çok istiyorum birinden ben hamileyim haberi duymayı hem de çok çok istiyorum hep birlikte sevinelim:)
merhabalar kızlar..
sonunda tamamlayabildim okuma işini... feci kaynatmışsınız..
benimde tarihim bugun ...hala gelen giden yokkk... bende pssikolojik gecikmeyse diye gidip kendimi motive edeyim dedim ve ped aldım ama gene bişi yok..bekliyorummm...
arada 32 günü buluyodu 3-4 gün daha beklicem bakalım... mafoldumben
sebin sende hareket yokmu canım yaa..
Kızlaaarrrr telefonumu buldum.Nasıl oldu bilmiyorum ama aşağı katta çalışan bir arkadaşımın masasına gitmiş benim tel.akşam çalışıyormuş mesaiye kalmış başka bir arkadaşım arayınca fark etmiş akaptıp çekmeceme koymuş.sabahtan beridir de söylemedi delü.şimdi diyo buldun mu diye.Neyse telime kavuştum.