Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ama merak ediyorum neler olmuş bitmiş.Böyle bile olayları takip edemiyorum.Sabah okumaya başladığımda bebişkomu hamile sanıyodum.ona göre yazdım.bi ilerledim baktım meğer değilmiş.sonracıma yeni gelenler gidenler.yoğun bir trafik.Bu arada kızlar galiba ben dün çantamdan telefonumu çaldırdım senağlama.evev gittiğimde çantamda bulamadım.ofiste unuttum sandım sabah burdada bulamadım

çok zor benim kızıma 4 senedir babaanne bakıyor çok güzel bakıyorlar ama olmuyo işde sürekli problem yaşıyorum çocukla çünki ben başka öğretiyorum babaanne başka çocukta napıcanı şaşırıyo en doğrusunu yapmışsın bebeğin büyüsün okul çağına gelince çalışmayı düşün bence
evet ben de bu ikilem yüzünden istemiyorum babaanne baksın.Zaten babaanneyle her şeyimiz çok farklı.Doğumdan sonra bile istemiyroum yanımda kalmasını. :S:Saruboceq:

hoşgeldin şekerim Allah sana saglık versin önce bebiş olur zaten sıkma canını, ya en azından normal adet olabiliyosun bunada şükür (=

hehe. evet canim haklisin. ben bebek olmadigini duyunca cok sevindim zaten. moralim düzeldi vallah. yeni calismalara baslayacaz artik. Insallah aralikda hepimizin göbisleri bebis ile dolur.

yaaa benim tarihim bilem yok senağlama.kırmızı giydim bugün belki kırmızıların gelmesi kolay olur dedim ama yine yok yine yok

Ama merak ediyorum neler olmuş bitmiş.Böyle bile olayları takip edemiyorum.Sabah okumaya başladığımda bebişkomu hamile sanıyodum.ona göre yazdım.bi ilerledim baktım meğer değilmiş.sonracıma yeni gelenler gidenler.yoğun bir trafik.Bu arada kızlar galiba ben dün çantamdan telefonumu çaldırdım senağlama.evev gittiğimde çantamda bulamadım.ofiste unuttum sandım sabah burdada bulamadım

aa canım ya geçmiş olsun olsun giden telefon olsun sadakanız olsun ya.

Hadi yaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun ya.aradığında çalıyor mu tel.Belki koltuk arasına fln girmiştir.Ya da arabanın koltuğundadır belkide.Ben genelde arabada düşürüyorum koltuk arasına da :)

hoşgeldin şekerim Allah sana saglık versin önce bebiş olur zaten sıkma canını, ya en azından normal adet olabiliyosun bunada şükür (=

EVET BEBİŞKOM ÜZÜLMEK HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK

SUPREMEM VALLA BENDE K.VALİDE BAKMA İŞİNE KARŞIYIM AMA YAPABİLECEĞİM BİRŞEY YOK MAALESEF:KK43: İşimi bırakma şansım SMMM stajı yaparken bırakmam yanlış olur idare edecez bakalım tatlım.

sebinim geçen yaz bende telefon kaybettim savcılığa başvurdum ama 1 yıldan beri ses yok giden gidiyor yeter ki canımız sağolsun bitanem

Hadi yaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun ya.aradığında çalıyor mu tel.Belki koltuk arasına fln girmiştir.Ya da arabanın koltuğundadır belkide.Ben genelde arabada düşürüyorum koltuk arasına da :)

işin kötüsü şarjım bitmek üzereydi.aradım kapalı.ya şarjım bitti ya da kapatıldı.eve gidince tekrar bakıcam her yere

EVET BEBİŞKOM ÜZÜLMEK HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK

SUPREMEM VALLA BENDE K.VALİDE BAKMA İŞİNE KARŞIYIM AMA YAPABİLECEĞİM BİRŞEY YOK MAALESEF:KK43: İşimi bırakma şansım SMMM stajı yaparken bırakmam yanlış olur idare edecez bakalım tatlım.

sebinim geçen yaz bende telefon kaybettim savcılığa başvurdum ama 1 yıldan beri ses yok giden gidiyor yeter ki canımız sağolsun bitanem

Babam da dedi imei numarası ile polise başvur diye.oooo dilekçe yazacaksın.emniyete gideceksin.o oraya gönderece o oraya.dr.a gitmeye vaktim yok.Canımız saolsun doğru diyosun.

Dün akşam eşim mesaiye kaldı ben de kendi başıma öööle oturdum düşündüm.Sonra bir dua ettim hepimiz için bir dua ettim.sesli sesli.komşular duyduysa kaydirigubbakcemile3 toplu dua seansı yapıyorum evde, ben de başkanım sanmıştır.

tabi dua ederken arada birilerini unuturum diye isim isim değil de hem kendi topiğimdeki hem komşu topiktekiler için dedim.

yaaa benim tarihim bilem yok senağlama.kırmızı giydim bugün belki kırmızıların gelmesi kolay olur dedim ama yine yok yine yok

Canım,Sebincim eğer 1 gün daha regl olamazsan benim gibi bir kontrole git istersen canım. Belki sende de birikimden dolayı yada yumurtan çatlamadığı için kist olmuş olabilir.

X