- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.081
merhaba arkadaşlar duydum ki bu site ugurlu geliyomuş bende adımı listeye ekleteyim dedim 25 yaşındaYım 10 aylık evliyiz ve bu ilk denememiz 8 kasım adem günüm umarım ilk denemede bunu başaranlardan olurum
hekese selam. benide aranıza alır mısınız? yeni katıldım . ama benim ilk bebişim melek olduktan sonra adet tarihlerim düzensizleşti inşallah uğurlu gelir bu topik banadaopuyorumnanaktan
Selam kizlar.
Ben 25 yasindayim.Bi kizim var 3 yasinda.
Kizima kardes istiyoruz, benide ekleyin listeye.19 kasim tarihim.
Kizlar bebisimi kaybettim sanirim kanamam oldu doktora gittim sabah. yarini bekleyelim dedi resmen adet oldum sanki. cok kötüyüm mafoldumben
kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.
kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.
günaydın sebin nasılsın tatlım?
Bebişkom hamiş değilmiş canım ama regl tarihi gelmedi bekleyeceğiz.
bebişkoya daldım sizlere selam vermeyi unuttum hanımlar. Herkese güzel,umut dolu bir gün dilerim. Sabah doktorum aradı kanda gebelik negatif çıkmış ve duphaston'a başlıyorum bugün 5 gün kullanacağım.sonra regl olmayı bekleyeceğim.umarım regl ile eriyip gider bu kist. Yoksa 2-3 ay d.kontrol hapı kullanmam gerekecek sanırım
canım umarım regl ile eriyip gider tatlım.
hoşgeldin...hihoyyytkızlar selam herkese ben geldim
kızlar merhaba dün izinliydim dopdolu bir gün ve geceden sonra işbaşı bugün sebin cim herşeyin hayırlısı canım inş.kasım ayında kavuşursun bebişine kızlar dün okadar yoğundumki hala her yerim ağrıyor.kayınvalideyi doktora götürdüm ordan kızımın okuluna gittim sonra merket sonra evde yemek falan koşturup durdum bütün gün bunlar yetmezmiş gibi gece mutfaktaki su hortumu patlamış mutfak su içinde gece kalkıp mutfak temizledim ay sormayın kabus gibi bir gün ve gece
hoşgeldin...hihoyyyt
kızlar selam herkese ben geldim
hoşbulduk canım cok ilerlemiş akşamdan bu yana geçmişi okumaktan gelemedim bi türlü (=
hoşgeldin tatlım nasılsın şekerim?