Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

merhaba arkadaşlar duydum ki bu site ugurlu geliyomuş bende adımı listeye ekleteyim dedim 25 yaşındaYım 10 aylık evliyiz ve bu ilk denememiz 8 kasım adem günüm umarım ilk denemede bunu başaranlardan olurum

İnş. sana da uğurlu gelir tatlım.Az kalmış tarihine.İnş. mutlu haberlerini alırızopuyorumnanaktan

hekese selam. benide aranıza alır mısınız? yeni katıldım . ama benim ilk bebişim melek olduktan sonra adet tarihlerim düzensizleşti inşallah uğurlu gelir bu topik banadaopuyorumnanaktan

Tabi ki alırız aramıza.Hem topicimize hem de dualarımıza ekleriz seni merak etme.Tarihini de verirsen tam olur.opuyorumnanaktan

Kizlar bebisimi kaybettim sanirim kanamam oldu doktora gittim sabah. yarini bekleyelim dedi resmen adet oldum sanki. cok kötüyüm mafoldumben

Ayyyy canıııım.Bebişkom hiç aklından çıkarma ki başımıza gelen her işte hem kötü hem iyi bir hayır vardır.Allah korusun belki sağlıksız bir bebek olacaktı.Biliyorum bize söylemesi kolay gelir ama belli bir zaman sonra sen de bizim gibi düşüneceksin.Stres yapma.Kasım olmaz Aralıkta olur o da olmaz Ocak olur ooohhhooo bir sürü ay var tatlım.:teselli:

Haydiiiiii.Olaya bak senin + çıktı değilmişsin.benim - çıktı hamile olurmuşum.ama doğurana kadar inanamam herhalde.O zaman şekercim Aralık anne adayı olmak için kendini hazırla.Allah'ın izniyle Aralıkta müjdeli haber vericez

Canım sakın moralini bozma ve stres yapma.Sanki bir rüyaydı gibi düşün.Demekki bebişin pek sağlıklı değilmiş ve Rabbim daha sana onu hissettirmeden almış senden. Pes etmek yok tabii ki. Bu ay devam a.s.

günaydın sebin nasılsın tatlım?
Bebişkom hamiş değilmiş canım ama regl tarihi gelmedi bekleyeceğiz.

günaydın balım.Okuya okuya gideyim arada da cevapları yazayım dedim ama takip etemk çok zor oldu.Olaylar çok hızlı gelişmiş.Bir çok yeni arkadaşımız olmuş.çok sevindim:dance:

walla kaç gündür iş üretemiyorum topicten dolayı.bir şey değil işten atılıcam Allah korusun.SıZı ÇOOOOOK SEVıYORUM.

Bebişkoya daldım sizlere selam vermeyi unuttum hanımlar. Herkese güzel,umut dolu bir gün dilerim. Sabah doktorum aradı kanda gebelik negatif çıkmış ve Duphaston'a başlıyorum bugün 5 gün kullanacağım.sonra regl olmayı bekleyeceğim.Umarım regl ile eriyip gider bu kist. yoksa 2-3 ay d.kontrol hapı kullanmam gerekecek sanırım

canım umarım regl ile eriyip gider tatlım.

kızlar merhaba dün izinliydim dopdolu bir gün ve geceden sonra işbaşı bugün sebin cim herşeyin hayırlısı canım inş.kasım ayında kavuşursun bebişine kızlar dün okadar yoğundumki hala her yerim ağrıyor.kayınvalideyi doktora götürdüm ordan kızımın okuluna gittim sonra merket sonra evde yemek falan koşturup durdum bütün gün bunlar yetmezmiş gibi gece mutfaktaki su hortumu patlamış mutfak su içinde gece kalkıp mutfak temizledim ay sormayın kabus gibi bir gün ve gece

Aman Yarabbim. Geldi mi üst üste gelir derler ya aynen öyle olmuş sanırım.Allah sağlık sorunu vermesin gerisi gelip geçiyor.Bugün akşam ayaklarını uzatıp dinlenme fırsatı bulursun umarım.:1rolleyes:

canım ya sonuc hayırlı olsun insallahda Ya üzülmek mi gerek sevinmekmi anlayamadım açıkçası CADIARZU ya bebek olmadıgına üzüldüm ama hayırlısı diyorum, Bide şuda varki ya bebek olsaydı ve kanaman olsaydı bunada sevindim. ohh çok şükür iyisin alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…