• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
selam kızlar ben geldim:34:
nasılsınız ne yapıyosunuz
hamişlerimiz ne durumdasınız nasıl geçiyo bebişlerinizle günler :16:

ooo yesalpimmm naber canımcım :16:
biz iyiyiz çok şükür.
3 gündür bulantılar yoklamaya başladı.
olsun bu herşeyin yolunda oldugunu gösteriyor değilmi.

darısı başına inşallah kuzummmm
hafif bulantılı,keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallahh :29:

Merhaba canım...Bende giremiyorum ne zamandır...Anneciğim geldi malum ben anne hasreti çen bir kadınım...anneciğim İstanbul'da ben İzmir'de...Onunla haşır neşir olmaktan pek kafayı takmıyorum ama o gidince daha günler var!!!nasıl geçicek görüciğiz:49:

Çalışmalarımızı tamamladık bekliyoruuz Bat 6-7 Aralık gibi..Geçen ay gecikme olunca günü de şaşırdım gari:52:

Seviyorum sizi canlarım:16:

ayyy maşallahhh
kuzum 2 oğlun mu varr maşallahhh berekallahhhh
yaşın kaç pekii :29:

çıkıyomusun canımcım?
tamam geldiğinde görüşürüz sonra. çok öptüm çocukları mucxxx

biri 4 yaşında,biri 7 yaşında ellerinden öper ablası .MEVLAM sana da 3 er 4 er nasip etsin inşallah:))

biri 4 yaşında,biri 7 yaşında ellerinden öper ablası .MEVLAM sana da 3 er 4 er nasip etsin inşallah:))

ayy maşallah ne güzell :16:

yok kuzum yaa bir erkek bir kız yeter diyorum Rabbim nasip ederse.

Mevlam gönlümüze göre verir inşallah...

yok bir oğlum daha olursa belki ilerde bir de kızım olurmu diye deneme yapabilirim :17:

kız hastasıyım çünki. görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler ...

iyi akşamlar kızlar
dayanamdım ve evde test yaptım birini öğlen birini akşam
ikisindede silik çıktı 2. çizgi
galiba hamişim bende artık :49::nazar::49:

ayy maşallah ne güzell :16:

yok kuzum yaa bir erkek bir kız yeter diyorum Rabbim nasip ederse.

Mevlam gönlümüze göre verir inşallah...

yok bir oğlum daha olursa belki ilerde bir de kızım olurmu diye deneme yapabilirim :17:

kız hastasıyım çünki. görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler ...

ben de aynen o nedenle bir kaç kere denedim canım,ama sonra anladım ki sağlıkla doğsun da kız olsun erkek olsun diyorum şimdi:))sağlıkla kucağına almanı temenni ediyorum senin ve bütün hamilelerin(ben de tabiii)

maşallah yaa, topiğe bi girdim 3 hamiş haberi birden, aman nazar değmesin
tekrar tebrik ederim hepinizi gözünüz aydın. sağlıkla kucağınıza alın inşalllah. bize de dua ediiinnn:16:

canım nasılsın dr. randevun vardı nasıl oldu. iyi haberler vardır inşallah

tek iyi haber gebelik kesesinin rahimde oluşmuş olması ,dış gebelik değil yani diğer haberler iyi mi kötü mü ben de bilemez oldum canım .dr. hamile olduğum için biyopsi yapılamayacağını kanama ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi,sadece kolposkopi yapılabilrmiş.dr la pek elektriğimiz tutmadı.yarın bir başka hastane kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesi var bu hastalığın merkezi gibi bişr şey bir çok onkolog jinekolog varmış bakalım onlar ne diyecek çok dua edin inşallah en çok duaya ihtiyacım var

Selam bende yeni üyeyim ama bu forma defalarca girip yorumlarınızı okudum şimdi ben kasım ayının bombasını bekliyorum adet tarihin 28-30 kasım arası bakalım hayırlısı aralık ayına anne olarak başlamak istiyorum

tek iyi haber gebelik kesesinin rahimde oluşmuş olması ,dış gebelik değil yani diğer haberler iyi mi kötü mü ben de bilemez oldum canım .dr. hamile olduğum için biyopsi yapılamayacağını kanama ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi,sadece kolposkopi yapılabilrmiş.dr la pek elektriğimiz tutmadı.yarın bir başka hastane kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesi var bu hastalığın merkezi gibi bişr şey bir çok onkolog jinekolog varmış bakalım onlar ne diyecek çok dua edin inşallah en çok duaya ihtiyacım var

canım benim herkese dua ediyorum ama ençok senin için.rabbim seninle bebişin
hakkında hayırlısını versin. Bunda da bir hayır vardır canım. tek doktora bağlı kalmaman iyi ,doktora güvene bilmen önemli.elektiriğin tutmadıysa boş ver.Bazen bir dr latanışırım ortam okadar hoştur ki ona güvenirsin ve dr. onu hisseder. en verimli dr odur. inan. Kızım 5 6 yaşlarında bir rahatsızlık geçirdi. herkes ankara ya yok istanbula götür buradaki dr lara güvenme. dediler. rabbim rast getirmiştir muhakkak ama okadar iyi bir drla tanıştık ki ankara ist hepsi boş.rabbim sadece rast getirsin.onun tedavisiyle şifa buldu Rabbim sanada şifa verecek ben biliyorum .Sende biliyorsun.

Selam bende yeni üyeyim ama bu forma defalarca girip yorumlarınızı okudum şimdi ben kasım ayının bombasını bekliyorum adet tarihin 28-30 kasım arası bakalım hayırlısı aralık ayına anne olarak başlamak istiyorum

rabbim inşallah nasip eder. hoş geldin aramıza. uğurlu gelir inşallah ben üye olduktan sonra öğrendim inşallah sende güzel haber verirsin bize

Back
X