• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
nasılsınız arkadaşlar?İnsan hiç mi gebelik belirtisi yaşamaz yaaa...bir kaç gün önce sol kasığımda batma vardı o da geçti.demek ki her hamilelik aynı olmuyor.ilk kez soldaki yumurtamdan gebelik oluştu ondan mı acaba..?

nasılsınız arkadaşlar?İnsan hiç mi gebelik belirtisi yaşamaz yaaa...bir kaç gün önce sol kasığımda batma vardı o da geçti.demek ki her hamilelik aynı olmuyor.ilk kez soldaki yumurtamdan gebelik oluştu ondan mı acaba..?

valla aynı şeyi bende kendime soruyorum .kızımda 5 ay burnumdan geldi .bunda testler olmasa ben bile inanmayacağım

hoşgeldin taze hamiş :16:
bende de belirti yoktu kuzum.
oğlumda aşırı bulantılı geçirirken çok şükür şimdi çok rahatım.inşallah bu şelkilde devam eder.
bende soldan yumurtlamıştım.ondan olabilir belki :44:

nasıl geçiyor hamilelik :31:

valla aynı şeyi bende kendime soruyorum .kızımda 5 ay burnumdan geldi .bunda testler olmasa ben bile inanmayacağım

aynen canımcım bende oğlumda.
6-7 kilo vermiştim.çok kötüydüm.
hamd olsun rahatım şimdi...

aman kızlar böyle devam etsin.
2 gündür hafif bulantım oluyor o bile iğrenç.artmasın da böyle kalsın ona bile razıyım.. :31:

yok tatlım netleri eşim gitmek isteyince bende yok demedim cuma veya cumartesi ancak gelirim evime:16:

neyse bekleyelim bakalım.
bende Cuma gidicem.birbirimizin güzel haberini aynı gün alırız belki de :16:

hoşgeldin taze hamiş :16:
bende de belirti yoktu kuzum.
oğlumda aşırı bulantılı geçirirken çok şükür şimdi çok rahatım.inşallah bu şelkilde devam eder.
bende soldan yumurtlamıştım.ondan olabilir belki :44:

nasıl geçiyor hamilelik :31:

ya gerçekten bugün kan testlerine bile inanamayıp:)) idrar testi de yaptım direk çift çizgi çıktı ama bir sürü belirtiler yazıyorlar ya ki daha önce bende yaşadım bu sefer hiçbiri yok denecek gibi.Sol yumurta kız getirir diyorlar ama bakalım canım aman sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun da ...Ama sanki biraz iştahım açıldı ,ben normalde çok az yerim günde iki öğün zor yerim şimdi miğdem karıncalanıyor sanki hep açım gibi:))

ya gerçekten bugün kan testlerine bile inanamayıp:)) idrar testi de yaptım direk çift çizgi çıktı ama bir sürü belirtiler yazıyorlar ya ki daha önce bende yaşadım bu sefer hiçbiri yok denecek gibi.Sol yumurta kız getirir diyorlar ama bakalım canım aman sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun da ...Ama sanki biraz iştahım açıldı ,ben normalde çok az yerim günde iki öğün zor yerim şimdi miğdem karıncalanıyor sanki hep açım gibi:))

ayyyy ne diosunn kız mıı :52::52:
sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez.tabii kız olursa da bonus olur :1:
benim de ilk 3-4 haftada iştahım açılmıştı.şu an az bulantılar var.canım herşeyi istemiyor.
şekerli şeyler görünce hemen iştahım kapanıyor,bulantı başlıyor...
tuzlu şeyler ve ekşi şeyler miğdeme iyi geliyor.bulantıyı alıyor.
yiyebiliyorken ye derim :16:

Kızlar şimdilik çıkıyorum. İlk heyecanı attım sanırım.Yemeğe döneyim ben önemli artık değil mi?Herkese iyi akşamlar.

ayyyy ne diosunn kız mıı :52::52:
sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez.tabii kız olursa da bonus olur :1:
benim de ilk 3-4 haftada iştahım açılmıştı.şu an az bulantılar var.canım herşeyi istemiyor.
şekerli şeyler görünce hemen iştahım kapanıyor,bulantı başlıyor...
tuzlu şeyler ve ekşi şeyler miğdeme iyi geliyor.bulantıyı alıyor.
yiyebiliyorken ye derim :16:

ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler:))))))))))))))))))))benim şuan canım birşey çekmiyor önüme geleni tırtıklıyorum genellikle stresten de olabilir bu durum.Allahım nasip ederde tamamlarsak doğumlarımız çok yakın tabi daha sonra daha netleşir ama benim sezeryan olduğu için 10 gün önce alıyorlar..

ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler:))))))))))))))))))))benim şuan canım birşey çekmiyor önüme geleni tırtıklıyorum genellikle stresten de olabilir bu durum.Allahım nasip ederde tamamlarsak doğumlarımız çok yakın tabi daha sonra daha netleşir ama benim sezeryan olduğu için 10 gün önce alıyorlar..

benim de sezeryan :26:
dediğin gibi 10-15 gün erken alabiliyorlar...

ye ekşiyi çıkar ayşeyi ha :27: o da güzelmiş
ben oğlumda hem tatlı hem ekşi yemiştim.sınırım yoktu pek.

aman hamileliklerimiz sağlıkla ilerlesin de. diğerleri 2. plan...

benim de sezeryan :26:
dediğin gibi 10-15 gün erken alabiliyorlar...

ye ekşiyi çıkar ayşeyi ha :27: o da güzelmiş
ben oğlumda hem tatlı hem ekşi yemiştim.sınırım yoktu pek.

aman hamileliklerimiz sağlıkla ilerlesin de. diğerleri 2. plan...

doğru canım Mevla hakkımızda hayırlısını versin de ben 3.oğluş a da hazırım.Hiç önemli değil önce hastalım şifa bulsun,sonra evladım sağlıkla kucağıma gelsin inşallah.hepimiz için hayat çok güzel olsun....

ben artık çıkıyım arkadaşlar benim ufaklık artık benle ilgilen diyor.görüşürüz.

doğru canım Mevla hakkımızda hayırlısını versin de ben 3.oğluş a da hazırım.Hiç önemli değil önce hastalım şifa bulsun,sonra evladım sağlıkla kucağıma gelsin inşallah.hepimiz için hayat çok güzel olsun....

ben artık çıkıyım arkadaşlar benim ufaklık artık benle ilgilen diyor.görüşürüz.

ayyy maşallahhh
kuzum 2 oğlun mu varr maşallahhh berekallahhhh
yaşın kaç pekii :29:

çıkıyomusun canımcım?
tamam geldiğinde görüşürüz sonra. çok öptüm çocukları mucxxx

Back