• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar mrh nasılsınız ebson ben adet olmadım hala ama dünden beri kahverengi akıntı geliyor genelde adet öncesi olur ama bu defaki geç geldi akıntıların nedir bu acabaa yaaaaaaaaa:((

cnm kahverengi akıntıların bitip. baska da bisi gelmezse, insaAllah bebiş geliyor demektir :)
ebson a dedin ama, bnde demek istedim..araya girmemisimdir insaAllah..özr..

nasıl anlatayım ki.. benim hikayem uzun.. ama bu hikayemin içine 15 buçuk yılımı sığdırdımm..
ve son ki bikaç ay da, yapmadığım kalmadı neredeyse..
ondan öyle dedim ..

15 yıldır bebek için mi uğraşıyorsun ??? hımmm eminim çok zor ve yıpratıcı olmuştur. Sıkma canını diyemiyorum ama umarım en kısa zamanda çözüm bulursun....

cnm kahverengi akıntıların bitip. baska da bisi gelmezse, insaAllah bebiş geliyor demektir :)
ebson a dedin ama, bnde demek istedim..araya girmemisimdir insaAllah..özr..

yok canım nedemk araya girmek hepimiz biriz burda :) ya bbenim olur böle adetten bir hafta önce ama 25 inde olmam gerekirdi yani dün bişey olmadı ama ara ara kahverengi geliyor işte inşallah dediğin gibi olur tatlım

yok canım nedemk araya girmek hepimiz biriz burda :) ya bbenim olur böle adetten bir hafta önce ama 25 inde olmam gerekirdi yani dün bişey olmadı ama ara ara kahverengi geliyor işte inşallah dediğin gibi olur tatlım

tskler..bazen ne biliyim, yanlıs anlasılıyorum da..o yüzden öyle demek istedim ..
bat tarihin ne zamandı cnm?

kızlar mrh nasılsınız ebson ben adet olmadım hala ama dünden beri kahverengi akıntı geliyor genelde adet öncesi olur ama bu defaki geç geldi akıntıların nedir bu acabaa yaaaaaaaaa:((
canım seni üzmek istemem ama lekeler adetin geleceğine işaret

nasıl anlatayım ki.. benim hikayem uzun.. ama bu hikayemin içine 15 buçuk yılımı sığdırdımm..
ve son ki bikaç ay da, yapmadığım kalmadı neredeyse..
ondan öyle dedim ..

canım sorun neyse rabbim yyardımcın olsun tez zamanda sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum bugünde iş bitti eve gidicem yemek yapıcam

$Resim1.jpg

Kızlar test yaptım :))))))

fıstıklar nbr?bişey sorucam yaww,acaba 7 gün önceden hiç idrar testi sonuç veren oldumu içinizde?yani çift çizgi olurmu hiç silikte olsa?yada vücut kendi kendine betahcg üretirmi?

sen hamişsin hayırlı uğurlu olsun tebrikler taze anne

Tşk ederim cnm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Biz üç aydır deniyorduk.Bu ay da çok çalıştık ama:) Hep derdim hamiş olanlar dua etse diye ben bol bol dua edicem herkese. Siz de sua edin de hayırlı olsun inş. bir sorun olmaz. Ayrıca sizden ricalarım olacak. İlk bebeğim inş. bugün test yaptım.Şimdi benim ne yapmam gerek süreç ne olmalı yani?

Tşk ederim cnm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Biz üç aydır deniyorduk.Bu ay da çok çalıştık ama:) Hep derdim hamiş olanlar dua etse diye ben bol bol dua edicem herkese. Siz de sua edin de hayırlı olsun inş. bir sorun olmaz. Ayrıca sizden ricalarım olacak. İlk bebeğim inş. bugün test yaptım.Şimdi benim ne yapmam gerek süreç ne olmalı yani?

canım yarın kan testi yaptır hastanede veya saplık ocağında testi yaptırdıktan 1 hafta sonrada doktorun varsa ona git:16:

canım benim ben senin hamiş olduğunu biliyordum çok sevindim gözün aydın canım:16:

Çook tşk ederim cnm. Geçen aylarda da umutlanmıştım ama 23 yılda ilk defa burnum kanayınca ben de çok heyecanlandım gece zor uyudum ama eşim üzülmesin diye test aldırmadım. O hala şokta inanamıyor:) Allah razı olsun:16:

Back