• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Fideleeee, Fideleeee naaptiinnn yaptın mı?
Bak şimdi kaçarın yok, bütün testçiler toplandı ona göre :) :)

Kuzu hadi bi halay çekelim, sen halay başı ol, hep kısır mı yiycez, çay mı içcez yaa accık da yediklerimizi eritelim, oynayak hadi kalkın :))

takıl peşimee phiamm hopp hoppppp hobaaaaaa:64::64::64::64::64:
en kötü gunumuzz bölee olssunnn

Kızlar nasılsınız dün pc bozuldu nihayet bugün ki ovü testimde koyuluğu yakaladım cepten giriyorum ancak

Haydi kızlar bekleme yapmayın, hadi halayaaa :)

Pınaaar başşı burma burma yaar yar yar yar
Yaar yar amman
Yaz gelince öter Turnam
Leeyliim leeyliim Leylim Ammaann

Hoşgeldin canım. Ayyhh, yoruldum inan :)
Sonunda tam koyu çizgiyi gördün, şimdi sen aralıksız 2-3 gün çalış hatta 4. gün de çalış. Yarın iki kez yap testini, siliklesme olduysa çatlamış demektir ;) Ve çalışmaya devam demektir ;)

kızlar yarın adet günüm öyle bir belim ağrıyor ki ve akıntım da çok fazla yumurtlama zamanından beri hiç azalmadı. ben testimi ne zaman yapsam acaba. diyorum kesin adet oldum çamaşırım ıslanınca ama bakıyorum bembeyaz gelmiş. aman kırmızılar gelmesin :(

kızlar yarın adet günüm öyle bir belim ağrıyor ki ve akıntım da çok fazla yumurtlama zamanından beri hiç azalmadı. ben testimi ne zaman yapsam acaba. diyorum kesin adet oldum çamaşırım ıslanınca ama bakıyorum bembeyaz gelmiş. aman kırmızılar gelmesin :(

tatlım artık ne zman istiosan ozman yapabilirsin gunun gelmiş zaten...:34::34::34:

Bence yap ama üzülme negatif çıkarsa.Üzülüceksen yapma.Ama illa yapayım diyorsan da üzülme.Madem üzülecen neden yapasınki?Yapki mutlu olasın.Üzülmeyesin.:52::52::52::52:

Yesalp, kız senin sesin de güzelmiş maşallah :cool:

phia okudun mu bu mesajı beni de mutsuzlara ekle...

bu ay da olmadı... bu sabah adet oldum içim çok sıkkın... ne yapsam ben şimdi napıyim yapmadığım bişey de kalmamıştı(soğan kürü,btç,hayıt)... anlamıyorum spoşlar yolda mı ölüyor, yanlış tüpe mi ilerliyor, yumurtayı mı tutturamıyoruz, erken mi yumurtluyorum geç mi? adete bir hafta kala yumurtlayanları duyuyoruz. Bu durumda bir sonraki adetten 14 gün öce yumurta salınımı tezi çürüyor.. Yok, ben karar aldım öyle 5,6 gün değil adet bitiminden diğer adete gelene kadar günaşırı ilişiki olmalı...

phia okudun mu bu mesajı beni de mutsuzlara ekle...

bu ay da olmadı... bu sabah adet oldum içim çok sıkkın... ne yapsam ben şimdi napıyim yapmadığım bişey de kalmamıştı(soğan kürü,btç,hayıt)... anlamıyorum spoşlar yolda mı ölüyor, yanlış tüpe mi ilerliyor, yumurtayı mı tutturamıyoruz, erken mi yumurtluyorum geç mi? adete bir hafta kala yumurtlayanları duyuyoruz. Bu durumda bir sonraki adetten 14 gün öce yumurta salınımı tezi çürüyor.. Yok, ben karar aldım öyle 5,6 gün değil adet bitiminden diğer adete gelene kadar günaşırı ilişiki olmalı...

Mutsuzlara değil yeniden umutlananlara eklesin :)

Hoşgeldin canım. Ayyhh, yoruldum inan :)
Sonunda tam koyu çizgiyi gördün, şimdi sen aralıksız 2-3 gün çalış hatta 4. gün de çalış. Yarın iki kez yap testini, siliklesme olduysa çatlamış demektir ;) Ve çalışmaya devam demektir ;)

sağol canım teşekkür ederım neles yapiyorsunuz bakalım bende çoşmak ıstıyorum

Benimde 5 gunum kaldi bata. 10 gun kala baslamisti kasin bel agrisi. 2 gundur gecmisti. Bugun az once yine basladi.

Waves bugün rahatlıkla yapabilirsin canım ;) Belirtin güzel, o adet olmuş hissi fakat gerçekte akıntı olan şey ;) Hadi inşallah bugün güzel haber ver bize :)

bu kadar ağrıya yarınıda kurtarabilirsem teste hazırım demektir;)
buradaki bütün arkadaşlarıma Allah bekleme sabrı versin çok zor ki evimin heryerini parlattım vakit geçsin diye deli gibi temizlik yapıyorum :D

Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani :49: :-) HAMİLEYİM :-)

Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...

Tebrikler... :46::46::46::46:

Aminnnnn... :34:

Evris, üzülme canım yaa. Senin kaçıncı ayın idi? Sen ve eşin bir kontrolden geçin bakalım, hemen ümitsizliğe kapılma nolur. Biliyorsun her yeni ay yeni bir ümit :)

Bu arada listeyi akşamdan sonra laptoptan duzenleyecegim ;)

Back