Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu hadi bi halay çekelim, sen halay başı ol, hep kısır mı yiycez, çay mı içcez yaa accık da yediklerimizi eritelim, oynayak hadi kalkın :))
Coşmuşsunuz yine
kızlar yarın adet günüm öyle bir belim ağrıyor ki ve akıntım da çok fazla yumurtlama zamanından beri hiç azalmadı. ben testimi ne zaman yapsam acaba. diyorum kesin adet oldum çamaşırım ıslanınca ama bakıyorum bembeyaz gelmiş. aman kırmızılar gelmesin
kızlar yarın adet günüm öyle bir belim ağrıyor ki ve akıntım da çok fazla yumurtlama zamanından beri hiç azalmadı. ben testimi ne zaman yapsam acaba. diyorum kesin adet oldum çamaşırım ıslanınca ama bakıyorum bembeyaz gelmiş. aman kırmızılar gelmesin
phia okudun mu bu mesajı beni de mutsuzlara ekle...
bu ay da olmadı... bu sabah adet oldum içim çok sıkkın... ne yapsam ben şimdi napıyim yapmadığım bişey de kalmamıştı(soğan kürü,btç,hayıt)... anlamıyorum spoşlar yolda mı ölüyor, yanlış tüpe mi ilerliyor, yumurtayı mı tutturamıyoruz, erken mi yumurtluyorum geç mi? adete bir hafta kala yumurtlayanları duyuyoruz. Bu durumda bir sonraki adetten 14 gün öce yumurta salınımı tezi çürüyor.. Yok, ben karar aldım öyle 5,6 gün değil adet bitiminden diğer adete gelene kadar günaşırı ilişiki olmalı...
Hoşgeldin canım. Ayyhh, yoruldum inan :)
Sonunda tam koyu çizgiyi gördün, şimdi sen aralıksız 2-3 gün çalış hatta 4. gün de çalış. Yarın iki kez yap testini, siliklesme olduysa çatlamış demektir Ve çalışmaya devam demektir
Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani HAMİLEYİM
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...