• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ben 3 ay önce kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybetmiştim yarın randevum var araştırmalarda son test sonucum belli olcak içim sıkılıyo daha mezarına bile gidemedim meleğimin cesaret edemiyorum gitmeye...

canım yaşadıkların zor ama güçlü olmalısınn sonuçların İnşallah iyi çıkar... meleğin senin gelmeni bekliyodur bence zorda olsa gitmelisin bebeğine... benim annemin 7 sene çocuğu olmamış daha sonra ilk bebeği doğmuş ve 20 günlükken vefat etmiş annem hiç aksatmaz her bayram gider mezarına bizde her fırsatta gidiyoruz.. meleğin ahirette senin yanında olacak.. Rabbim tez vakitte sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar nasip etsin canım..

s.a herkese :) nasılsınız canlarım unutmadım sizleri çok rahatsızım kaç gündür giremiorum iyimsinz varmı güzel haberler

5 kasim adet gunum test yaptim negatif cikti hala adet olmadim atesim dusmusdu bugun yine cikti anlam veremedim tek bildigim icim cok sikiliyo patlamak uzereyim:(

Hoşgeldiniz canlar. Bebişler nasıl? Biz beklemeye devam. Benim son 4 gün. Heyecan ve korku dorukta :confused:

Hoşgeldiniz canlar. Bebişler nasıl? Biz beklemeye devam. Benim son 4 gün. Heyecan ve korku dorukta :confused:

slm tatlışım valla bebiş iyide annesi kötü çok kusuyorum bu gidişle serum verdircem gidip şmdiden çektirio sıpa :) bu ay beklentim çok senden tatlım gelicek miniş allahın iznyle testlerinede baktım yumoşunda çatlamış sorun yok dkkt et kendine sadece

canım yaşadıkların zor ama güçlü olmalısınn sonuçların İnşallah iyi çıkar... meleğin senin gelmeni bekliyodur bence zorda olsa gitmelisin bebeğine... benim annemin 7 sene çocuğu olmamış daha sonra ilk bebeği doğmuş ve 20 günlükken vefat etmiş annem hiç aksatmaz her bayram gider mezarına bizde her fırsatta gidiyoruz.. meleğin ahirette senin yanında olacak.. Rabbim tez vakitte sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar nasip etsin canım..

sağol canım inşallah gitmeye çalışacam... Sende bebeğini insallah sağlıcakla kucağına alırsın...

5 kasim adet gunum test yaptim negatif cikti hala adet olmadim atesim dusmusdu bugun yine cikti anlam veremedim tek bildigim icim cok sikiliyo patlamak uzereyim:(

aynen talım test yaptım bende az önce negatif çıktı,yarın adet günüm ,çok sıkılıyorum ve bunalıyorum,çok yalnız hissediyorum şuanda kimsecikler yok yanımda ...niye böyle.......

sareee rainsun kızlar bozmayın moralinizi...
yeni ay için umutlanmaya çalışın,vakti saati gelmemiş demek ki daha.
benimde dün battı,olmadım,olacak gibiyim...

yeni aya yeni umutlarla başlayalım hep birlikte...
çok çok dua tabi ki...

tuğracım nasılsın canım nasıl gidiyor?
ben çok heyecanlıyım canım ya ekim 21de çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra bugün 17.günümmüş yani bat bugünmüş yanlış hesaplamışım listeye 8i yazdırmıştım. hala daha olmadım ve hiçbi ağrım da yok :26: ayyy inşallah olmam inşallah hamişimdir canım ya Rabbime dua ediyorum sürekli inşallah kabul eyler :44:

canım inşallah hamilesindir..buarada ben de bu ay klomen kullanmaya başlıyorum,çatlatma iğnesi falan nasıl oluyor,çok ağrı yapıyor diyolar,nasıl bi süreç biraz anlatırmısın ,hatta bilgisi olanlar biraz yazarsanız sevinirim canlarım,çok bunalıyorum çünkü..

sareee rainsun kızlar bozmayın moralinizi...
yeni ay için umutlanmaya çalışın,vakti saati gelmemiş demek ki daha.
benimde dün battı,olmadım,olacak gibiyim...

yeni aya yeni umutlarla başlayalım hep birlikte...
çok çok dua tabi ki...

çok dua ediyorum raginda ama işte bazen tutamıyorum kendimi,çok üzülüyorum ve kimseye anlatamıyorum içimdeki sıkıntıyı...

Hoşgeldin kuzuuu, aman pek hızlı geliverdin haa :)
Sen hele çok rahatsin tabi tabi. Git ordan haa :)
Yaaa hakkaten ha, buraya gelip rahat olan da yoktur yani ha, kandırık yapmayın ööylee :)

hızlı gelişimle hızlı gidişim bir oldu :1:
takmıyoruz diyoruz ama bebiş için ugraşınca illaki aklında oluyor.
kimi çok dile getiriyor kimi az.
kimi kendini çok dinliyor kimi daha rahat.
ama aklının bir köşesinde hep duruyor o :31:

inşallah hayırlı zamanda Rabbim isteyen herkeze nasip eder... :16:

çok dua ediyorum raginda ama işte bazen tutamıyorum kendimi,çok üzülüyorum ve kimseye anlatamıyorum içimdeki sıkıntıyı...

canım insanız,aciziz...
bu süreçte bir imtihan ve Allah böyle üzülmemizin,daha çok dua etmemizin,tamamen ona yaslanmamızın karşılığı olarak verecek bebeklerimizi..
daha kıymetli olacaklar...
ve biz her seferinde tek kapı Allahmış,ona dayanmakmış herşeyin çaresi diyeceğiz yine...

ellerine aç,Rabbine anlat tüm sıkıntını...
seni eleştirmeden,yargılamadan dinleyecek tek mercii O.
seni senden iyi bilende O...

"Allah'ın var neye muhtaçsın...
Allah'ın yoksa neyin var?"

hayırlı akşamlar herkese bayramdan beri net yoktu o yüzden giremedim foruma ya inanın zaman geçmek bilmedi ekim ayında adet oldum 5 gün geçti evet evet dedim bu sefer oldu dedim ama meğerse bayram temizliği falan üşütmüşüm o yüzden olamadım ama ayın 2 sinde oldum malesef bugünde son günüm gelecek hafta salı günü tedaviye başlıyoruz RABBİMİN İZNİYLE olacacak inşallahj allahım isteyen herkese nasip etsin valla çok özledim bu arada sizleri yaaaaaaa

Merhaba arkadaslar internetten baktığımda yumurtlama donemi olarak ayın 7si ve 12 si olark gösteriyor.Belirtileri ne acaba bana yardımcı olurmusunuz?İlk defa yumurtlama dönemine dikkat etmeye çalışıyorum da!Normalde hiç dikkat etmediğim halde çabucak hamile kalıyordum ama 3 aydır tık yok:)

Merhaba arkadaslar internetten baktığımda yumurtlama donemi olarak ayın 7si ve 12 si olark gösteriyor.Belirtileri ne acaba bana yardımcı olurmusunuz?İlk defa yumurtlama dönemine dikkat etmeye çalışıyorum da!Normalde hiç dikkat etmediğim halde çabucak hamile kalıyordum ama 3 aydır tık yok:)

burdan nasil anlatilir bilmem ama ayipi mayipi yok bu isin acik acik yaziyorum

seffaf uzayan akinti olur az bise yumurtlama olacagi zaman
bir yerde bu akintidan sonraki gun yumurtlama olur yaziodu nerden okudum hatirlamiom

neyse anlayan anlamistir mevzuyu o aralar takilican iste :P

kizlar ben cok sevimdim baya bereketliymis bu ay hadi hayirlisi herkes icin..

hayırlı akşamlar herkese bayramdan beri net yoktu o yüzden giremedim foruma ya inanın zaman geçmek bilmedi ekim ayında adet oldum 5 gün geçti evet evet dedim bu sefer oldu dedim ama meğerse bayram temizliği falan üşütmüşüm o yüzden olamadım ama ayın 2 sinde oldum malesef bugünde son günüm gelecek hafta salı günü tedaviye başlıyoruz RABBİMİN İZNİYLE olacacak inşallahj allahım isteyen herkese nasip etsin valla çok özledim bu arada sizleri yaaaaaaa

evet göremedik seni bir süredir.özlettin kendini :16:
hayırlısı güzelim yaa...
inşallah birdahaki ay bebişin gelicek...
tedavi derken aşılama felan mı yaptırıcan canım .

Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişini gönderir :29:

canım bu internetteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyor.
ben bakmıştım 15-16 sı görünüyordu.
ama doktora gittiğimde ayın 20 sinde yumurtamın çatladıgını öğrendim.

yumurtlamayı ovulasyon testleriyle veya ateş ölçerek bulabilecegin gibi, uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı,kasıklarda agrı olarak da bulabilirsin...
kafaya çok taktıgın zaman haliyle hamile kalmak zorlaşır.
stres en büyük etken hamilelikte.
inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım :16:

Allahiiiimmmm şu yagan yagmur hurmetine burdaki tum kardeslerime hayirli evlatlar nasip et sen caresizlerin caresisin dua dua yalvariyorum rabbim nolur bizi kapindan bos cevirme hayirlisini nasip eyle bizlere.AMIIIINNNN...

Son düzenleme:
rainsun cnm test faln mı yaptın üzülme diye yazmış kızlar

Back