• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ben geldim kızlar bugün çok çalıştım:37: bi an önce evime gidip yatmak istiyorum

Benimde 5 gunum kaldi bata. 10 gun kala baslamisti kasin bel agrisi. 2 gundur gecmisti. Bugun az once yine basladi.

canım benimde adete 10 gün kala bazende 12 gün kala kasıklarımda ağri oluyordu meğer geç yumurtluyormuşum bugün teştten anladim

Evris, üzülme canım yaa. Senin kaçıncı ayın idi? Sen ve eşin bir kontrolden geçin bakalım, hemen ümitsizliğe kapılma nolur. Biliyorsun her yeni ay yeni bir ümit :)

Bu arada listeyi akşamdan sonra laptoptan duzenleyecegim ;)

Sağol phia...4 ay oldu... Bebek sevmeyi özledim valla...oğlum 8 yaşında ben de 34... doktor bir kaç ay daha deneyin dedi.

Testimi yaptım ama malesef negatif:50:

Gelen giden bişey de yok...Bu akşam ya da yarın en geç gelir o zaman benim kırmızılar....:15:

Hay masallah burasi baya cosmus.. :52::52:

Yanliz halayi kacirdim, ona üzüldüm simdi.. :50:

Bidaha ki sefere beni de cagirin :3::3:

Fideleeee, Fideleeee naaptiinnn yaptın mı?
Bak şimdi kaçarın yok, bütün testçiler toplandı ona göre :) :)

Negatif çıktı şekerim:50: Gelen giden bişey de yok bakalım...

Sen tabloda işaretlemek için yarına kadar bekle beni yine de umut dünyası ne yapıcen:49:

testimi aldım geldım:18: ya hep boyle oluo testı alıp eve geldigimde ''of ne dıe aldım ki zaten deilim negatıf cıkcak'' diorum ve öle oluo yaa :43: kızlaar yaaaaaaaaa:43: yapamıorum testii :43:

testimi aldım geldım:18: ya hep boyle oluo testı alıp eve geldigimde ''of ne dıe aldım ki zaten deilim negatıf cıkcak'' diorum ve öle oluo yaa :43: kızlaar yaaaaaaaaa:43: yapamıorum testii :43:

Ben yaptım anacım 5 dakika önce testi oh mis gibi negatif sonuç üstüne yeşil çay içiyorum:52:

Evet evet normal değilim şu an.....

Yapıver gitsin kııız:54:

Fidele, biliyorsun ki kırmızı kart görmeden oyun dışı kalmıyoruz canım ;)

Bugün 15.gün.Belimde biraz ağrı var. Dün rüyamda oğlum olmuştu nasıl acıkmış emziriyordum görseniz. İnş. olur bu ay:emir_bebek:

Fidele, biliyorsun ki kırmızı kart görmeden oyun dışı kalmıyoruz canım ;)

Evet canım inşallah..Bu günlük benden bu kadar kızlar mutfağa gireyim ben azıcık:104:

Öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere iyi akşamlaar:54:

Dilanokan, aldıysan yapacaksın artık, kacarin yok :) Silah misali, yerinden çıkarttın mı basacaksin tetiğe :)
En azından pozitif ise bugünden sevinecek, değilse de yine bir ümit beslemeye devam edeceksin kırmızı kart görene kadar...

canım benimde adete 10 gün kala bazende 12 gün kala kasıklarımda ağri oluyordu meğer geç yumurtluyormuşum bugün teştten anladim

Canim bende anlamadim.akintim reglimin 13 gibi geldi.ogunleri degerlndirdik.hesaba gore ayin 30 daydi yumurtlama 28 ve 31 i degerlendirdik.ole denk geldi.reglime 5 gun var bugun ogleden sonra yine basladi.

şimdide çişim gelmio :1::1::1: off bu gidişle kafayı sıyırcaz mı deseeem sıyırdıkmı deseeeeeeem :27::27:

Ben yaptım anacım 5 dakika önce testi oh mis gibi negatif sonuç üstüne yeşil çay içiyorum:52:

Evet evet normal değilim şu an.....

Yapıver gitsin kııız:54:
pozitif olman cok gusel ama phia mın da dediği gibi kırmızıları görmeden ümidi kesmek yok:34:
şimdide çişim gelmio :1::1::1: off bu gidişle kafayı sıyırcaz mı deseeem sıyırdıkmı deseeeeeeem :27::27:
gelir gelir accuk sık kendini bişicik olmasss:46::46::46:

Dilanokan, aldıysan yapacaksın artık, kacarin yok :) Silah misali, yerinden çıkarttın mı basacaksin tetiğe :)
En azından pozitif ise bugünden sevinecek, değilse de yine bir ümit beslemeye devam edeceksin kırmızı kart görene kadar...
ay cantamdan bile çıkarmadım ınanırmısın :27: korkuyorum dokunmaya hihihi

canlarııımmmmmmmmmmm :16: nasılsınızzzzz...? diğer topiğe boooolca yeni hamişler bekliyoruz.. kızlar çalışmaları sıkı tutun bidee kesinlikle çalışmalarınızı sabah yapınnnnnnnn spoşlar çok daha kaliteli oluyorlarmışş....... :52::52::52:

ben 3 ay önce kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybetmiştim yarın randevum var araştırmalarda son test sonucum belli olcak içim sıkılıyo daha mezarına bile gidemedim meleğimin cesaret edemiyorum gitmeye...

evet kızlar testi yaptım bilin bakalım ne cıktıı ?? tabıkı negatif . ben gidiyimde marul salatsı yapıyım en iyisi.

Back