Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 5 gunum kaldi bata. 10 gun kala baslamisti kasin bel agrisi. 2 gundur gecmisti. Bugun az once yine basladi.
Evris, üzülme canım yaa. Senin kaçıncı ayın idi? Sen ve eşin bir kontrolden geçin bakalım, hemen ümitsizliğe kapılma nolur. Biliyorsun her yeni ay yeni bir ümit :)
Bu arada listeyi akşamdan sonra laptoptan duzenleyecegim
Testimi yaptım ama malesef negatif
Gelen giden bişey de yok...Bu akşam ya da yarın en geç gelir o zaman benim kırmızılar....
Fideleeee, Fideleeee naaptiinnn yaptın mı?
Bak şimdi kaçarın yok, bütün testçiler toplandı ona göre :) :)
testimi aldım geldım:18: ya hep boyle oluo testı alıp eve geldigimde ''of ne dıe aldım ki zaten deilim negatıf cıkcak'' diorum ve öle oluo yaa kızlaar yaaaaaaaaa yapamıorum testii
Fidele, biliyorsun ki kırmızı kart görmeden oyun dışı kalmıyoruz canım
canım benimde adete 10 gün kala bazende 12 gün kala kasıklarımda ağri oluyordu meğer geç yumurtluyormuşum bugün teştten anladim
pozitif olman cok gusel ama phia mın da dediği gibi kırmızıları görmeden ümidi kesmek yokBen yaptım anacım 5 dakika önce testi oh mis gibi negatif sonuç üstüne yeşil çay içiyorum
Evet evet normal değilim şu an.....
Yapıver gitsin kııız
gelir gelir accuk sık kendini bişicik olmasssşimdide çişim gelmio off bu gidişle kafayı sıyırcaz mı deseeem sıyırdıkmı deseeeeeeem
ay cantamdan bile çıkarmadım ınanırmısın korkuyorum dokunmaya hihihiDilanokan, aldıysan yapacaksın artık, kacarin yok :) Silah misali, yerinden çıkarttın mı basacaksin tetiğe :)
En azından pozitif ise bugünden sevinecek, değilse de yine bir ümit beslemeye devam edeceksin kırmızı kart görene kadar...