bilmiyorum ki canım.inşallah dediğin gibi önemli bişey yoktur
yarın sabah dr a gidicem.sonucu bildiririm size...
hamile olmazsam hiç problem değil.yeterki sağlık problemi olmasın
Merhaba arkadaslar bende aranızda yenıyım 3 yıldır bebısımız olsun dıye ugrasıyoruz. Benım bu ara aklım cok karısık yardımcı olursanız cok sevınırım. Ben test yapmadan adet olamıyorum tamamen psıkolojık son adet tarıhım 4 ekım test yaptıktan sonra adet oldum. ınternetten hesapladıgım kadarıyla 31 ekımde adetımn baslaması gerekıyor ama hala olmadım. Adet belırtılerım cok fazla yaa noluyo bana yardım edınn:44:
bugün bizim şekerlere ne oldu ya kimse yok sitede
Merhaba arkadaslar bende aranızda yenıyım 3 yıldır bebısımız olsun dıye ugrasıyoruz. Benım bu ara aklım cok karısık yardımcı olursanız cok sevınırım. Ben test yapmadan adet olamıyorum tamamen psıkolojık son adet tarıhım 4 ekım test yaptıktan sonra adet oldum. ınternetten hesapladıgım kadarıyla 31 ekımde adetımn baslaması gerekıyor ama hala olmadım. Adet belırtılerım cok fazla yaa noluyo bana yardım edınn:44:
slm cnm yanı soyle kı son uc aylık adet tarıhlerımı gırdıgım zaman 31 ekımde adetımın olması gerekıyor ama hala olmadım adet belırtılerım cok fazla. acaba hamıle olabılır mıyım hayalkırıklıgıda yasamak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım test yapsam cıkar mı ya da bıkac gun daha beklemem gerekır mı? :44:hoş geldin canım da ben tam olarak ne demek istediğini anlayamadım :26:
canım kafana çok takıyorsan vücudun strese giriyordur ve bu yüzden öyle oluyordur kendini kasma biraz rahatla düşünmemeye çalış aklına geldiğinde dikkatini başka bir yere ver bak gecikmen olmoş 3 veya 4 gün daha bekle olmazsan test yaparsın inşallah hamişolursun bir doktora gittinmi?
canım bildiğime göre bol su içtim diyorsun bol su içince doğru sonuç vermiyor diye biliyorum ben.
ne varmış 34 yaşındaa....ben 30 un yarısına geldim ilk bebeğim için uğraşıyorumm..
slm cnm yanı soyle kı son uc aylık adet tarıhlerımı gırdıgım zaman 31 ekımde adetımın olması gerekıyor ama hala olmadım adet belırtılerım cok fazla. acaba hamıle olabılır mıyım hayalkırıklıgıda yasamak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım test yapsam cıkar mı ya da bıkac gun daha beklemem gerekır mı? :44:
hayret birşeysin ben 6 gün kala test yaptım bugün sen kaç gün geçmiş hala yapsam mı diyosun.. hemen test yap bakiiimmm
yarın ılk işim eczaneden bı test almak olucak umarım bu ayda hayalkırıklıgı yasamam
ayy ne biliim yapıverdim işte.. hem de bol su içip akşam idrarıyla
bu 5. ay canım ümidim yok o yüzden
inşallah canım
temammmmm
bekliyorummm
ama ihtiyacın kalmayabilirrrrr yaniii benden sölemesii
hoşbulduk canım iyi çok şükür anneme gidip geldik evdeyim şimdi hemen geldim bakim dedim napıyo benim kardeşlerim diye kocişte maç izliyo sizleyim yani bu akşam
tabii ki canım sağlık problemi olmasın da bebiş nasibi ne zamansa o zaman gelsin.. git gel doktora bkalım ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?