Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bilmiyorum ki canım.inşallah dediğin gibi önemli bişey yoktur

yarın sabah dr a gidicem.sonucu bildiririm size...
hamile olmazsam hiç problem değil.yeterki sağlık problemi olmasın

tabii ki canım sağlık problemi olmasın da bebiş nasibi ne zamansa o zaman gelsin.. git gel doktora bkalım ne diyecek?

hoş geldin canım da ben tam olarak ne demek istediğini anlayamadım :26:

bugün bizim şekerlere ne oldu ya kimse yok sitede

canım sitede sorun var geceden beri yapım aşamasındaydı ben zorla girdim valla sayfadan sayfaya 5 dakikada geçiyor sinir oldum belkide ondan giremiyodurlar :26:

Son düzenleme:

canım kafana çok takıyorsan vücudun strese giriyordur ve bu yüzden öyle oluyordur kendini kasma biraz rahatla düşünmemeye çalış aklına geldiğinde dikkatini başka bir yere ver bak gecikmen olmoş 3 veya 4 gün daha bekle olmazsan test yaparsın inşallah hamiş olursun bir doktora gittinmi?

hoş geldin canım da ben tam olarak ne demek istediğini anlayamadım :26:
slm cnm yanı soyle kı son uc aylık adet tarıhlerımı gırdıgım zaman 31 ekımde adetımın olması gerekıyor ama hala olmadım adet belırtılerım cok fazla. acaba hamıle olabılır mıyım hayalkırıklıgıda yasamak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım test yapsam cıkar mı ya da bıkac gun daha beklemem gerekır mı? :44:

kafaya takmamaya calısıyorum ama elımde degıl
daha once defalarca gıttık doktora esımle beraber herhangı bır sorun yok dedı doktor cok bebıs ıstıyorsanız asılama yapalım dedı onu da yaptırdık tutmadı ama su aralar gıtmıyorum ama hıc doktora

canım bildiğime göre bol su içtim diyorsun bol su içince doğru sonuç vermiyor diye biliyorum ben.

canım zaten onun için belki bir ümit yanlış çıkmıştır diyorum sabah idrarı en iyisi deniyor ya o yüzden.. yani beklemiş yoğun idrar değildi benimki..

hayret birşeysin ben 6 gün kala test yaptım bugün sen kaç gün geçmiş hala yapsam mı diyosun.. hemen test yap bakiiimmm

heyecanla yumoşlarımın gelmesini bekliyorum ama gelmiyorlar yumoşlarım olsada heyecanla batı beklesem bende.:26:

kızlar bata 3 gün var az önce akıntıylla birlikte kılcal damar gibi bişey gördüm acaba adet mi oluyorum ya... ama çok erken daha

çalışmalar nasıl gidiyor ben eşime mesir macunu ve çörek otlu bal yediriyorum bende yiyorum arada hiihihi :) kasık ağrılarım başladı yumurtlıcam galiba...

ayy ne biliim yapıverdim işte.. hem de bol su içip akşam idrarıyla

bu 5. ay canım ümidim yok o yüzden

inşallah canım

ümidini yitirmek yoookkkk
bu ay topicte hamiş patlaması olucakkkk
içlerinden biri de neden sen olmayasınn

temammmmm
bekliyorummm
ama ihtiyacın kalmayabilirrrrr yaniii benden sölemesii

diosunnnnnn
olabilirmi kuzu yaa sencee
bakalım yarın dr ne dicek...
inşallah hayırlı haberlerle gelirimmm

hoşbulduk canım iyi çok şükür anneme gidip geldik evdeyim şimdi hemen geldim bakim dedim napıyo benim kardeşlerim diye kocişte maç izliyo sizleyim yani bu akşam

hani bizimleydin kızzz
çıkmışın hemnnn??

tabii ki canım sağlık problemi olmasın da bebiş nasibi ne zamansa o zaman gelsin.. git gel doktora bkalım ne diyecek?

inşallah canım yaa sağlık problemi olmasın da gerisi önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…