Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
benimde bu aralar kasık ağrım olurdu hep bendede hiç ağrı yok yumoşlar nerde kaldı acep.:26:

hıc bılen yok valla..benımde bugün bırden bı sag kasıgıma agrı gırdı ayaga kalkamadım bı an ama sadece bır kez oldu bu ay pek kasık agrım yok acaba sogan küründenmı kaynaklanıyo dersın

benım batım 15 ındeydı ama gec kaldı ya gecen hafta bu ay sanırım 21. ama bakalım artık..ben hazır aktardan ballı kür aldım..ıcınde cörek otu, bal, dut pekmezı, tarcın, ısırgan otu, arı sütü felan var cok ıyı bıseye benzıyo canım..kocacıgımada ıkı günde bı kecı boynuzu pekmezı yedırıyorum : D pıskopata bagladım ıyıce anlıcan

hıc bılen yok valla..benımde bugün bırden bı sag kasıgıma agrı gırdı ayaga kalkamadım bı an ama sadece bır kez oldu bu ay pek kasık agrım yok acaba sogan küründenmı kaynaklanıyo dersın

olabilir canım soğan kürü rahmi temizliyormuş kist felan varsa geçiriyormuş ondandır.

haklısın canım benim kesinlikle,artık zaten insan biyerden sonra takmamaya başlıo galiba,arada ağlamakta iyidir haklısın..buara beslenme demişken bol bol protein öneriyorlar yumurtlama için,kalsiyum ve protein,et balık tavuk yumurta süt yiyin diyor diyetisyen...sizde yiyin tamammı?

benimde seninki gibi aynı,11. gün narmal yumurtlama günümüz ama benim 9. gündede oldu 13. gündede...yani sen 8. gün ile 13. gün çalış demişti doktorum,sende öyle yap canım,o günleri atlama...
canım bugünleride değerlendirdim ama bekliyorum bakalım 11 kasımı umarım olur ya.

et,balık,tavuk tamam yumurtayıda yerim ama süt içemiyorum bende acayip derecede gaz yapıyor zor içiyorum ya.:26:

evet tatlım şimdi hatırladım...
belki bu ay da beraber hamiş olucaz hemde sağlıklı bir hamilelik geçircez beraberce
inanıyorum ki o hamilelik topiclerinde şafak sayıcagımız günler yakındırrr [/QUOTE]

ah canım beni,m inşallah hade bakalım yaa,bu ay belirtim yok ama belki oluırrbuarada bayram gün benimde acayip kasılarım ağrdı,ama ıkı gün önce doktora gittiğimde iltihap demişti..antibiyotik içtim birsürü,ama o gün ayaklarım cok üşüdü,ayaklarınız sıcak tutun kızlar,ayrıca belinide sar mutlaka kuşakla..sıcak dursun..civanperçmi iç varsa evde..bizim oranın meşhur otudur civanperçemi cok faydalıdır kadınlara..

et,balık,tavuk tamam yumurtayıda yerim ama süt içemiyorum bende acayip derecede gaz yapıyor zor içiyorum ya.:26:

yoğurt ve ayran peynir ye süt yerine canım..kocanada havuc suyu ıcır ,ben de katı meyve sıkacagı alıcamda hangısını alsam bılemıorum,en iyi hangısı acaba

Son düzenleme:
canım bugünleride değerlendirdim ama bekliyorum bakalım 11 kasımı umarım olur ya.

yumurta çatlamadan önce ilişki daha önemliymiş,yani çatlama olduğunda yumurtalıkta sperm bulunması gerekiyormuş,sen bidaha sefer eönceden başla,2 günde bir devam et canım...akıl veren sen hyaptında noldu diyeceksin?bişey olmadı ama olur bakalım inşallah bekliyoruz zz meleğimizi..

Merhaba arkadaşlar

topik epey coşkulu. herkese kolaylıklar dilerim

bebek düşüncesine ve hazırlığına henüz bu ay başladık ancak içim çok sıkılıyor, olmadık hesaplar yapıyorum. sanki hiç anne olamayacakmısım hissine kapılıyorum ki bu his bende ilk gençlik yıllarımdan beri var ve sırf bunun için 20 li yaşlarda ve bekarken fallar bile baktırmıştım :S ancak ne hormonal bir hastalık ne de yumurtalıklarımda bir sorun var bayramdan önce doktora gitiim ve bir sıkıntı çıkmadı 14 gündür de folik asit almaya başladım

bu nasıl bir endişe anlam veremiyorum. ben fıtrat olarak biraz da meslek icabı aceleci biriyimdir. öyleki rutin kan testlerini bile bana gelmemi söyledikleri saatten 3 saat önce yalvar yakar aldım. adetime 1 hafta olmasına rağmen(ilk denememiz yahuu) 4 tane idrardan 2 tane kandan gebeliik testi yaptırdım. ben bu heyecana dayanamıyorum.

kızlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. benim gibi bu korkuları oldu bitti yaşayan ve paranoyak olan varmı?

yoğurt ve ayran peynir ye süt yerine canım..kocanada havuc suyu ıcır ,ben de katı meyve sıkacagı alıcamda hangısını alsam bılemıorum,en iyi hangısı acaba

canım bende yok ama geçen sene ablamlar almışlardı sinbonun iyi çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…