benimde bu aralar kasık ağrım olurdu hep bendede hiç ağrı yok yumoşlar nerde kaldı acep.:26:
evet canım Rabbim verirse istiyoruz :)
benim bat 14 ü.senin kaç canım?
geçen ay moladaydım biliosun.
kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum.
hatta şu an belimde yakı bile var.
canım bal+tarçın+çörekotu yaptım. 10 gün süreyle.sen hangi kürü yapıyorsun?
hıc bılen yok valla..benımde bugün bırden bı sag kasıgıma agrı gırdı ayaga kalkamadım bı an ama sadece bır kez oldu bu ay pek kasık agrım yok acaba sogan küründenmı kaynaklanıyo dersın
gvn1907 cnm bende şu yumurtlamayla ilgili birsey soracktm ya.benım adet 25-26 günde bir adet oluyorum bu ay 12. 13. dönemlerni değerlendırebıldık acaaba tutmus mudur
olabilir canım soğan kürü rahmi temizliyormuş kist felan varsa geçiriyormuş ondandır.
inşallah herşeyin üstesinden geleceğiz bir moralman iyi olursak vücudumuzda iyi olur sağlıklı beslenerek herşeyi içine atınca insan kendini yıpratıyor bende senin gibiydim baktım böyle istediğim hiçbirşey olmuyor o zaman vazgeçtim içime atmaktan hep gülmeye çalıştım kafama takmamaya çalıştım aklıma geldiğinde müzik açtım oynadım oynadım kurtlarımı döktüm ferahladım kimi zamanda ağlayarak rahatlarım ben.
kızlar sizede sorayım bari ne dıyorsunz
kızlar sizede sorayım bari ne dıyorsunz
canım bugünleride değerlendirdim ama bekliyorum bakalım 11 kasımı umarım olur ya.benimde seninki gibi aynı,11. gün narmal yumurtlama günümüz ama benim 9. gündede oldu 13. gündede...yani sen 8. gün ile 13. gün çalış demişti doktorum,sende öyle yap canım,o günleri atlama...
kızlar ben bı gıdım kocacıgım gelmıs...yemegını verım gelecem tatlılar
haklısın canım benim kesinlikle,artık zaten insan biyerden sonra takmamaya başlıo galiba,arada ağlamakta iyidir haklısın..buara beslenme demişken bol bol protein öneriyorlar yumurtlama için,kalsiyum ve protein,et balık tavuk yumurta süt yiyin diyor diyetisyen...sizde yiyin tamammı?
et,balık,tavuk tamam yumurtayıda yerim ama süt içemiyorum bende acayip derecede gaz yapıyor zor içiyorum ya.:26:
eğer hesaplamalara bakarsak tam yumurtlama günlerin canım inşallah bebiş seninledir.
canım bugünleride değerlendirdim ama bekliyorum bakalım 11 kasımı umarım olur ya.
umarım pericim inşşşşş sen ne alemdesın yumurtlama fln ne zmn
umarım pericim inşşşşş sen ne alemdesın yumurtlama fln ne zmn
yoğurt ve ayran peynir ye süt yerine canım..kocanada havuc suyu ıcır ,ben de katı meyve sıkacagı alıcamda hangısını alsam bılemıorum,en iyi hangısı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?