• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
allah allah ndn koyulaşmadıki günü geçmiomu snn cnm acaba senmi kaçırdın günü :(

canımcım sen yumoş olayından anlıyosun sanırım,
bugün benim 18.günüm.
şu an belim ve kasık agrım oldukça fazla.
29 günde adet oluyorum.yumurtluyor olamam dimi?
çünki uzayan akıntım yok...
12-13. günlerimde hafif kasık agrım ve çok az uzayan akıntım olmuştu.yok gibi bişeydi yani.
o zaman mı yumurtladım ben ki?
öyleyse bu agrılar neden aceba? ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum :44:

regl olursam 20 sinde olcam ama her ay 4 gün atıyor ileri adetimin 9 gününden itibaren yapmaya başladım ovü testini hergün yaptığımdan bugünki biraz daha koyuydu ama c kadar değil bekliyorum sanırım geç yumurtluyorum :30:

inş cnm sorun olmasında geç gelsin miniş:) arkadaşlar hepinizi öpüorum çıkıorum annemdeyim evime geçmedim bol bol hasret gideririz pazartesi yumoşlara iyi bakın üşütmeyn onları sağlıkla kalın grşrz:nazar::nazar::16::16::16:yesalpim seni daha çok öpüom tatlışım mujjjaxxxx :54::54::54:

bende lale devrine bakıyorum ama bugün birşeye bakasım yok nedense sıkıntı çöktü üstüme:5:

aynen pericim,bende saatlerdir ağlıyorum,kafamda hep sorular dönüp duruyor,niye diye düşünüyorum niye olmuyor...kaderciyimdir aslında hemde çok,zamanı değil biliyorum,ama anlatamıyorum kendime sıkılyorum...ayrıca hiçbir belirtim yok,hemde hiçç...:43:

canımcım sen yumoş olayından anlıyosun sanırım,
bugün benim 18.günüm.
şu an belim ve kasık agrım oldukça fazla.
29 günde adet oluyorum.yumurtluyor olamam dimi?
çünki uzayan akıntım yok...
12-13. günlerimde hafif kasık agrım ve çok az uzayan akıntım olmuştu.yok gibi bişeydi yani.
o zaman mı yumurtladım ben ki?
öyleyse bu agrılar neden aceba? ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum :44:

evet cnm anlıorum bak şmdi 29 günde bir adet oluyor isen 15. gün yumurtlama günün normalde ama insan bünyesi farklıdır çocuk doğurmuşsun çnkü değişken olabilir bak bnm şöyle oluyordu ben 28 günde 1 görüyorum adet 14. gün yumurtam çatladı 19. gün bnm bel ağrım ve kasık ağrım geçti yani çatladıktan 2 gün snra akıntının kesilmesi normal ağrılarda çatlamasında oluşan ağrılar onlar 4,5 gün geçmiyor bnm öyle oluyordu şuan beklemedesin sen herşey normal srasında olmuş uzayan akıntı çatlamadan önce olur bnm 12. gün olmştu :) 14. gün çok ıslaktım snra azaldı akıntı snn sıralaman aynı bnmki gibi çok normal bekle kendini sıcak tut allahn iznyle sorun yoktur çocuk doğurmuş kadınların brz geç tutuo 2.si bu çok kişide böyle oluyor sen güzel çalıştıysan 13-14-15-16 değerlendirdysen sorun yok :16::16:öptüm cnm içini ferah tut

Son düzenleme:
bende lale devrine bakıyorum ama bugün birşeye bakasım yok nedense sıkıntı çöktü üstüme:5:
ne oldu kız dua et ferahlat içini öyle sıkıntı çöktü deyip çekilme kenara :34:
eh işte daha sakinim şu sıralar :) ayy hadi inş bu ay gelir teyze olalım bizde çoğalsın yeğenlerim bi an önce :) ayacıklarını sıcak tut emi cnm :16::16:(

iyi bari canım ya sevindim iyi olmana :16: inşallah canım benim ya bende çok istiyorum olmasını bebişlerimiz kardeş olacak bizim gibi burdan birbirlerini tanımadan

aynen pericim,bende saatlerdir ağlıyorum,kafamda hep sorular dönüp duruyor,niye diye düşünüyorum niye olmuyor...kaderciyimdir aslında hemde çok,zamanı değil biliyorum,ama anlatamıyorum kendime sıkılyorum...ayrıca hiçbir belirtim yok,hemde hiçç...:43:

canım benim kendini üzme bu kadar ben ilk hamileliğimde hep olsun dedim olmadı ümidimi kesmiştim hiç aklımda bile yoktu yine olmaz diyorum ve o ay hamile kaldım sana diyorum ama şuan bende öyleyim kendimi ev işlerine verdim öyle zaman geçiyor canım benim.:54:

şşşştttt kızlarrr noluyo bakimmm :20:
umutsuzluga yer yokkk
birbirimize destek olucagız burdaa
hadi sen umutsuzluga kapıldın,peri de kapıldı,bende kapıldım,o da, diğeri de,,,,
kim burada güçlü olucak he?
kim dimdik durup herkeze moral vericek?
o bebek eninde sonunda gelicek! burada hep beraber o güzel zamanı beklicez tamam mı?
umutsuz olmak,üzülmek,sıkılmak yok!!!!
POZİTİFİZZZZZ :16::16::16:

evet cnm anlıorum bak şmdi 29 günde bir adet oluyor isen 15. gün yumurtlama günün normalde ama insan bünyesi farklıdır çocuk doğurmuşsun çnkü değişken olabilir bak bnm şöyle oluyordu ben 28 günde 1 görüyorum adet 14. gün yumurtam çatladı 19. gün bnm bel ağrım ve kasık ağrım geçti yani çatladıktan 2 gün snra akıntının kesilmesi normal ağrılarda çatlamasında oluşan ağrılar onlar 4,5 gün geçmiyor bnm öyle oluyordu şuan beklemedesin sen herşey normal srasında olmuş uzayan akıntı çatlamadan önce olur bnm 12. gün olmştu :) 14. gün çok ıslaktım snra azaldı akıntı snn sıralaman aynı bnmki gibi çok normal bekle kendini sıcak tut allahn iznyle sorun yoktur çocuk doğurmuş kadınların brz geç tutuo 2.si bu çok kişide böyle oluyor sen güzel çalıştıysan 13-14-15-16 değerlendirdysen sorun yok :16::16:öptüm cnm içini ferah tut

Canım çok şükür hamile kalmamda sorun yok.
ne zaman istesem kalıyorum rabbime çok şükür ama düşük oluyor.
geçen ay moladaydım.ondan önceki ay karar vermiştik hamile kalmıştım ama düşük olmuştu...
bu ay herşey tam sağlam olsun istedim ballı kür yaptım ama yumurtlamamı anlayamadım neyazıkki...

eger dediğin gibiyse o zaman ymurtlamam bitmiş oluyor.
neyse hayırlısı bakalım.
bu ay sadece 3 defa çalışma oldu...
13 ünde, 16 gece ve 17 sabahı
neyse rabbim OL derse olucaktır inşallah...
bekleyip görcez...

umutsuzluga yer yokkk
hadi sen umutsuzluga kapıldın,peri de kapıldı,bende kapıldım,o da, diğeri de,,,,
o bebek eninde sonunda gelicek! burada hep beraber o güzel zamanı beklicez tamam mı?

sende olmasan tuğbişim bizi kim toparlıyacak bu 3.ayımız kısmet nasip diyorum kociş diyor ki öyle ha deyince çocuk olmuyormuş diyor benim bir komşum vardı o çok korkardı hamile kalmaktan 3. çocuğu vardı ne zaman korksa o ay hamile kalmış 4.yü aldırdı bakamam diye çok kızdım ama kimi bulamaz kimi bilemez canımcım ben çok istiyom 2.ci olsun diiye sanki ilk defa hamile kalacakmışım gibi heyecanlanıyorum.:16:

perimmm kız bak gvn ne dio benim yumoş olayı bitmişş :44:
bende o zaman kenara geçip oturuyorum.sahneyi size bırakıyorum...

ayy neye benzedi biliomusun :1:
hani düğünlerde herkez salonun ortasına toplanıp oynar ya, o kalabalık biziz, işini bitiren geçip oturuyor,hamiş olan düğün salonundan çıkıp evine gidiyor :52: kırmızı kartı yiyen hamiş olana kadar o salonda oynamaya devam ediyor :60::60::60::60:
hayal gücüm nekadar geniş yeaa :27:

bende aynı yaa :44:
bel ve kasık ağrısı umutlandırıyor,
az degerlendirmiş olup,yumurtlamamı anlamamış olmam umutlarımı kırıyor.

hayırlısı bkalım. bekleyip görcezz...

Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır...
birbirimize dua edelim kardeşlerim...:16:

bende aynı canım,bu ay pek değerlendiremedim.
inş. hayırlı haberler veririz birbirimize....

SIKILMAK,UMUT KESMEK YOK KIZLAR...
ALLAH ONDAN İSTEMEMİZİ,DUA ETMEMİZİ,UMUDUMUZU KESMEMİZİ İSTİYOR.

çok şükür nançlı insanları,bununda var bir vakti saati...

kendinden önce tubinin de dediği gibi başkasına dua edenin duası daha çabuk kabul olur.
her birden duaları dilimizden düşürmeyelim inş.

ne umutsuz arkadaşlar burada hamile kalmış,onu getirseniz aklınıza yeter ;)

canım benim kendini üzme bu kadar ben ilk hamileliğimde hep olsun dedim olmadı ümidimi kesmiştim hiç aklımda bile yoktu yine olmaz diyorum ve o ay hamile kaldım sana diyorum ama şuan bende öyleyim kendimi ev işlerine verdim öyle zaman geçiyor canım benim.:54:
ne bileyim pericim ya,işte herkes hamile şuanda cevremdekilerden,çoguda dogurdu..aslında iyiydim ama insan içine atıyorda kendini iyi sanıyor işte..bugün patladım..bende öyle işte ,işe gidyoruz Allah'tan işimiz var vakit geçiyor..

perimmm kız bak gvn ne dio benim yumoş olayı bitmişş :44:
bende o zaman kenara geçip oturuyorum.sahneyi size bırakıyorum...

ayy neye benzedi biliomusun :1:
hani düğünlerde herkez salonun ortasına toplanıp oynar ya, o kalabalık biziz, işini bitiren geçip oturuyor,hamiş olan düğün salonundan çıkıp evine gidiyor :52: kırmızı kartı yiyen hamiş olana kadar o salonda oynamaya devam ediyor :60::60::60::60:
hayal gücüm nekadar geniş yeaa :27:

evet canım bizim olayı tam olarak anlatmışsın aynen öyle valla rabbim neylerse güzel eyler dilimizdeki dualar kalbimizdeki dilekler rabbim verir inşallah canım benim.:16:

kızlaaar bu aralar bebek sevdası ıyıce arttı bende..alısverıs merkezlerınde dolasırken bır bakıyorum hamılelik kıyafetlerın yanında veya bebek elbiselerın arasında buluyorum kendımı..bu ay gelse bebisim artık

sende olmasan tuğbişim bizi kim toparlıyacak bu 3.ayımız kısmet nasip diyorum kociş diyor ki öyle ha deyince çocuk olmuyormuş diyor benim bir komşum vardı o çok korkardı hamile kalmaktan 3. çocuğu vardı ne zaman korksa o ay hamile kalmış 4.yü aldırdı bakamam diye çok kızdım ama kimi bulamaz kimi bilemez canımcım ben çok istiyom 2.ci olsun diiye sanki ilk defa hamile kalacakmışım gibi heyecanlanıyorum.:16:

canım aynen dediğin gibi...
çogu insan kazayla ve istemeyerek hamile kalıyorlar.
ben inanıyorum ki insan kafasına çok taktıgında hamilelik gecikiyor.
oğlumda çok stres yaptım birkaç ay hamile kalamadım.

ama şu an normal moddayım ben.
hamile kalsam veya kalmasam sıkıntı olmaz.çünki benim derdim hamilelik değil,düşük :50:

dediğin gibi sanki ilk çocugu istiyormuş gibi heyecan oluyor :)
hele eşim. ' senin kasıkların agrıyor tuttumu aceba ? ondan mı agrın var.'diyor.çok heyecan yapıyor.
neyse hayırlısı Allah'tan.zamanı gelince olucak inşallah :)

inşallah bu ay topicteki herkez HAMİLEYİİMMM diye yazar :16:

umutsuzluga yer yokkk

tubilşcum,biaz senle aynı anda hamile kalmıştık ve sonrada kimyasal gebelik oldu,napayım işte üzülüyorum,haklısın elbette birbirimizi çok iyi anloruz ve birbirimize ihtiyacımız var,iyiki varsınızda derdimi paylaşıyorum,umarım birgün mutluluğumuzuda doyaa doyaa paylaşırız...

Back