iyim canım banyoma pasmas örüyorum :) sen nasılsın canıkom
maşallah kolay gelsin tatlım bende evde tek başıma oturuyorum allahtan sizler varsınız da dertleşiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim canım banyoma pasmas örüyorum :) sen nasılsın canıkom
maşallah kolay gelsin tatlım bende evde tek başıma oturuyorum allahtan sizler varsınız da dertleşiyoruz
ne bileyim pericim ya,işte herkes hamile şuanda cevremdekilerden,çoguda dogurdu..aslında iyiydim ama insan içine atıyorda kendini iyi sanıyor işte..bugün patladım..bende öyle işte ,işe gidyoruz Allah'tan işimiz var vakit geçiyor..
kızlaaar ben geldım canlar..nede cok özlemısım sızı
kızlaaar bu aralar bebek sevdası ıyıce arttı bende..alısverıs merkezlerınde dolasırken bır bakıyorum hamılelik kıyafetlerın yanında veya bebek elbiselerın arasında buluyorum kendımı..bu ay gelse bebisim artık
tubilşcum,biaz senle aynı anda hamile kalmıştık ve sonrada kimyasal gebelik oldu,napayım işte üzülüyorum,haklısın elbette birbirimizi çok iyi anloruz ve birbirimize ihtiyacımız var,iyiki varsınızda derdimi paylaşıyorum,umarım birgün mutluluğumuzuda doyaa doyaa paylaşırız...
evet aynen benımde esım bugün dısarı cıktı bende kızlarımı görmedım epeydır dedım..buranın sohbetı ayrı canım..ne var ne yok..neler yapıyosun
hoşgeldin ebimmm
bizde seni çok özledik kuzuuu
nasılsınnnn?
ayyy dimi o bebek kıyafetleri yokmu çok tatlılar
şu sıralar eltime bebiş kıyafetleri alıyoruz.
hastane çıkışları minicik çoraplar,saç bantları :)
ayyy ne güzel.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahhhh...
evet tatlım şimdi hatırladım...
belki bu ay da beraber hamiş olucaz hemde sağlıklı bir hamilelik geçircez beraberce
inanıyorum ki o hamilelik topiclerinde şafak sayıcagımız günler yakındırrr
ne olsun tatlım biraz canım sıkılmıştı şimdi geçti buraya gellince kendimi o kadar rahatlamış hissediyorum ki hep birbirimizin destekçisi oluyoruz bu çok hoşuma gidiyor
ay valla aynen..hele kız bebekler ıcın kıyafetler..dıyorum kızım olsun benım aldıgım kıyafetlerın aynısını alcam kızımla ıkız gıbı gezecez :) cocuk dogdugunda dogacagına pısman olcak arkadasım :) ))))))....valla ben iyim iste ugrasıp duruyorum bebegım olsun diye sende ne var ne yok nasılsın canım
sanki az sonra adet olucam
aynen öyle agrıyor kasıklarım...
pfff daha 11 günüm var. bu ne yeaaa :26:
aaa canım neden..bı rahatsızlıgınmı var tatlım yaaaa..neden kasıkların sımdıden agrıyo..olmassa acıle gıt tatlım...
ayyy dimiiii kız bebişşşşşş :97::97::97::97:
Rabbim bana da verirmi ki bir kız bebiş.çok uzak bir hayal gibi geliyor nedense ::44:
çocuklugumdan beri evlendiğimde kızım olsun istemişimdir...
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Herkezin gönlüne göre versin inşallahhhh
hayatta insan herşeyi imtihanlardan geçerek öğreniyor belki bizimde dünyadaki imtihanımız bu huzur içinde o anı bekliycez rabbim verecektir inşallah gönüllerimizin muratlarını tabi dua ederek
acile gitsem kovarlar beni
bununla meşgul etme bizi derler
öyle bi gelio, adet agrısı şeklinde bi yokluyor sonra kayboluyor.derken belim başlıyor.
arkadaş bi durun yaaaa biri bitiyo diğeri başlio
yok aslında bu ay beni ballı kür böyle yaptı diye düşünüyorum.
valla canım ya bende kızım olsun isterım tabı ama rabbim bıze hangısını hayırlı dıye yazmıssa o olsun....ılla kız ılla kız dersek allaha karsı gelmıs oluruz sanırım..zaten herkezın hayalı bı kız bı erkek senınde kız olurda ınsallah canım allah gönlüne göre versın tatlım...ha kııızz ha erkek önemlı olan bızım bı parcamız olsun evlatları hayırlı sekılde yetıstırelım degılmı
çok haklısın canım. öyle...
önemli olan hayırlı evlat olmaları.Rabbim hangisi hayırlıysa onu versin.
eşim şu an tetikte :)
bir oğlum daha ikisini birden sünnet ettiricem diyor.
şimdiden hazır sünnet yapıcagı yer,
bilal göregen arkadaşı,onu çağırıcam diyor
adam daha ortada çocuk yokken organizasyon yapıyor yaa
tabii kız da olursa erkek de olursa sağlıklı sıhhatli olsun da ne olursa olsun...
bu ay bebegın olsun istiyormusun canım???senınle bat günümüz hemen hemen aynı zaman heralde....canım dıkkat et kendıne ayaklarını sıkı tut tatlım..gecen ayda benım hep belım agrıyordu bır aydır ayagımdan corap patık terlık cıkmıyo belımıde sarıyorum bu ay ıyım cok sükür..ballı kürü bende yapıyorum canım sen hangısını yapıyosun