yumurta çatlamadan önce ilişki daha önemliymiş,yani çatlama olduğunda yumurtalıkta sperm bulunması gerekiyormuş,sen bidaha sefer eönceden başla,2 günde bir devam et canım...akıl veren sen hyaptında noldu diyeceksin?bişey olmadı ama olur bakalım inşallah bekliyoruz zz meleğimizi..
Merhaba arkadaşlar
topik epey coşkulu. herkese kolaylıklar dilerim
bebek düşüncesine ve hazırlığına henüz bu ay başladık ancak içim çok sıkılıyor, olmadık hesaplar yapıyorum. sanki hiç anne olamayacakmısım hissine kapılıyorum ki bu his bende ilk gençlik yıllarımdan beri var ve sırf bunun için 20 li yaşlarda ve bekarken fallar bile baktırmıştım :S ancak ne hormonal bir hastalık ne de yumurtalıklarımda bir sorun var bayramdan önce doktora gitiim ve bir sıkıntı çıkmadı 14 gündür de folik asit almaya başladım
bu nasıl bir endişe anlam veremiyorum. ben fıtrat olarak biraz da meslek icabı aceleci biriyimdir. öyleki rutin kan testlerini bile bana gelmemi söyledikleri saatten 3 saat önce yalvar yakar aldım. adetime 1 hafta olmasına rağmen(ilk denememiz yahuu) 4 tane idrardan 2 tane kandan gebeliik testi yaptırdım. ben bu heyecana dayanamıyorum.
kızlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. benim gibi bu korkuları oldu bitti yaşayan ve paranoyak olan varmı?
canım benim bu ay başladığın için bu heyecan oluyordur inşallah hamiş olursun olmazsan eğer sende gün geçtikçe alışmaya başlarsın bizim gibi bizim 3.ayımız canım başlayalı bende ilk aydan çok ümitliydim ama olmadı sonraki ayda günün geldiği yada geçtiği zaman bu sfer test yapmaya korkuyorsun acaba negatif çıkarmı diye böyle böyle alışıyoruz canım.Merhaba arkadaşlar
bebek düşüncesine ve hazırlığına henüz bu ay başladık ancak içim çok sıkılıyor, olmadık hesaplar yapıyorum. sanki hiç anne olamayacakmısım hissine kapılıyorum ki bu his bende ilk gençlik yıllarımdan beri var ve sırf bunun için 20 li yaşlarda ve bekarken fallar bile baktırmıştım :S ancak ne hormonal bir hastalık ne de yumurtalıklarımda bir sorun var bayramdan önce doktora gitiim ve bir sıkıntı çıkmadı 14 gündür de folik asit almaya başladım
bu nasıl bir endişe anlam veremiyorum. ben fıtrat olarak biraz da meslek icabı aceleci biriyimdir. öyleki rutin kan testlerini bile bana gelmemi söyledikleri saatten 3 saat önce yalvar yakar aldım. adetime 1 hafta olmasına rağmen(ilk denememiz yahuu) 4 tane idrardan 2 tane kandan gebeliik testi yaptırdım. ben bu heyecana dayanamıyorum.
kızlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. benim gibi bu korkuları oldu bitti yaşayan ve paranoyak olan varmı?
bugün adetimin 15. günü ama hala yok ovü testi kullanıyorum daha kırmızı çizgiyi göremedim bat gecikmeli oluyor benim 4 gün ileri atıyor hep
Merhaba arkadaşlar
panik yapma cnm..içinferah tut..hepimiz hemen ilk aydan olucakzannediyoruz..tamam olan var ama hemen olmayan da çok..biz 5.5 sene korunduk..hemde sanki en ufacık şeyden hamile kalacakmışım kadar paranoyakça..bak 4 aydır olmuyo..o yüzden sen keyfine bak şimdiik..
canım bende yok ama geçen sene ablamlar almışlardı sinbonun iyi çıkmış.
canım hoşgeldin öncelikle.
ilk ay bende senin gibiydim,eskiden de kalma korkular vardı.
olmayınca üzülüyorsun,korkuyorsun ama bunları yaparak olmasını daha çok erteliyoruz farkında olmadan.
en büyük sebeplerden biri stres çünkü.
sen bol bol dua et,kendine meşgaleler bul.
en önemlisi hayırlısı de Rabbine yaslan.
o bilir vereceği zamanı.
inşaallah çok beklemeden alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla.
ama daha çok erken canım stres için.bedenine psikolojine yüklenme bu kadar tamam mı canım
maşallahh canımcım.tebrik ederimmmmmmm
sağ salim kucagına alırsın inşallahhh
bat nezamandı canım günün geçtmi?
canım ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 5 ekimde başladı düşük..normalde 27 günde oluyorum o zaman 1 kasım oluyo ama düşükten dolayı 5 kasım diye bekledim...çok teşekkür ederim allah razı olsun...isteyen herkese size de nasip etsin ...allah dualarımızı kabul etsin...amin..
günaydın tubişş.
evet canım gece bende giremedim.
çok geçmiş olsun sana da.
benimde ağrılarım kendiliğinden geçti gitti
evet ya akşam bende giremedim sinir oldum bende benim bilgisayardan sandım bakım varmış sitede
önceki ay soğan kürü, geçen ay bal çörekotu tarçın...
bu ay yumurtlama günlerinde ben de yağlı süt içtim, (hayıt adaçayı) demledim, adet sonrası da maydonoz buharına oturdum yaptıklarım bu kadar...
eğer ki; spermler yanlış tüpe gitmediler ise, bu iş Allahın izniyle tamamdır..
saolasın canımcım
benim daha tam geçmiş değil.sinir oluyorum.nerdeyse yürüyemicem.
senin bata kaç gün kala geçti agrıların?
belki benimkiler de o zaman geçer.
ayyy tam girip sohbet edecegim gün hee...
neyse akşama kadar lak lak yapmaya devam
eşim gece gelicek o zaman mecburen daha az girebilicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?