Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

öle sey olur mu canm muhakkak dogrudur dedıklerın.17 ekimde adet oldu m cnm 23 ekımde çalışmalr başladı önceden başladık yanı 29 ekımde de bitti çalışmalar .yumurta tahmınen ne zaman çatlmstr cnm

panik yapma cnm..içinferah tut..hepimiz hemen ilk aydan olucakzannediyoruz..tamam olan var ama hemen olmayan da çok..biz 5.5 sene korunduk..hemde sanki en ufacık şeyden hamile kalacakmışım kadar paranoyakça..bak 4 aydır olmuyo..o yüzden sen keyfine bak şimdiik..

canım benim bu ay başladığın için bu heyecan oluyordur inşallah hamiş olursun olmazsan eğer sende gün geçtikçe alışmaya başlarsın bizim gibi bizim 3.ayımız canım başlayalı bende ilk aydan çok ümitliydim ama olmadı sonraki ayda günün geldiği yada geçtiği zaman bu sfer test yapmaya korkuyorsun acaba negatif çıkarmı diye böyle böyle alışıyoruz canım.

bugün adetimin 15. günü ama hala yok ovü testi kullanıyorum daha kırmızı çizgiyi göremedim bat gecikmeli oluyor benim 4 gün ileri atıyor hep

acaba benımde geç yumurtlama olmus mudur yahu test te kullanmadım umarım olur pericim yaa umarım bebişin gelir

canım hoşgeldin öncelikle.
ilk ay bende senin gibiydim,eskiden de kalma korkular vardı.
olmayınca üzülüyorsun,korkuyorsun ama bunları yaparak olmasını daha çok erteliyoruz farkında olmadan.
en büyük sebeplerden biri stres çünkü.

sen bol bol dua et,kendine meşgaleler bul.
en önemlisi hayırlısı de Rabbine yaslan.
o bilir vereceği zamanı.
inşaallah çok beklemeden alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla.

ama daha çok erken canım stres için.bedenine psikolojine yüklenme bu kadar tamam mı canım

canım umarım en yakın zamanda yavrunu kucağına alırsın. sanki takıntı haline mi getirdim diye endişelendim. mühim olan yuvamızda huzurlu ve mutlu olmamız tabii ki bebek bunu binlerce kat arttırır bunu anlayabiliyorum. umarım herşey gönlünce olur teşekkür ederim

çok teşekkür ederim ragindacım. herzaman zaten hayırlısını diliyorum. hayat aslında bir kaos. iş hayatımda o kadarrrr çok şey işle karşılaştım ki anlatsam çocuk yapmaktan dahi korkarsınız. neler neler... insanlar çocuk sahibi oluyor fakat ne kadar bunun kıymetini biliyorlar acaba.

dediğin gibi stres ile başa çıkmayı öğrenmem lazım aslında. hele çok kritik zamanlarda çok agrasif oluyorum. henüz çok erken biliyorum ama eşimin başını şişirdim şu bir kaç günde.

canım en güzel günlerini en yakın zamanda bebişlerin ve eşinle yaşaman dileğimle

günaydın kızlaaaarrr

yha sanırım gece site bakıma girdi değilmi?
bir türlü giremedim de :44:
ayrıca net baglantım da çok kötüydü.gidip geliodu sinir oldum

kızlar yaa gece hiç yatamadım.karnım kasıklarım aynı adet sancısı şeklinde agrıdı.sağa dönüyorum sola dönüyorum yok.
bildiğiniz kıvrandım.en son saat 6 ydı kalktım minoset içtim.karnımı sardım yattım.1 saat sonra felan uyumuşum.
şu an daha iyi gibiyim.ne agrılı bir ay bu yaa :26:

kızlar nerdesiniz yawww :44:
bugün kimse yok.tamam Pazar günü.ama herkez de dışarı çıkmış olamaz herhalde dimi :26:

önceki ay soğan kürü, geçen ay bal çörekotu tarçın...
bu ay yumurtlama günlerinde ben de yağlı süt içtim, (hayıt adaçayı) demledim, adet sonrası da maydonoz buharına oturdum yaptıklarım bu kadar...
eğer ki; spermler yanlış tüpe gitmediler ise, bu iş Allahın izniyle tamamdır..

günaydın tubişş.
evet canım gece bende giremedim.
çok geçmiş olsun sana da.
benimde ağrılarım kendiliğinden geçti gitti

evet ya akşam bende giremedim sinir oldum bende benim bilgisayardan sandım bakım varmış sitede

günaydın tubişş.
evet canım gece bende giremedim.
çok geçmiş olsun sana da.
benimde ağrılarım kendiliğinden geçti gitti

saolasın canımcım
benim daha tam geçmiş değil.sinir oluyorum.nerdeyse yürüyemicem.
senin bata kaç gün kala geçti agrıların?
belki benimkiler de o zaman geçer.

evet ya akşam bende giremedim sinir oldum bende benim bilgisayardan sandım bakım varmış sitede

ayyy tam girip sohbet edecegim gün hee...
neyse akşama kadar lak lak yapmaya devam
eşim gece gelicek o zaman mecburen daha az girebilicem...

oooo asıl sen bommba gibi hazırlanmışsın canım benim
inşallah bebişin bu ay seninledir canımcımmmm...

kızlaaar azıcık harekettt
sohbete dahil olun bakayımmmm
pazar günü kim varsa burda katılsın sohbeteeeeeee
ayde ayde aydeeee

aynen bende canım benim kocişde birazdan işe gidecek gece gelecek artık takılırız hep beraber canım bu arada geçmiş olsun canım çok mu sancın var canım benim benimde akşamdan sol kasığım ağrımaya başladı arada kramp gibi ağrı geliyor sonra kesiliyor

bugün neşem yerinde valla hava çok güzel burda güneşli harika bir hava var oğlumu gezdirdim geldim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…