Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Nirdesiniiiiiiizzzzz...
Sesimi duyan vaaaarmııııııııııı?
Öğle yemeği çok ağır geldi.Boğulacak gibiyim.Gözlerim açık uyuyor gibiyim.Çalışıyor gibiyim yatıyor gibiyim.Leyla gibiyim.Gibi gibiyim gibiyim gibi gibiyim gibiyim...

as canim benim... uzulme bende ailemden cok uzaktym ve ayni sen gbi bi seneyide gecti yaşimda 20 uzulme sen gel buraya içini dok bize.. derdini anlat ki içn rahatlasın

leylaaaaa iyi olduğuna sevindimmm..batın ne zamn..

Bata daha çooook.Ben yumurtlamaya çalışıyorum şu an.Test yapacam 1 saat sonra.Bakalım koyulaşmışmı?Sen napıyon?

bende dün dr a gittim sağda 1 yumurtam 20mm olmuş..akşam ovitrelle iğnemide vuuruldum..1 hafta gün aşırı değerlendireceğz..inşallah istediğimiz sonucu alırız..

bu ay aynı gün kırmızıları gördük..umarım ocak ayındada çift kırmızıları görürüz..

Valla mı kııızz...Batdaşım benim İnşallaaahhhh..Aynı gün veririz müjdeyi topiğe...16.gün bugün ama ben daha koyulaşmadım ovu testlerimde.BTÇ kürü geç yumurtlatıyor ondan sanırım.Sen benden önce verebilirsin müjdeyi.Bu akşam Meryem Suresi'ni okuyacağım elmaya.26. ayetten sonuna kadar.Kocacığımla yiyelim.Gece de kalkıp Yasin okuyacağım.Döngel Yasin varya onu.Allahım kabul etmeyeceği duayı ettirtmezmiş kuluna.İnşallah gelir ikizlerim bu ay...

benim tek yumurta ama senin çifter çifter olur inşallah..bende bu ay hergün meryem suresini okuyorum..zekeriyya as ma o yaşta evlet veren rabbim bizimde yüzümüzü güldürecektir..

benim tek yumurta ama senin çifter çifter olur inşallah..bende bu ay hergün meryem suresini okuyorum..zekeriyya as ma o yaşta evlet veren rabbim bizimde yüzümüzü güldürecektir..

Benim bu ay da olmazsa eşim doktora gidecek.Bende doktor takibine başlayacağım büyük ihtimal.4 ay oldu doktorum gelecek ay gel olmazsa demişti.İnşallah olur da kesemizi görmeye gideriz.

Kızlar herkese iyi akşamlar kimseler yok benden başka ama:)
Otomatik yumurtlama hesaplayıcısına göre yumurtlama günüm dündü. ben dünü maalesef değerlendiremedim. sizce halen şansım varmı bu akşam için. batım 9 ocak.

Amin canım benim. Allah sanada nasip etsin inşallah.. Burada en çok hamiş olmasını istediğim kişilerden biride sensin.. :)) Rabbim en kıza zamanda sanada hayırlı bir evat nasip etsin inşallah..

Âmin canım..İnan çok yakın bir arkadaşım,kardeşimin haberini almış gibi oldum..Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini
Hamiş olarak yaptığın bütün duların kabul olsun inşallahhh
Şu birkaç günüm kaldı,umarım yeni yıla bebişimle gireriz

Bu arada belirtin falan oldu mu son günlerinde..Bende bakınıyorum belirti bulamıyorum valla

kızlar ben geldım..ütülerıme baslamadan sızı bı göresım geldı

Kolay gelsin tatlım bende yarın girişicem ütüye..e yeni yıla temiz pak girelim di mi ama

Benim bata ortalama 2-3 kaldı gibi.İki aydır günlerim şaştığından ortalama konuşuyorum bende...Offff bugün kaç tane eczaneye erken gebelik testi var mı dedim yokmuş...Sözüm ona takmıyordum şu güne kadar...Aa bugün pes ettim delirdim
Test bulamadım neyse bekliyicez bakalım...Bi belirtim falan da yok herşey çok normal...

Var tabii...Bügünde geçerli olabiliyor..Yumurtlama 48 saat içinde olabilir yani sen bence bir çalışma yap derim arkadaşım

selam kızlarrr ben yokken döktürmüşsünüz yineee

nasılsınız bakalım?

ben şu an çok iyi sayılmam.miğde bulantım azalmıştı ama her nedense elma asla miğdemde kalmıyor.heleki kabuklu yediysem çıkarken o kabuklar bogazı ne hale getiriyor siz düşünün.tahriş oldu ve cayır cayır yanıyor şu an komple boğazım

Rabbim şu 12. haftayı çabucak atlatmayı nasip etsin çok zormuş yaa...

sizleri çok özledim kuzucuklar.
boll bebişli günlerrrrr

Allah kolaylık versin canım...Bi yerlerde duymuştum Galeta yersen midendeki suyu bastırır mide bulantısına iyi geliyormuş...Bi dene istersen

Son düzenleme:
hoş geldin canım..erken evlenenlerdensin..anne olmak herkesin hakkı..sen anne olmaya hazır hissediyorsan kendini buna kimse birşey diyemez zaten..

Sagolun benimle de ilgilendiginiz icin insallah diyorum benim gibi evlat isteyen herkesin bebegi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…