Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

bekle canım bekleeeeee.. kan testı yappp tekrar ve tekrar

kızlaaar ya gec yumurtlama veya gec döllenme oldugu zaman nezaman idrar testınde bellı olur veya nezaman hamılelık bellı olur.......ben hıc böyle olmamıs ıdım

ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonrada ovu testi yaptım nasıl çıkacak diye koyu çıktı bunu demek istedim gebeyken koyu çıktı yanii

kızlaaar ya gec yumurtlama veya gec döllenme oldugu zaman nezaman idrar testınde bellı olur veya nezaman hamılelık bellı olur.......ben hıc böyle olmamıs ıdım

dielim 28 günde adet görüyosun 14.gün yumurtladın 26.gün belli olur 20.gün yumurtladın diyelim geç ovulasyon geç döllenme oluyor 32.gün belli olur canım

bekle canım bekleeeeee.. kan testı yappp tekrar ve tekrar
iki gün sonra doktor beni hastaneye almazmış .Gene mi sen geldin Bela mısın başıma git artık kardeşim hamile filan değilsin işte :))
başka başka hastanelere gidermişim ama kapıda bir resim olurmuş . Bu kişi kafayı hamilelik le bozmuştur almayın içeri :))

tatlmm benmde sanırım gec dollenmeymıs tam bellı deıl ama henuz..bnm adetten snra tesstte sılık cızgı cıktı 2. gunden sonrada yanı dun 5.57 cıktı kanda yanı bellı oldu :)

evet ya nedır bu doktorların bızden cektıgı nerdeyse her ay hamılemıyım degılmıyım dıye delırdık...yakındada doktorlar evımıze kendılerı gelecekler sen gelme zahmet etme bız gelelım bı kan alıp gıdelım

tatlmm benmde sanırım gec dollenmeymıs tam bellı deıl ama henuz..bnm adetten snra tesstte sılık cızgı cıktı 2. gunden sonrada yanı dun 5.57 cıktı kanda yanı bellı oldu :)

ne güzel canım tebrik ederım..ınsallah güzel güzel büyür bebegın..bılmıyorumkı canım benım bı tuhaf anlamadım gıttı kırmızılar benı es gectı dıyorum ya

Seninkine amca olurum.Tuğra'nınkine dayı.phia'ya dede olacam.ikiz dedesi.Bu arada anne de olursam pek güzel olur

ne güzel canım tebrik ederım..ınsallah güzel güzel büyür bebegın..bılmıyorumkı canım benım bı tuhaf anlamadım gıttı kırmızılar benı es gectı dıyorum ya
ne kadar gecti cnm? bide agrın varsa kasıklarda bıde belınde o zaman belkı bebıs vardır dıyebılırım :) bnm bıde asagı tarafta yani kuşumdakramplar oluo aradaa :)

ne kadar gecti cnm? bide agrın varsa kasıklarda bıde belınde o zaman belkı bebıs vardır dıyebılırım :) bnm bıde asagı tarafta yani kuşumdakramplar oluo aradaa :)

canım bugün 6 gün oldu canım...kasıkta agrı harıc dedıgın var ...dün bel agrımdan duramadım ve aynı kramp bendede vardı dün bugün cok bıseyım yok..ıstahsızlıkta var hatta dün yogurt yıyım dedım bı tabak makarnayı zorla yedım

Fıstıklar bana müsade.Gelürüm ben yüne.Yalnız gomam sizi hatunlar. Bu arada dün akşam HATIRALANACAK BİR ANI isimli filmi izledik.Mannnnyaaaakkk güzel bi film.Mutlaka seyredin.İyi seyirler.Dıddırıd dırıd dıd dıd dııııddd (fida film müziği duydunuz mu?)

kan verdınmı pekiii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…