Rabbime tevekkül edip ona sıgındıgın zaman merak etme en kısa zamanda tüm sıkıntıların son bulur.
sen dualarını oku namazlarını kıl inşallah.
Rabbim evinize huzur,mutluluk,kazanç,bereket,bebiş nasip etsin inşallahhh
bende geç yumurtlamıştım kuzum.inşallah hayırlı haberlerini alırızz
ama insan hissediyor olmayacagını :)
yok yaa ben adet olmucam diyebiliosun
ahhh su bel agrıma bır careeee..dün sag tarafım agrıyordu bugün sol tarafım belım cok agrıyoooooooooooooo kızlaarr
evet aynen öyle canım..ben zaten 5 gündür gelmıcenı hıssedıyorum ama yınede belkı gelır benı yanıltır dıye sabretmeye calısıyorum canım..ınsallah canım herseyın hayırlısı allahtan..sen batın gectıkten kac gün sonra ögrendın
Kızlar acil cevaba ihtiyacım var.Güzel bir romantik film istiyorum.İnsanın aklını başından alacak cinsten.Ölüm-macera-gerilim-ayrılık olmayan cinsten.Sonu masal gibi biten cinsten.Böyle aşklar varmıdır denen cinsten.Anlatabildimmi şekerler??Ever yorumları alayım
canım kür felan kullandınmı?
ondan olabilirmi ağrın?
ben ballı kür yapmışım çok agrı çekmiştim :S
canım ben dr a agrılarım için gitmiştim.
14. günümde yumurtladıgımı düşündüm ve yumurtlama bitmiştir bu agrı da neyin nesi diye düşünerek 20 günümde dr a gttiğimde yumurtamın daha yeni çatladıgını öğrenmiştim..
geç yumurtladıgım için doktorum da adet günümün de 4-5 gün daha geç olacagını söyledi.
ama ben kendimce hesapladıgım adet günümde yani dr un dediği günden 4 gün önce yaptıgım testte öğrenmiştim hamile oldugumu.
ama mesela peri de benim gibi 20.gün yumurtlamıştı günü geçince çıkmıştı...
yani normal adet gününe 4-5 gün ekle ondan 1-2 gün geçince yap testi tekrar.
şu an 5. günündeysen yarın veya ertesi gün kan tahlili yaptır istersen
hınt fılmını seversen her ızledıgımde ayyyyyyyyyy dedırten bır fılm bılıyorum
Aşk doktoru mu?
Kızlar acil cevaba ihtiyacım var.Güzel bir romantik film istiyorum.İnsanın aklını başından alacak cinsten.Ölüm-macera-gerilim-ayrılık olmayan cinsten.Sonu masal gibi biten cinsten.Böyle aşklar varmıdır denen cinsten.Anlatabildimmi şekerler??Ever yorumları alayım
canım benfde ballı kür yapmıstım ama agrılarla ne baglantısı varkı......dogru valla benımde sanırım 19 veya 20. gün yumurtladım...yarın ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba...herkezde farklı demekkı :)
bende pek baglantı kuramamıştım ama dr un da dediği gibi tüm dengemi alt üst etmişti.
senin de dediğin gibi,bir gün sağ bir gün sol kasıgım agrıyordu
şiddetli bel agrılarım oluyordu..
ama yumurtaları güzel büyüttüğü bir gerçek.
önce rabbimin nasip etmesiyle sonra bu kürün yardımıyla 1 çalışmayla bebişim benimle hamd olsun.
inşallah sana da faydası olur canım.yarın sabah bi test yap bakalım he?
bayılırım bende hint filmlerinee
aynen bende bayılıyorum hınt fılımlerıne..her ızledıgımde ahhh ahh dıyorum :d :d :d
evet aynen acayıp belım agrıyor kasıklar batıyor bugün gögüsde hıc degısıklık yok bılmem neler oluyor ayaklarımda buz kestı :d valla yumurtaların büyümesı cok ıyımı kötümü bılmıyorum su durumda :d :d :d ınsallah canım..yarın sabah test yapcam canım ınsallah burdanda paylasırım
bu arada senin avatardaki ikizlere hastayım :)
rabbim bize de onlar gibi bebekler nasip eder inşallah
HayırKendini kandırmak değil.Ben de şahit oldum ateş ölçme topiğinde.7.günde kan değeri sıfırdı kızın.Doktoru psikolojiktir diye adet söktürücü verdi.İçme diye yalvardım resmen.3 gün daha bekledi.Yeniden yaptırdı testi 30 çıktı.Hatta ismi de lillium :) Bana çok dua etti sen çok ısrar ettin içecektim ben diye.Şimdi hamile ve doktoru da şaşırdı geç döllenmeymiş diye.Seninki de öyle olabilir.
aynen bende bayılıyorum hınt fılımlerıne..her ızledıgımde ahhh ahh dıyorum
evet aynen acayıp belım agrıyor kasıklar batıyor bugün gögüsde hıc degısıklık yok bılmem neler oluyor ayaklarımda buz kestıvalla yumurtaların büyümesı cok ıyımı kötümü bılmıyorum su durumda ınsallah canım..yarın sabah test yapcam canım ınsallah burdanda paylasırım
Yani Ayşecim sen doktordan da iyi çıktın.Ben bi şeyleri sana danışmayım da ne yapayım şimdi? :)))))
bu arada ben iş görüşmesine gittim ve pazartesi işe başlıyorum
amma bu ay ya hamileysem ne olacak? daha batıma var ve ben pazartesi işe girmiş olucam
ilk defa bu ay inşallah olmamıştır diyeceğim özür dileyerek:44:
hayırlı olsun yeni işiniz .Sevindim sizin adınıza.
şimdi tersi dua etmeye başladınız ya kesin hamilesiniz gibi geliyor bana :)
sağol canım. valla gerçekten bu ay olmasın diye dua edicem. ya işte hayat böyle bi kaç gün önce olsun diye şimdi olmasın diye ümitleniyorum.
bu ay olmazsa eşim varikosel ameliyatı olcak.bi 6-8 ay olmaz zaten diye düşünüyorum.Allah bilir de ne olcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?