kızlar aşılamam yapıldı bugün. inşallah tutar hayırlısıyla... dualarınız bekliyorum
kızlar bu ayda olmadı bugün regli oldum
normalde yarın olmam gerekirken ben bugün strestenmidir nedir kırmızı kartı gördüm
ya herşey yolunda gidiyor yumurtlama günlerini hesapladık ovulasyon testleri alıp yaptık ateşlermi ölçmedik tablolarmı tutmadık OLMADI OLMADI OLMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nerde yanlış yapıyorum anlamadım gittii yaaaaaaaa
selam kızlar.
nasılsınız?
ben hala iyi değilim.bulantılarla boğuşuyorum.
yarın sabah hastaneye gidicem serum için.
dua edin de serumun faydası olsun.
oğluma sarılıp öpemiyorumo bile kokuyor sanki yaa varmı böyle bişey
Rabbim hepinize kolay hamilelikler nasip etsin inşallah...
kızlar aşılamam yapıldı bugün. inşallah tutar hayırlısıyla... dualarınız bekliyorum
[SUB][/SUB]
İnşallah tutar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Dualarımız seninle canim hakkında hayırlısı olur Rabbim gönlünde versin inşallah guzel haberler verirsin
canımm inşallah bebişin sımmmsıkı tutunur sana
bol bol istirahat et ve bolca sıvı tüket.
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Allah razı olsun Ranacım sağolasın. dualarına içten bir amin diyorum:)
sen nasıl oldun canım? bulantılardan bayağı sıkıntıdaydın, ferahladın mı biraz daha? doktora gittin mi?
Allah razı olsun Ranacım sağolasın. dualarına içten bir amin diyorum:)
sen nasıl oldun canım? bulantılardan bayağı sıkıntıdaydın, ferahladın mı biraz daha? doktora gittin mi?
üzülme canım demek ki zamanı gelmemiş daha.üzülerek bu işler bir sonuca varsaydı burda bir çoğumuzun çocukları konuşmaya başlardı. ben de aynı 2 yıldır evliyim ve 1 senedir olmuyor.önceleri ben de çok üzülürdüm artık doğal karşılıyorum.demek ki zamanı gelmemiş diyorum kendi kendime.tabi sitedeki arkadaşların da destekleri,beni doğru düşüncelere sevketmelerini unutmamak lazım.işte bu yüzden hep buradayız.her zaman ümitli ol....
Sagol canim benim kendimden cok istiyorum elbet burgun olacak tatlım Cumartesi gunü gittim bebegim cok şükür iyi bende iki gündür biraz olsun iyiyim mide bulantım var ama kusmadım cok şükür serum verdi doktorum ama taktirmadim bu arada cinsiyette değişti prensesim geliyo Rabbim sizlere prens ve prensesler verir insallah
iyi canım Allah iyilik versin. bundan sonra hep iyiye gider inşallah..
ayyy prenses geliyo demeeeekk...ne güselll, hayırlı sağlıklı imanlı ihlaslı güzeelll bir kız evladın olur inşallah canm.. kızların kıyafetlerine bayılıyorummm
ama şimdilik cinsiyet önemli değil benim için kızım da yok oğlum da... hayırlı ve sağlıklı olsun ve beni fazla bekletmeden gelsinn
amin canm inşallah
aslında ben senden de hayırlı haberler bekliyordum ama...5 gün geçince adetin uzaktan uzağa ben de ümitlenmiştim
ama adet olmuşsun..hayırlısı olsun güzelim, bi dahaki aya inşallah
Aldım canım senin önerdiğin siteden cok teşekkür ederimmmmm nasi yapicaz bunu senden ogrenicem artık :)
iiyim şimdilik canım bebişimin kesesi büyümüş biraz daha bekleyelim görelim mevla neylerse vardır bir hayırSündüzcüm nasılsın canim bebisin nasıl Rabbim ikinizi de korur mercimeğin seni hiç bırakmaz inşallah
inşallah canım bakalım benimde bat 7 bekliyoruz
inşallah bu ay gelir bizede bebekerimiz
kızlar biliyorsanız bi yardımcı olun lütfen yaa(( ilçeden merkeze gitcem okuldan olucam.. bebek için ön kontrollerden sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum adetliyken mi gitmek lazım acaba??
Adetin 3. cü günü en uygun zaman. hormon testlerine baktırırsın, yumurtalıklarına, rahmine bakar Alttan muayene yapar mı bilmiyorum. Doktorun istediğine kalmış. Deneme süreniz uzunsa alttan daha teşekküllü muayene eder diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?