Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar benim dün akşamdan beri rahim bölgem ağrıyor

buğün daha da arttı sabahtan beri ağrım var ciddi ciddi şüphelenmeye başladım

üzülme canım demek ki zamanı gelmemiş daha.üzülerek bu işler bir sonuca varsaydı burda bir çoğumuzun çocukları konuşmaya başlardı. ben de aynı 2 yıldır evliyim ve 1 senedir olmuyor.önceleri ben de çok üzülürdüm artık doğal karşılıyorum.demek ki zamanı gelmemiş diyorum kendi kendime.tabi sitedeki arkadaşların da destekleri,beni doğru düşüncelere sevketmelerini unutmamak lazım.işte bu yüzden hep buradayız.her zaman ümitli ol....

Cok gecmis olsun canim ya sende benim gibisin Rabbim kimseye yaşatmasın cok zor gercekten doktor banada serum verdi takılmadım ben iki gündür biraz hafifleri bulantım var ama kusmadım inşallah en kısa zamanda gecer tatlım faydasını görürsün hayırlısı olsun hakkında

kızlar aşılamam yapıldı bugün. inşallah tutar hayırlısıyla... dualarınız bekliyorum

Dualarımız seninle canim hakkında hayırlısı olur Rabbim gönlünde versin inşallah guzel haberler verirsin

[SUB][/SUB]

İnşallah tutar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

amin canm inşallah
aslında ben senden de hayırlı haberler bekliyordum ama...5 gün geçince adetin uzaktan uzağa ben de ümitlenmiştim
ama adet olmuşsun..hayırlısı olsun güzelim, bi dahaki aya inşallah

Dualarımız seninle canim hakkında hayırlısı olur Rabbim gönlünde versin inşallah guzel haberler verirsin

Allah razı olsun Ranacım sağolasın. dualarına içten bir amin diyorum:)
sen nasıl oldun canım? bulantılardan bayağı sıkıntıdaydın, ferahladın mı biraz daha? doktora gittin mi?

canımm inşallah bebişin sımmmsıkı tutunur sana
bol bol istirahat et ve bolca sıvı tüket.
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

amin tubiloshum amin inşallah.
dikkat edeceğim inşallah...
tedbir bizden takdir Allah'tan..
sana da geçmiş olsun canm, bulantılarla hala başın dertte anlaşılan..Allah kolaylık versin de geçsin sıkıntıların

sen nasıl oldun canım? bulantılardan bayağı sıkıntıdaydın, ferahladın mı biraz daha? doktora gittin mi?

Sagol canim benim kendimden cok istiyorum elbet burgun olacak tatlım Cumartesi gunü gittim bebegim cok şükür iyi bende iki gündür biraz olsun iyiyim mide bulantım var ama kusmadım cok şükür serum verdi doktorum ama taktirmadim bu arada cinsiyette değişti prensesim geliyo Rabbim sizlere prens ve prensesler verir insallah

En “HAYIRLI” Dua, “ALLAH”tan Korkan ve “TEMIZ” Bir Kalbe Sahip Birinin Yaptığı “DUADIR”
Rabbim kardeslerimiz için yaptığımız duaları kabul eyle çünkü günahsız agizla yapıyoruz

Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim…
Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle… Amin.

evet ama ya nebilim işte umutsuzluğa düşmek çok kötü ya sabah işte akşam yemekte gece uykuda hep aklımda şimdi
ya doktorun göremediği bir sorun varsa
dediğin gibi alışıcam ve denemeye devam edicem

doktora gittik ama eşim için muayene gerekli görmediler bu ayda olmazsa beraber gidip duruma bakacağız

iyi canım Allah iyilik versin. bundan sonra hep iyiye gider inşallah..
ayyy prenses geliyo demeeeekk...ne güselll, hayırlı sağlıklı imanlı ihlaslı güzeelll bir kız evladın olur inşallah canm.. kızların kıyafetlerine bayılıyorummm
ama şimdilik cinsiyet önemli değil benim için kızım da yok oğlum da... hayırlı ve sağlıklı olsun ve beni fazla bekletmeden gelsinn

Amin amin cümlemize inşallah tatlım benim icinde farketmez tabi Rabbim sana da nasip etsin canim ya dualardasin Rabbim senin icinde "OL" der inşallah sende bu duyguları yasarsın Rabbim bizleri evlatla imtihan etmesin umudun hep seninle olsun canim

amin canm inşallah
aslında ben senden de hayırlı haberler bekliyordum ama...5 gün geçince adetin uzaktan uzağa ben de ümitlenmiştim
ama adet olmuşsun..hayırlısı olsun güzelim, bi dahaki aya inşallah

İnsallah canim benim bende ümitlenmiştim ama zamanı değilmiş henüz .. senin aşılamandan sonra güzel haberler alcaz Ocak'ta da ben güzel haberler vericem inşallah :)

kızlar 6 aydır bebek istiyoruz ama malesef bu ay da olmadı(( yarın regl 2. günü olacak dr gideyim diyorum... başka bi dr da ön kontrollerimi yaptırmıştım bi sorun çıkmamıştı.. şimdi dr değiştirdim...muyene de ne olacağını bilemiyorum... yani beni neler bekler??? tam anlatamadım ama yardımcı olursanız sevinirim

Aldım canım senin önerdiğin siteden cok teşekkür ederimmmmm nasi yapicaz bunu senden ogrenicem artık :)

rica ederim canım. :))) Kız ben 2 paket aldım ya. Eşime diyorum 40 tane ovulasyon 12 de gebelik testi. ohh ohh hergün birini yapsam 2 ay yeter gülüşüyoruz evde. kırmızılar bitsin tam teşekküllü çalışmalara başlıyoruz bacım

Sündüzcüm nasılsın canim bebisin nasıl Rabbim ikinizi de korur mercimeğin seni hiç bırakmaz inşallah
iiyim şimdilik canım bebişimin kesesi büyümüş biraz daha bekleyelim görelim mevla neylerse vardır bir hayır
inşallah canım bakalım benimde bat 7 bekliyoruz
inşallah bu ay gelir bizede bebekerimiz

inş canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin

kızlar biliyorsanız bi yardımcı olun lütfen yaa(( ilçeden merkeze gitcem okuldan olucam.. bebek için ön kontrollerden sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum adetliyken mi gitmek lazım acaba??

kızlar biliyorsanız bi yardımcı olun lütfen yaa(( ilçeden merkeze gitcem okuldan olucam.. bebek için ön kontrollerden sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum adetliyken mi gitmek lazım acaba??

Adetin 3. cü günü en uygun zaman. hormon testlerine baktırırsın, yumurtalıklarına, rahmine bakar Alttan muayene yapar mı bilmiyorum. Doktorun istediğine kalmış. Deneme süreniz uzunsa alttan daha teşekküllü muayene eder diye düşünüyorum.

tşk ederim cevabın için.. deneme süremiz 6 ay oldu((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…