canım
oğlun nasıl ?
hersye yolundadır umarım yazılarından takip ediyorum ama yınede sana da sormak istedim...
iiyim çok şükür biraz pembeli kırmızılı akıntım oldu korktum doğrusu kesyi gördüm şimdilik progestan iğneyi yedik ilacadevam bol yatış durumundayım sen nasılsın canım
Cok sagol canim iyiyiz fizik tedavi ve psikolojik tedavi goruyoruz.henuz yuruyemiyor ama yuruyecek insallah sabredip bekliyoruz.dualarinizi unutmayin.
Canım bu iğne neden acaba.Bana vermedi doktor.Ben de 9.haftanın içindeyim.
tokoyay'cım nasılsın canım benim bebişin nasıl ... ?
kızlar selamm uzun zmandır gelemiyorummm işlerim dolayısıylaaa... Hamiş olanları tebrik ediyorum darısı önce isteyen arkadaşlarıma daha sonra bana olsun inşallah ..
Benimde gecen hafta adetimin üstünden beş gün geçmesine rağmen kanamam oldu korktum doktora gittim hormon dengesizliğinden olabilceğini söyledi adetleirm zaten düzensiz benim..
Rahimime flan baktı temiz olduğunu söyledi .. pregaston ve folik asit yazdı gebe kalmama yardımcı olması içinmiş şimdi ilaçlarımı kullanıyorum hayırlısı bakalım..
dikkat et kendine dinlen hiçbişeyide kafana takma yawrum geçecik bu zor gunleriiyim çok şükür biraz pembeli kırmızılı akıntım oldu korktum doğrusu kesyi gördüm şimdilik progestan iğneyi yedik ilacadevam bol yatış durumundayım sen nasılsın canım
Cok sagol canim iyiyiz fizik tedavi ve psikolojik tedavi goruyoruz.henuz yuruyemiyor ama yuruyecek insallah sabredip bekliyoruz.dualarinizi unutmayin.
dikkat et kendine dinlen hiçbişeyide kafana takma yawrum geçecik bu zor gunler
bebeğini sağ saplim alıcaksın kucağına Rabbim in izniyle
bugunlerede şükür canım hersey daha iyi olacak Rabbim in izniyle her daim dualarımızdasınız
hiç unuturmuyuzz...daha gusel haberlerini alıcaz inşallah
inş canım inş beklemedeyiz şimdidlik
tubişim dediğin gibi hayırlısı olsun .. Valla çok üzüldüğümü söyliyemicem geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için gecikme oldu diye düşünüyorum . Geçen ay kıvrandırıcak kadar sancım olmuştu parçalar gelmişti bu ay çok rahatım .. Demekk ikimyasal filan olmadı tekrarlamasından korkmuştum .. Hayırlısıyla olucak inşallah ben o kadar severim ki çocukları sabırsız davranıyorum hem geciktikçe insan kıymetini anlıyo bence .. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm .
Şu an netten almaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlü laboquick 20 ovulasyon + 6 gebelik testi var onu alıcam 1 ay oyalar beni bunlar yaa :)
gececek inş bu günler masallah
bebiş düşmesin diye o iğne canım
al bebişim al testleri önümüzdeki ay beraber takılırız bu yollarda. yok çatladı mı yok koyulaştı mı der dururuz
kızlar bu ayda olmadı bugün regli oldum
normalde yarın olmam gerekirken ben bugün strestenmidir nedir kırmızı kartı gördüm
ya herşey yolunda gidiyor yumurtlama günlerini hesapladık ovulasyon testleri alıp yaptık ateşlermi ölçmedik tablolarmı tutmadık OLMADI OLMADI OLMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nerde yanlış yapıyorum anlamadım gittii yaaaaaaaa
kızlar aşılamam yapıldı bugün. inşallah tutar hayırlısıyla... dualarınız bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?