Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım
oğlun nasıl ?
hersye yolundadır umarım yazılarından takip ediyorum ama yınede sana da sormak istedim...

Cok sagol canim iyiyiz fizik tedavi ve psikolojik tedavi goruyoruz.henuz yuruyemiyor ama yuruyecek insallah sabredip bekliyoruz.dualarinizi unutmayin.

iiyim çok şükür biraz pembeli kırmızılı akıntım oldu korktum doğrusu kesyi gördüm şimdilik progestan iğneyi yedik ilacadevam bol yatış durumundayım sen nasılsın canım

Canım bu iğne neden acaba.Bana vermedi doktor.Ben de 9.haftanın içindeyim.

Cok sagol canim iyiyiz fizik tedavi ve psikolojik tedavi goruyoruz.henuz yuruyemiyor ama yuruyecek insallah sabredip bekliyoruz.dualarinizi unutmayin.

gececek inş bu günler masallah

Canım bu iğne neden acaba.Bana vermedi doktor.Ben de 9.haftanın içindeyim.

bebiş düşmesin diye o iğne canım

Canım arkadaşıma aynısı oldu. Adetinden 5 gün sonra kanaması oldu. Onun doktoru bazı kadınlarda yumurtlama döneminde bu tarz kanamaların olabileceğini söyledi.

Kaldı ki bende korunmayı bıraktığım ilk ay yumurtlama dönemimde minicik bir kan gördüm iç çamaşırımda. Kadir Gecesiydi değerlendiremedim. Okumuştum bir yerlerde yumurta çatladığında bu tarz kanamaların olabileceğini.

Bir sonraki ay ilişkiden 4-5 saat sonra aynı minik kan yine vardı iç çamaşırımda. Ve ben o ay hamile kaldım.

Yani yalnızca hormon dengesizliğinden değil yumurtlama zamanında da bu tarz kanamalar olabiliyor. Hem arkadaşım hem bende test edip onaylandı.

Ayrıca progestanı arkadaşımda kullanıyor şu an hamilelik düşündüğü için. Doktoru başlattı.

Son düzenleme:
bebiş düşmesin diye o iğne canım[/QUOTE]

Hım anladım cnm.Herkese veriliyo mu bu iğne yoksa düşük riski olanlara mı veriyolar?:44:

iiyim çok şükür biraz pembeli kırmızılı akıntım oldu korktum doğrusu kesyi gördüm şimdilik progestan iğneyi yedik ilacadevam bol yatış durumundayım sen nasılsın canım
dikkat et kendine dinlen hiçbişeyide kafana takma yawrum geçecik bu zor gunler
bebeğini sağ saplim alıcaksın kucağına Rabbim in izniyle

bugunlerede şükür canım hersey daha iyi olacak Rabbim in izniyle her daim dualarımızdasınız
hiç unuturmuyuzz...daha gusel haberlerini alıcaz inşallah

inş canım inş beklemedeyiz şimdidlik

al bebişim al testleri önümüzdeki ay beraber takılırız bu yollarda. yok çatladı mı yok koyulaştı mı der dururuz

bayanlar bana yardımcı ne olur.bu ay 6 gün kahverengi lekeler geldi hemen ardından 2 gün adet gördüm.gebelik şansım varmıdır

kızlar bu ayda olmadı bugün regli oldum
normalde yarın olmam gerekirken ben bugün strestenmidir nedir kırmızı kartı gördüm

ya herşey yolunda gidiyor yumurtlama günlerini hesapladık ovulasyon testleri alıp yaptık ateşlermi ölçmedik tablolarmı tutmadık OLMADI OLMADI OLMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nerde yanlış yapıyorum anlamadım gittii yaaaaaaaa

spiral falan kullanmışmıydın cnm.bu da olmamasında etkili oluyor.bende çok sinir oluyorum.ben çıkartalı 6 ay oldu ama yok yok.

yok canım ya daha ilk bebeğimiz olacak
2 yıllık evliyim
bu ayda deneyeceğim bu seferde olmazsa tam teşşekküllü bir doktor muaynesi olcam
artık şüphelenmeye başladım sorunmu var diye

al bebişim al testleri önümüzdeki ay beraber takılırız bu yollarda. yok çatladı mı yok koyulaştı mı der dururuz

Aldım canım senin önerdiğin siteden cok teşekkür ederimmmmm nasi yapicaz bunu senden ogrenicem artık :)

hayırlısı olsun canm. nasip değilmiş demek ki...
doktora gittin mi hiç? eşin de sen de...
herşey normal mi?
hoş herşey normal olsa bile Allah "OL" demeden olmuyor işte..

kızlar aşılamam yapıldı bugün. inşallah tutar hayırlısıyla... dualarınız bekliyorum

selam kızlar.
nasılsınız?
ben hala iyi değilim.bulantılarla boğuşuyorum.
yarın sabah hastaneye gidicem serum için.
dua edin de serumun faydası olsun.
oğluma sarılıp öpemiyorum o bile kokuyor sanki yaa varmı böyle bişey

Rabbim hepinize kolay hamilelikler nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…