Iyiyim canim sagol oglusumla ugrasiyorum sen nasilsin
iyiyim canım bende. oğluşunu soracaktım. merak ettim. iyi olmanıza çok sevindim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim sagol oglusumla ugrasiyorum sen nasilsin
iyiyim canım bende. oğluşunu soracaktım. merak ettim. iyi olmanıza çok sevindim.
benim kociş uyuyo işe gidecek 12 de Allah tan lojmandayım korkmuyorum tek başıma.
canım sıkılıyor benimde.
Lojmanlar guvenlidir , aklına kötü seyler getirme .. Hem bebeğin olunca o sana bı nefes olur böyle sorunların kalmaz :) ne is yapiyo esın
elektrik teknisyeni canım. yok korkmuyorum 24 saat güvenliğimiz var. inşallahh olur. canım ya ben antalyada oturuyorum trabzonluyum :) sen
Eşim trabzonlu ben sivasliyim, istanbulda yasıyoruz canım .. Trabzona bayıldım ben yazin düğünümüz oldu ilk defa gittim , harika bı yer ya :)
güzeldir memleketim benim. ohh horon teptin mi kız benim eşim antalyalı.
Valla esim bile çekemiyo horon :) Antalya'da cok güzel yazları hariç :)
evet yazları çok sıcak oluyor. nefes alınmıyor gerçekten. ama deniz kum güneş 10 numara.
kızlarrrr çok kötüyüm bana dua edin nolur hcg değerlerim çok güzel 1046 olmuş fakat kese görünmedi bugün doktorum dış gebelik olabilir dedi pzts tekrar bakılacak...dualarını eksik etmeyin nolur bu 2.ci hayal kırıklığımmmmm çok kötüyüüümmmm
kızlar bende bebek istiyorum ama daha çok acemiyiz hemen hamile kalmam için özel bi gün veya taktik var mi
canım en uygun zamanlar yumurtlama günleri.
yumurtlama günlerini ovulasyon testlerini kullanarak tespit edebilirsin.
çift çizgiyi yakaladıktan sonra full çalışma yapacaksın.
ilişkiden sonrada uzan.
belinin altına yastık koy.
bu kadar :)
Gelmicek kırmızılar gelmiceeeeeeeeek :) benimde 4. günüm gelen giden yok :)
Efsuncum inşallah pozitifi görürsün , görürüz :)
Ayşecim yaaa hiç senden geliyo gibi değil bu mesaj Böyle düşünme nolur , resimdeki gibi yakışıklı oğluşların olcak senin
yapma canım biraz daha bekle , benim bat bir gün geçti yaptım negatif .. Ama hala gelen giden yok , bekliyorum bakalım ..