• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Küçücük bunyesiyle nelere göğüs gerdi maşallah eskisinden daha iyi olucak yakın zamanda...

Kızlar nerdesiniiiiiiz ? Ayse sensiz topic cekilmiyo, lütfen eski haline dön

benim kociş uyuyo işe gidecek 12 de :ssz: Allah tan lojmandayım korkmuyorum tek başıma. :16:

canım sıkılıyor benimde.

benim kociş uyuyo işe gidecek 12 de :ssz: Allah tan lojmandayım korkmuyorum tek başıma. :16:

canım sıkılıyor benimde.

Lojmanlar guvenlidir , aklına kötü seyler getirme .. Hem bebeğin olunca o sana bı nefes olur böyle sorunların kalmaz :) ne is yapiyo esın

Lojmanlar guvenlidir , aklına kötü seyler getirme .. Hem bebeğin olunca o sana bı nefes olur böyle sorunların kalmaz :) ne is yapiyo esın

elektrik teknisyeni canım. yok korkmuyorum 24 saat güvenliğimiz var. inşallahh olur. canım ya ben antalyada oturuyorum trabzonluyum :) sen

elektrik teknisyeni canım. yok korkmuyorum 24 saat güvenliğimiz var. inşallahh olur. canım ya ben antalyada oturuyorum trabzonluyum :) sen

Eşim trabzonlu ben sivasliyim, istanbulda yasıyoruz canım .. Trabzona bayıldım ben yazin düğünümüz oldu ilk defa gittim , harika bı yer ya :)

kızlar bende bebek istiyorum ama daha çok acemiyiz hemen hamile kalmam için özel bi gün veya taktik var mi

kızlarrrr çok kötüyüm bana dua edin nolur hcg değerlerim çok güzel 1046 olmuş fakat kese görünmedi bugün doktorum dış gebelik olabilir dedi pzts tekrar bakılacak...dualarını eksik etmeyin nolur bu 2.ci hayal kırıklığımmmmm çok kötüyüüümmmm

Değerin 1500leri geçtiğinde ancak vajinal ultrasonla kese görünür canım. Karından bakıldığında görülmesi için ise değerinin 4500-5000 leri bulması lazım.
Şu an kesenin görülmemesi çok normal. :17:

iyi geceler hanımlarr
gece kuşlarının sayısı az bu akşam:34:
nasılsınız ?

kızlar bende bebek istiyorum ama daha çok acemiyiz hemen hamile kalmam için özel bi gün veya taktik var mi

canım en uygun zamanlar yumurtlama günleri.

yumurtlama günlerini ovulasyon testlerini kullanarak tespit edebilirsin.

çift çizgiyi yakaladıktan sonra full çalışma yapacaksın.

ilişkiden sonrada uzan.

belinin altına yastık koy.

bu kadar :)

Son düzenleme:
canım en uygun zamanlar yumurtlama günleri.

yumurtlama günlerini ovulasyon testlerini kullanarak tespit edebilirsin.

çift çizgiyi yakaladıktan sonra full çalışma yapacaksın.

ilişkiden sonrada uzan.

belinin altına yastık koy.

bu kadar :)

teşekkür ederim canım sağol :16:

dün bat günümdü,bu sabah diş ağrım yüzünden ağrı kesici içmeyi düşündüğüm için içmeden önce gebelik testi yapayım dedim ve yaptım sonuç negatif,yaptığım testte erken gebelik yani hassas testlerden yani sonuç kesindir ama daha kırmızı kartı yemedim bu gün adet olmazsam yarın kesin olurum.adet olayımda ovulasyon testlerime başlayım ilk defa kullancam merak ediyorum nasıl bir tecrube olucak benim için.

biraz önce ilk kez ovulasyn testi yaptım en yüksek ihtimallerin olduğu gunlere denk gelmiş bebek çalışmalarımiz acayip heyecan yaptım :16:

Gelmicek kırmızılar gelmiceeeeeeeeek :) benimde 4. günüm gelen giden yok :)

Efsuncum inşallah pozitifi görürsün , görürüz :)

Ayşecim yaaa hiç senden geliyo gibi değil bu mesaj :( Böyle düşünme nolur , resimdeki gibi yakışıklı oğluşların olcak senin

yapma canım biraz daha bekle , benim bat bir gün geçti yaptım negatif .. Ama hala gelen giden yok , bekliyorum bakalım ..

gelmıcek gelmıcek gelmıcek...oh oh test yap sekerım

Back