• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
amın canım ınsallah....yok test yapmayı düsünmüyorum sahsen :D :D :D kendımı zor tutuyorum test yapmamak ıcın ama bır kac gün gecsın gececekse..yıne hayalkırıklıgı olsun istemiyorum canım ama su anda hıc mı hıc adet belırtım yok..ne kasık agrısı ne gögüs agrısı ılgımı cekende bu hayırlısı bakalım...sen nasılsın?
bende iyiyim tatlım yumoşlamam bittii artık beklemeye gectim
31 aralık benim bat ım tam yılbaşı heyecanı anlıcan..
sabırsızlıkla bekliyorum bu ay cok sıkı calıştım
Rabbim bu ay versin bize bebeklerimizi hayırlısıysa:34:
slm kızlar yeni üye oldumm... size bişi sorucam bi kaç yere daha yazdım ama cvp veren olmadı ben dün gece test yaptım test 2. çizginin orda bekledi sonra orda bi boşluk oldu öle devam etti ama sanki bi çizgi var gibiydi sonra 1. çizgi de yavaş yavaş belirdi hatta ordada bekledi sizce test bozukmu? bat 3 ocak ama belim ve karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi nbu kadar erken belli olmazmı dimi ? bu ilk ayım bide acaba banamı öle geliyo bilemiyorumda napsam sizce? kan testimi yapsam evde idrar testimi yapsam :S

canım cok erken test yapmışsın ilk ay denemelerinde böyle acele etmen cok normal hatta adetin bile gecikebilir benim ilk ay denememde adetim 3 gun gecikmişti
biras daha bekle kaç gunde bi adet oluyosun bilmiyorum ama normal döngüler içindeysen yumurtluyo bile olabilirsin tatlım tam bilgilerini bilmediğim için bişey diemiyorum :34:

hiç sorma bide tutturdu git kan ver die ben zaten tek başıma kan veremem bilmio sanki bayılcakmışım gibi gelio bide böle bişi hiç verememm bu sefer kesin bayılırım heralde :D

canım cok erken test yapmışsın ilk ay denemelerinde böyle acele etmen cok normal hatta adetin bile gecikebilir benim ilk ay denememde adetim 3 gun gecikmişti
biras daha bekle kaç gunde bi adet oluyosun bilmiyorum ama normal döngüler içindeysen yumurtluyo bile olabilirsin tatlım tam bilgilerini bilmediğim için bişey diemiyorum :34:

canım benim sat 3 aralık bat 3 ocak olması lazım ama bi kaç gün erken yada geç geldiği oluyo onun için nasıl hesaplıcağmı bilmiorum :S

bende iyiyim tatlım yumoşlamam bittii artık beklemeye gectim
31 aralık benim bat ım tam yılbaşı heyecanı anlıcan..
sabırsızlıkla bekliyorum bu ay cok sıkı calıştım
Rabbim bu ay versin bize bebeklerimizi hayırlısıysa:34:

amin canım ınsallah..herseyın hayırlısı..ben bu ay cok calısmadım ama günlerını denk getırmeye calıstım bakalım tuttuysa ne mutlu tutmadıysa hayırlısı :D :D :D az kalmıs gününe :D ınsallah tutunmustur keratalar..su an haylını kuruyordumda bebısımle yüzmeye gıderım anne bebek kurslarına gıderım bana mutlu bı arkadas olcak evladım ınsallah :D :D

hiç sorma bide tutturdu git kan ver die ben zaten tek başıma kan veremem bilmio sanki bayılcakmışım gibi gelio bide böle bişi hiç verememm bu sefer kesin bayılırım heralde :D

güzelim senin adet döngün nedri yani kaç gunde bi adet oluyosun ??
en son adet tarihin nedir suanda bat ına yani beklenen adet tarihine 12 gun var şimdi kan vermenin bi sonuc vereceğini düşünmüyorum dediğim gibi suanda yumurtluyo bile olabilrisin?

sabırsızlar ne olcek..daha erken canım belkıde yumurtluyosun su anda calısmaları yogunlastırman gerekebılır o yüzden bol bol calısma yapın ve bekleyın ınsallah olur canım benım

canım benim sat 3 aralık bat 3 ocak olması lazım ama bi kaç gün erken yada geç geldiği oluyo onun için nasıl hesaplıcağmı bilmiorum :S

bu durumua göre test yapmanın bi yararı yok eşine acıklamasını da su sekilde yapabilrisin
hamilelik kanda bile 1 haftasonra belli oluyoki coğu kişide ozman bile belli olmuyo
idrarda cıkması için en az 14 gun gecmesi gerekiyo
varsa bile cıkması imkansız yani inşallah hamilesindir ama
suanda testlerde cıkması imkansız bilimsel olarak acele etmee
bu ilk ay olduğu için
herseyi belirtiden sayıcaksın cok fazla kurcalama adetinin duzeni bile bozulabilir
rahat ol bestecim:34:

sabırsızlar ne olcek..daha erken canım belkıde yumurtluyosun su anda calısmaları yogunlastırman gerekebılır o yüzden bol bol calısma yapın ve bekleyın ınsallah olur canım benım

aynenn bence suan yumurtluyo calışması gerrekiyoo :34:

güzelim senin adet döngün nedri yani kaç gunde bi adet oluyosun ??
en son adet tarihin nedir suanda bat ına yani beklenen adet tarihine 12 gun var şimdi kan vermenin bi sonuc vereceğini düşünmüyorum dediğim gibi suanda yumurtluyo bile olabilrisin?

canım dediğim gibi en son 3 aralıkta adet oldum adetim 7 gün sürüoo şimdi normalde 3 ocakta olmam gerekio 30 gün oluo galiba
ama ben bu ay üşütmüşte olabilirm o yüzden olmaz galiba :S

canım dediğim gibi en son 3 aralıkta adet oldum adetim 7 gün sürüoo şimdi normalde 3 ocakta olmam gerekio 30 gün oluo galiba
ama ben bu ay üşütmüşte olabilirm o yüzden olmaz galiba :S

tatlım buyuk ihtimalle sen suanda yumurtlama döneminin sonundasın bence calışmalarınıza hız verin
vakit kaybı olmasın eşinde acele edip heyecan yapıo anladığım kadarıyla suanda adetine 12 gun var hamileliğin oluşması gereken dönemdesin aksatmamanı tavsiye ediyorum ve ilk ay olduğundan hemen stres yapılıyo bizde yaşadık bunları sana tavsiyem rahat ol ve adet döngüünü siklusunu doğru hesaplaman yani yumrutlama dönemini :34:suandada testlerle uğraşma bence çalışmaları devam ettir adetine 1 hafta kalana kadar:34:

kız senınle aynı gündeyız...nasıl hıssedıyorsun kendını

adet olacakmışım gibi rahimde tatlı bir hassasiyet ve ağrı oluyo ama önceki adet dönemime nazaran şiddetli değil.arada yumurtalıklarıma iğne batması gibi oluyo.sanki bu ay olucakmış gibi bir his var, ama kendimi de herşeye hazırlamaya çalışıyorum.sen neler hissediyorsun

ya kızlar bi cevap verin bana sabahtan beri mutsuzluktan ölücem

bet tarihim 25 aralık yumurtlama tarihim 8-9 aralıktı ilişki oldu bugün 12.. ve ben test yaptım negatif cıktı acaba berken mi yaptım testii

bat tarihinimi beklesem???*

ya kızlar bi cevap verin bana sabahtan beri mutsuzluktan ölücem

bet tarihim 25 aralık yumurtlama tarihim 8-9 aralıktı ilişki oldu bugün 12.. ve ben test yaptım negatif cıktı acaba berken mi yaptım testii

bat tarihinimi beklesem???*

umutsuzluğa kapılman için çooookkk erken bat ını bekle canım,

kızlaaaaaaaaarr ben geldım...bat günüm bugün ne gelen vaar ne gıden :D :D :D cok mutluyum cok :D :D

Gelmicek kırmızılar gelmiceeeeeeeeek :) benimde 4. günüm gelen giden yok :)

arkadaşlar bu gün bat ım hadi hayırlısı,bu gün regl olmazsam yarın sabah test yapcam

Efsuncum inşallah pozitifi görürsün , görürüz :)

Fena değil.Sırf sizleri merak ettiğim için geliyorum artık..Bebekten vazgeçtim ben...

Ayşecim yaaa hiç senden geliyo gibi değil bu mesaj :( Böyle düşünme nolur , resimdeki gibi yakışıklı oğluşların olcak senin

kızlar elimde iki tane erken gebelik ve normal gebelik testi var ama ben korkuyorum bu gün yapamıcam,regli olcak olsamda en azında bi süre daha bu heyacanı ve ümidi yaşamayı istiyorum.Negatif sonucu alıp günümün kötü geçmesini istemiyorum,çünkü yapacak işlerim var.

yapma canım biraz daha bekle , benim bat bir gün geçti yaptım negatif .. Ama hala gelen giden yok , bekliyorum bakalım ..

kızlarrrr çok kötüyüm bana dua edin nolur hcg değerlerim çok güzel 1046 olmuş fakat kese görünmedi bugün doktorum dış gebelik olabilir dedi pzts tekrar bakılacak...dualarını eksik etmeyin nolur bu 2.ci hayal kırıklığımmmmm çok kötüyüüümmmm

Back