• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
selammmmmm

bat geçti hemde iki gün

pazartesi doğru kan testine

ama bçyle heyecan yapmak harika

acaba diyorum iş çıkışı bi gebelik testi yapsammı:)

kızlar slm ben geldim ne yapıyorsunuz pazartesi bat günüm ve sağ kasık batmasından başka bi belirtim yok bana dua edin kızlar bebeğim benimle olsun

slm kızlar umarım bekleyenlerin hepsi hamiledir

Bat tarihi geçenler hemen test yaptırsın bence

benimde bat tarihim 25 i ama ben dayanamayıp bugün test yaprım negatif cıktı sizce bu mümkün mü yani battan sonra pozitif cıkma ihtimali varmı????

şimdiden umutsuzluğa düşmelimiyim ilişkiden sonraki 12 gün bugün cıkarmıydı bilmiyorum
bugün evdeyim tatil ve ben hafta içi çalıştığım için bir sürü işim var ama ben yapamıyorum moral bozukluğundan

gunaydın kızlar.. gun bana bugun aymadı... dun eşimin amcasının oglunun eşi hamileymiş onu ogrendım.. ıcım buruldu kizla hergun konusup goruşuyorum nerdeyse... neyse bu sabah arkadas aradı onada soledimm ee o kız 3,5 aylık hamileymiş dedi şok oldum neden benden saklıyolar halbuki ben sizden ve o arkadaşimdan başka kimseyle bebk istiyoruz olmuyor diye solemedim veya anlatmadım.... kızlar neden benim bebegim olmuyor? 15aylık evliyim hiç korunmadım.. doktr normal diyo neden vermıyo yarabim bana bi melek neden o kadar uzuluyom ki işe geldım ama bide bana sorun nasıl geldın diye....iki gozum iki çeşme aglıyom....o kadar bunaldım ki..

rabbim verecegı canın zamanını ayarlamıstır canım sen dert etme...bırseyı cok istersın olmaz..zamanını bekle telas etme..evlılıgını güzel gecırmek ıcın elınden gelenı yap..herseyın bı caresı var..sen esınle mutlu ve huzurlu ol bebegınde gelır..hemde hıc beklemedıgın anda..üzüntünü anlıyorum ama ısyan etme canım arkadasım...doktorda normal dıyosa öyledır....yıllarca bekleyen var sende kendını toplamaya calıs canım cok üzmemeye calıs kendını.

hadi bakalım test yapmıcakmıcakmısın canım?
inşallah hayırlı haberlerini alırıs:34:

amın canım ınsallah....yok test yapmayı düsünmüyorum sahsen :D :D :D kendımı zor tutuyorum test yapmamak ıcın ama bır kac gün gecsın gececekse..yıne hayalkırıklıgı olsun istemiyorum canım ama su anda hıc mı hıc adet belırtım yok..ne kasık agrısı ne gögüs agrısı ılgımı cekende bu hayırlısı bakalım...sen nasılsın?

kızlar elimde iki tane erken gebelik ve normal gebelik testi var ama ben korkuyorum bu gün yapamıcam,regli olcak olsamda en azında bi süre daha bu heyacanı ve ümidi yaşamayı istiyorum.Negatif sonucu alıp günümün kötü geçmesini istemiyorum,çünkü yapacak işlerim var.

slm kızlar yeni üye oldumm... size bişi sorucam bi kaç yere daha yazdım ama cvp veren olmadı ben dün gece test yaptım test 2. çizginin orda bekledi sonra orda bi boşluk oldu öle devam etti ama sanki bi çizgi var gibiydi sonra 1. çizgi de yavaş yavaş belirdi hatta ordada bekledi sizce test bozukmu? bat 3 ocak ama belim ve karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi nbu kadar erken belli olmazmı dimi ? bu ilk ayım bide acaba banamı öle geliyo bilemiyorumda napsam sizce? kan testimi yapsam evde idrar testimi yapsam :S

slm kızlar yeni üye oldumm... size bişi sorucam bi kaç yere daha yazdım ama cvp veren olmadı ben dün gece test yaptım test 2. çizginin orda bekledi sonra orda bi boşluk oldu öle devam etti ama sanki bi çizgi var gibiydi sonra 1. çizgi de yavaş yavaş belirdi hatta ordada bekledi sizce test bozukmu? bat 3 ocak ama belim ve karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi nbu kadar erken belli olmazmı dimi ? bu ilk ayım bide acaba banamı öle geliyo bilemiyorumda napsam sizce? kan testimi yapsam evde idrar testimi yapsam :S

canım bat tarıhını bekle..hamıle kalmak istedıgın bu sürede vücudun bazen bellı belırsız belırtıler verıyor...o yüzdeen günün gelmeden test yapma morelını bosuna bozma canım

canım bat tarıhını bekle..hamıle kalmak istedıgın bu sürede vücudun bazen bellı belırsız belırtıler verıyor...o yüzdeen günün gelmeden test yapma morelını bosuna bozma canım

aslında ben yapmıcaktım ama eşim istedi yapmak hatta ben evde test olduğunu unutmuşum ama o unutmamış bende çok şaşırdımm o isteyince zorla ikna ettim şimdi o istio test yapmamı die :D

Back