Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammmmmm
bat geçti hemde iki gün
pazartesi doğru kan testine
ama bçyle heyecan yapmak harika
acaba diyorum iş çıkışı bi gebelik testi yapsammı:)
yap kuzum...inş hamişsindir
kızlar slm ben geldim ne yapıyorsunuz pazartesi bat günüm ve sağ kasık batmasından başka bi belirtim yok bana dua edin kızlar bebeğim benimle olsun
gunaydın kızlar.. gun bana bugun aymadı... dun eşimin amcasının oglunun eşi hamileymiş onu ogrendım.. ıcım buruldu kizla hergun konusup goruşuyorum nerdeyse... neyse bu sabah arkadas aradı onada soledimm ee o kız 3,5 aylık hamileymiş dedi şok oldum neden benden saklıyolar halbuki ben sizden ve o arkadaşimdan başka kimseyle bebk istiyoruz olmuyor diye solemedim veya anlatmadım.... kızlar neden benim bebegim olmuyor? 15aylık evliyim hiç korunmadım.. doktr normal diyo neden vermıyo yarabim bana bi melek neden o kadar uzuluyom ki işe geldım ama bide bana sorun nasıl geldın diye....iki gozum iki çeşme aglıyom....o kadar bunaldım ki..
kızlaaaaaaaaarr ben geldım...bat günüm bugün ne gelen vaar ne gıden cok mutluyum cok
kızlaaaaaaaaarr ben geldım...bat günüm bugün ne gelen vaar ne gıden cok mutluyum cok
İnşallah güzel haberler verirsin tatliebbii.....
hadi bakalım test yapmıcakmıcakmısın canım?
inşallah hayırlı haberlerini alırıs
ınsallah aysem ınsallah...sen nasılsın canıkom
arkadaşlar bu gün bat ım hadi hayırlısı,bu gün regl olmazsam yarın sabah test yapcam
Fena değil.Sırf sizleri merak ettiğim için geliyorum artık..Bebekten vazgeçtim ben...
slm kızlar yeni üye oldumm... size bişi sorucam bi kaç yere daha yazdım ama cvp veren olmadı ben dün gece test yaptım test 2. çizginin orda bekledi sonra orda bi boşluk oldu öle devam etti ama sanki bi çizgi var gibiydi sonra 1. çizgi de yavaş yavaş belirdi hatta ordada bekledi sizce test bozukmu? bat 3 ocak ama belim ve karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi nbu kadar erken belli olmazmı dimi ? bu ilk ayım bide acaba banamı öle geliyo bilemiyorumda napsam sizce? kan testimi yapsam evde idrar testimi yapsam :S
canım bat tarıhını bekle..hamıle kalmak istedıgın bu sürede vücudun bazen bellı belırsız belırtıler verıyor...o yüzdeen günün gelmeden test yapma morelını bosuna bozma canım