• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım yaa, geçmiş olsun..genelde tuzlu- ekşi şeyler iyi geliyor diyorlar hamile arkadaşlar ama...denedin mi sen de kraker, limon falan...inşallah yakın zamanda geçer güselim

Yok yok hiçbirşey fayda etmiyor ne yersem çıkarıyorum zaten yiyemiyorum da yemediğim için kabiz oldum 10-15 gün neler çektim yerime oturamadim hayatımda tad tuz kalmadı bı zamana kadar idare ettim böyle devam ederse bebeğimde gerileyecek besleyemiykrum ki Allah'ım yardım et

tatlıebbi- özayder- buttercupnr kızlar sizin bat ne zamandı?
test yapacak kimse yok muuu? güzel haberler istiyoruzzz:49::49::49:

benim bat 26 aralık canım geç yumurtladım bu ay bide ,teste gelince okadar çok ovulasyon testi yaptım ki kendimi kaptırıp bugün gebelik testide yaptım ama bişi çıkmadı.üzücü oluyo negatifi görmek ama ben onları oyalanmak için yapıyorum hep bi umut ya çıkarsa diye :))) sen naptın canım sen nasılsın bakalım?

Yok yok hiçbirşey fayda etmiyor ne yersem çıkarıyorum zaten yiyemiyorum da yemediğim için kabiz oldum 10-15 gün neler çektim yerime oturamadim hayatımda tad tuz kalmadı bı zamana kadar idare ettim böyle devam ederse bebeğimde gerileyecek besleyemiykrum ki Allah'ım yardım et

ah canm ya, güselim o kadar kötüysen bi doktora git, bi ilaç verir, serum takviyesi falan yaparlar ne bileyim.
hem sana hem karnındakine yazık yaa..tez zamanda geçer inşallah bu sıkıntıların canm

benim bat 26 aralık canım geç yumurtladım bu ay bide ,teste gelince okadar çok ovulasyon testi yaptım ki kendimi kaptırıp bugün gebelik testide yaptım ama bişi çıkmadı.üzücü oluyo negatifi görmek ama ben onları oyalanmak için yapıyorum hep bi umut ya çıkarsa diye :))) sen naptın canım sen nasılsın bakalım?

cok erken yapmıssın testı canım o yüzden üzülme..olsa bıle bellı olmaz erkenden...ınsallah hamılesındır..veeeeeeeee cıft cızgıyı görürsün canıkom

evet canım yaa, sen ovulasyon testlerini eklemiştin de işin içinden çıkamamıştık:27:
hakkaten bayağı geç yumurtladın sen, hep böyle mi oluyor acaba?
20. gün falandı yanlış hatırlamıyorsam...
ama daha varmış bata, erken yapmışsın testi..
inşallah bebişin seninledir güzelim. çift çizgiyi görürsün görürüz inşallah:)
canm ben de gonal f iğneleri vurundum, yarın gece çatlatma iğnesini vurduracağım
pazartesiye de aşılamam var nasipse. ben de bekliyorum işte pazartesiyi...korkuyorum bir yandan..
nasıl olacak? ne olacak? tutacak mı? vsvsvs...inşallah başka bişeye gerek kalmadan ilk seferde tutar..öööyyle dua istiyorum sizden işteee:34:

ah canm ya, güselim o kadar kötüysen bi doktora git, bi ilaç verir, serum takviyesi falan yaparlar ne bileyim.
hem sana hem karnındakine yazık yaa..tez zamanda geçer inşallah bu sıkıntıların canm

Sagol canim benim Allah razı olsun serum veriyorlar ana geçici seyler hergün seruma bağlımı yasayayım gunüm hastaneye gidip geleyim 4. Ayda geçer inşallah neyse kizlar cok sagolun size iyi sohbetler kendinize iyi bakın hayatınızda hep guzel seyler olsun Rabbim gönlünüze göre versin ben çıkıyorum Rabbim e emanet olun

canım sende benım ıcın dua edermıısın..bende yarın ve mümkünse önümüzdekı 9 ay kırmızıları görmim :D :D :D

canm benim isim olarak bilmesem de hep dua ediyorum isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Rabbim diye...
inşallah kırmızları görmezsin yarın ve 9 ay boyunca canm benim Allahım gönlüne göre versin:16:

canm benim isim olarak bilmesem de hep dua ediyorum isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Rabbim diye...
inşallah kırmızları görmezsin yarın ve 9 ay boyunca canm benim Allahım gönlüne göre versin:16:

amin canım allah razı olsun..allah hayırlısını versın ınsallah..allah gönlümüze göre verır ınsallah arkadasım..burdan güzel haberı vercez ınsallah

evet canım yaa, sen ovulasyon testlerini eklemiştin de işin içinden çıkamamıştık:27:
hakkaten bayağı geç yumurtladın sen, hep böyle mi oluyor acaba?
20. gün falandı yanlış hatırlamıyorsam...
ama daha varmış bata, erken yapmışsın testi..
inşallah bebişin seninledir güzelim. çift çizgiyi görürsün görürüz inşallah:)
canm ben de gonal f iğneleri vurundum, yarın gece çatlatma iğnesini vurduracağım
pazartesiye de aşılamam var nasipse. ben de bekliyorum işte pazartesiyi...korkuyorum bir yandan..
nasıl olacak? ne olacak? tutacak mı? vsvsvs...inşallah başka bişeye gerek kalmadan ilk seferde tutar..öööyyle dua istiyorum sizden işteee:34:

evet canım 20. gün en koyu çizgiyi gördüm hatta 21.gün bile pozitifti testim :))) heralde 21.gün anca çatlatmış olsam bugün 28.günüm daha 7 gün olmuş :)) hehe amma acelem var ha çok sabırsızım valla :)) iinşallah görürüz çift çizgilieri canımm :))
bak sana bişi diyim bence çok rahat bi dönem geçir bu 1-2 hafta,oyalancak bişeyler bul oyun oyna.bide şunu düşünsene spoşlar çatlayan yumurtalarla direkt buluşma yaşicak ,süper bişi bu aşılamayla en yakın noktaya sen uğraşmadan gelivercekler kızz :)) ama dikat et kendine bu dönemde üşütme,ağır kaldırma,morelini herşeye bozma emii :)) ay inşallah tutacak güzel haberlerini alcaz hemen ardındann :))

canım benim abimin eşinin aynı durum söz konusu olduğu için yazmak istedim ilk üç dört zavallım hiçbir şey yiyemedi de içemedi de hatta kilo bile verdi bu dönemde hastanede kaldı bir hafta kadar ona damardan vitamin serum verdiler öyle toparlamaya başladı kendini sonra doktoru ilaç vedi de düzeldi dayanamayacak duruma gelirsen doktora git bence kusmayı engellemek için hamilelikte bebeğe zarar vermeyen ilaçlardan veriyorlar

evet canım 20. gün en koyu çizgiyi gördüm hatta 21.gün bile pozitifti testim :))) heralde 21.gün anca çatlatmış olsam bugün 28.günüm daha 7 gün olmuş :)) hehe amma acelem var ha çok sabırsızım valla :)) iinşallah görürüz çift çizgilieri canımm :))
bak sana bişi diyim bence çok rahat bi dönem geçir bu 1-2 hafta,oyalancak bişeyler bul oyun oyna.bide şunu düşünsene spoşlar çatlayan yumurtalarla direkt buluşma yaşicak ,süper bişi bu aşılamayla en yakın noktaya sen uğraşmadan gelivercekler kızz :)) ama dikat et kendine bu dönemde üşütme,ağır kaldırma,morelini herşeye bozma emii :)) ay inşallah tutacak güzel haberlerini alcaz hemen ardındann :))

yumurtlaya yumurtlaya biihal oldun kız:))
7 günde belli olmaz ki şekerim sen bayağı erken davranmışsın test için..
valla çok güzel yamışsın canm, inşallah buluşurlar bu sefer, buluşamadılar gitti 2 senedir
ne nazlıymış arkadaş bu spoşlarla yumoşlar:1::1:
inşallah canm dikkat edeceğim inşalllah ama daha aşılama olmadan aşılamadan sonraki 15 gün nasıl geçecek diye düşünmeye başladım:18::18::18:
bi yola çıktık artık bekelyeceğiz sabredeceğiz dua edeceğiz inşallah bebişlerimize kavuşacağız canmm

yumurtlaya yumurtlaya biihal oldun kız:))
7 günde belli olmaz ki şekerim sen bayağı erken davranmışsın test için..
valla çok güzel yamışsın canm, inşallah buluşurlar bu sefer, buluşamadılar gitti 2 senedir
ne nazlıymış arkadaş bu spoşlarla yumoşlar:1::1:
inşallah canm dikkat edeceğim inşalllah ama daha aşılama olmadan aşılamadan sonraki 15 gün nasıl geçecek diye düşünmeye başladım:18::18::18:
bi yola çıktık artık bekelyeceğiz sabredeceğiz dua edeceğiz inşallah bebişlerimize kavuşacağız canmm

en zoruda yumurtlamadan sonraki bekleyiş zaten,şimdi sende öyle olursun :))) napalım canım artık burada yazışırken unutmaya çalışıcaz,derdimizi anlatıcaz arada gezmelere çıkıcaz,yapacak bi aktivite bulucaz falan filan :)) en çokta dua edicez hayırlısını ver diye...ve MUTLULUK :))) inşallah canım dua etcem senin için...

bizden başka da kimse kalmamış:)
ben de çıkayım canm, inşallah hep beraber hayırlı haberler alırız..
iyi geceler, görüşmek üzere:16:

gunaydın kızlar.. gun bana bugun aymadı... dun eşimin amcasının oglunun eşi hamileymiş onu ogrendım.. ıcım buruldu kizla hergun konusup goruşuyorum nerdeyse... neyse bu sabah arkadas aradı onada soledimm ee o kız 3,5 aylık hamileymiş dedi şok oldum neden benden saklıyolar halbuki ben sizden ve o arkadaşimdan başka kimseyle bebk istiyoruz olmuyor diye solemedim veya anlatmadım.... kızlar neden benim bebegim olmuyor? 15aylık evliyim hiç korunmadım.. doktr normal diyo neden vermıyo yarabim bana bi melek neden o kadar uzuluyom ki işe geldım ama bide bana sorun nasıl geldın diye....iki gozum iki çeşme aglıyom....o kadar bunaldım ki..

Back