• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Bugün mörelim çok bozuk ümitlerim gittii adet gününde kan testi yaptırmıştım 1,29 çıltı
BİR HAFTA DAHA BEKLEDİM GENE TEST YAPTI DR HALA ADET OLMAMIŞTIM VE BU SEFER HAMİLEYDİM DÜN ÖGRENDİM
AMA BUGÜN KIRMIZILARI ÇOK SANCILI Bİ ŞEKİLDE GÖRDÜM DÜŞTÜ DEDİ DR KAN DEGERLERİMDE 0 SIFIRLANMIŞTI:(((
ŞUAN AGLIYORUM NASIL OLUR DİYEEE

geçmiş olsun arkadaşım,çok üzücü oluyo anlıyorum 2 ay önce yaşadım o duyguyu ve bikaç gün sürmedi o mutluluk...ve doktorum bana en azından doğal yolla hamile kalabildiğini görebildik demişti,değerinin sıfırlanmasıda güzel bişey eğer sıfırlanmazsa tüplerinden birini almak zorunda kalabilirlerdi,hamile kalma şansın çok daha azalabilirdi canım.biliyorum çok zor ama iyi tarafından da bak olur mu?

çok geçmiş olsun...çok zor bir durum...rabbim sabır versin...yarın mübarek bir gün...bolca dua et canım...eğer böylesini layık gördüyse yaradan,mutlaka bi hayrı vardır...

amin cnm bu 2. Hayal kırıklıgı daha öncede 2 aylıkkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım
herşey normal anlamıyorum anlıyamıyorum rabbim bize herşeyin hayirlisini versin inş.
Gelecek aya

eşler arasında hassas bi konu oluyo zamanla değilmi,çok konuşulmuyo ama tavırdan davranışından üzüldüğünü anlayıveriyorsun, ben bi kaç gündür arkadaşların bebeklerini severken boğazım düğüm düğüm oluveriyo,nedenini anlayamıyorum ama içten çok yıpratıcıymış aslında hep bilinçaltına atıyoruz demekki,az daha sabır canım inşallah hepimiz kavuşucaz yavrularımıza....

evet canım konuşsan konuşulmuyor. hep destek oluyor. Asla kırıcı değil. Allah eşlerimizden razı olsun.
hmmm ozaman yarın sabah ılk ıdrarınla bence test yap..ama önemlı olan kendını nasıl hıssetmen canım..adet olacakmıssın gıbı bı havan varmı..bıraz olsun anlarsın belkı..yoksa bır kac gün daha bekle..daha emın olabılırsın

canım hiç adet olacak gibi bi havam yok. başım ağırıyor, sol kasıgımda dediğim gibi ağrı var. birde en çok sol göğsüm olmak üzere dokununca acıyo. Bilemiyorum. İnşallaah olur. umudumu kaybetmicem hiçbizaman. kırmızılarıda görürsemde hayırlısı böyleymiş dicem.

amin cnm bu 2. Hayal kırıklıgı daha öncede 2 aylıkkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım
herşey normal anlamıyorum anlıyamıyorum rabbim bize herşeyin hayirlisini versin inş.
Gelecek aya

canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda bebiş versin sana. Hiç umudunu kaybetme. Dua et. Olacak elbette. Bir vakti vardır.

evet canım konuşsan konuşulmuyor. hep destek oluyor. Asla kırıcı değil. Allah eşlerimizden razı olsun.

canım hiç adet olacak gibi bi havam yok. başım ağırıyor, sol kasıgımda dediğim gibi ağrı var. birde en çok sol göğsüm olmak üzere dokununca acıyo. Bilemiyorum. İnşallaah olur. umudumu kaybetmicem hiçbizaman. kırmızılarıda görürsemde hayırlısı böyleymiş dicem.

canım tabi hayırlısını ıstıceksın..herseyın bı zamanı var..canı veren allah umarım bızıde evlatsız bırakmıcaktır haa bugün ha yarın..ıdrar testı yapmısmıydın canım...ates ölçüyormusun

evet canlar bıraz sabır..bende dün arkadasın oglunu sevıyordum..kendım fark ettım neredeyse annesınden cok ben ılgılendım ogluyla..gözümü ayıramadım ondan..dedım kendı kendıme evet sana sıra geldı ebru artık allahta ınsallah verır saglıcakla :D :D gelsınler ve bızım mutlulugumuzu katlasınlar

çok yürekten bi AMİİİİİİİİNNNNNNNNN diyorum,inşallah anne olmak,onun kokusunu hissetmek,o duyguyu yaşak isteyen herkese nasip etsin ,bizedeee :)))

geçmiş olsun arkadaşım,çok üzücü oluyo anlıyorum 2 ay önce yaşadım o duyguyu ve bikaç gün sürmedi o mutluluk...ve doktorum bana en azından doğal yolla hamile kalabildiğini görebildik demişti,değerinin sıfırlanmasıda güzel bişey eğer sıfırlanmazsa tüplerinden birini almak zorunda kalabilirlerdi,hamile kalma şansın çok daha azalabilirdi canım.biliyorum çok zor ama iyi tarafından da bak olur mu?

öyle cnm bakmak zorundayım ama eşim çok üzüldü belli etmiyo ama hissediyorum ben
gelecek aya inş çalışmalara devam :) inş önümüzdeki aylar yüzümüz gülücek meleklerimize kavuşuruz.

canım tabi hayırlısını ıstıceksın..herseyın bı zamanı var..canı veren allah umarım bızıde evlatsız bırakmıcaktır haa bugün ha yarın..ıdrar testı yapmısmıydın canım...ates ölçüyormusun

yok kuzum ateş ölçmedim. battan 2 gün önce test yapmıştım negatifti. onuda normal gördüm. dahada yapmadım.1-2 gün beklemek istiyorum.

çok yürekten bi AMİİİİİİİİNNNNNNNNN diyorum,inşallah anne olmak,onun kokusunu hissetmek,o duyguyu yaşak isteyen herkese nasip etsin ,bizedeee :)))

kocaman bır aaaaaaaaaammiiinn canım arkadasım umarım..surda bıze benzeyen bı afacan dolansada ANNE dese bızde onu sevmekten uyuyamasak...afacanlar bızı neden beklettınız bukadar dıye sıksak yanaklarından :D :D:D

yok kuzum ateş ölçmedim. battan 2 gün önce test yapmıştım negatifti. onuda normal gördüm. dahada yapmadım.1-2 gün beklemek istiyorum.

bencede bekle canım..bır kac gün ıcınde zaten bellı olur..test yapmakla erken sevınc veya erken üzüntü yasamaya gerek yok..bırazcık daha sabır..umarım bebısın senınledır canım arkadasım..bızıde sevındırırsın ve buralarda halaylar cekerız :D :D :D

öyle cnm bakmak zorundayım ama eşim çok üzüldü belli etmiyo ama hissediyorum ben
gelecek aya inş çalışmalara devam :) inş önümüzdeki aylar yüzümüz gülücek meleklerimize kavuşuruz.

Allah eşlerimizi eksik etmesin, bu konuda hayatımızdaki en hassas kişiler aslında onlar...inşallah hepberaber kavuşucaz canım,burada heyecanla foto paylaşcaz sevincez...:)))

feyzacım nasılsın tatlım..oglun nasıl..aklımız hep sızdeydı umarım ıyılesmıstır oglusun güzel bı kucaklamıssındır..dualarımız hep sızınleydı

Sagol canım Allah hepopinizden razı olsun.şükürler olsun. Taburcu olduk evdeyiz artık.oğlum iyiye gidiyor sag kısmı sıkıntılı konun icin fizik tedavİ görüyor.psikolojik olarak atlatamadi daha ama olsun sag ya anne diyor ya o da yeter dualarinizİ eksik etmeyin ...

sagol canım allah hepopinizden razı olsun.şükürler olsun. Taburcu olduk evdeyiz artık.oğlum iyiye gidiyor sag kısmı sıkıntılı konun icin fizik tedavi görüyor.psikolojik olarak atlatamadi daha ama olsun sag ya anne diyor ya o da yeter dualarinizi eksik etmeyin ...

geçmiş olsun allah şifalar versin rabbim

Sagol canım Allah hepopinizden razı olsun.şükürler olsun. Taburcu olduk evdeyiz artık.oğlum iyiye gidiyor sag kısmı sıkıntılı konun icin fizik tedavİ görüyor.psikolojik olarak atlatamadi daha ama olsun sag ya anne diyor ya o da yeter dualarinizİ eksik etmeyin ...

tekrar geçmiş olsun feyzacım,rabbim size bağışladı ya ,sen oğluşunu sevginle çabucacık iyileştirirsin,hepsi geride kalır inşallah canım...
sen nasılsın peki canım bebeğin nasıl ?

canım sen toparlarsın onu pıskolojisini :D :D allahım sıfasını versın ınsallah...bırdaha acısını göstermesın ınsallah arkadasım..sende kendıne dıkkat et..oglun ve bebegın ıcın var olman ve ıyı olman lazım..senı sevıyoruz

bencede bekle canım..bır kac gün ıcınde zaten bellı olur..test yapmakla erken sevınc veya erken üzüntü yasamaya gerek yok..bırazcık daha sabır..umarım bebısın senınledır canım arkadasım..bızıde sevındırırsın ve buralarda halaylar cekerız :D :D :D

horonda teperizz halayda çekerizzz ohhhh

Herkese iyi akşamlar kızlar... Nasılsınız bakalım?

Bu arada Feyza hanım çocuğunuza acil şifalar diliyorum.. Onun şuanda en çok ihtiyacı olan şey güven ve sevgi... Rabbim sabır versin..

Back