• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
horonda teperizz halayda çekerizzz ohhhh

benım bır tarafım horoncu bır tarafım halaycı..yanı annem karadenız babam dogu..ben her telden calarım arkadasım..sen yeterkı mutlu haberı ver bıze :D :D bırde ben hamıle olsam kımbılır neler yaparım..artık halay horon karısımı bırde romanı eklerım :D :D: D

tekrar geçmiş olsun feyzacım,rabbim size bağışladı ya ,sen oğluşunu sevginle çabucacık iyileştirirsin,hepsi geride kalır inşallah canım...
sen nasılsın peki canım bebeğin nasıl ?

Âmin. Canım insallah .valla bebek İcin en son kaza gecesi baktirmistim. Sorun yoktu.kalp atışları iyiydi umarım iyidlr migdemde sorunlar başladı Su sürede. 3 kg. vermisim sıkıntıdan iğnelerimi vuruluyorum aynen devam yani.Mevlam en kısa zamanda. Sizlere de versin. bebislerinizi insallah.

benım bır tarafım horoncu bır tarafım halaycı..yanı annem karadenız babam dogu..ben her telden calarım arkadasım..sen yeterkı mutlu haberı ver bıze :D :D bırde ben hamıle olsam kımbılır neler yaparım..artık halay horon karısımı bırde romanı eklerım :D :D: D

Alalh nasip ederse çocugumun anası karadeniz babası akdeniz li olacak hehe :46::46::46:

Âmin. Canım insallah .valla bebek İcin en son kaza gecesi baktirmistim. Sorun yoktu.kalp atışları iyiydi umarım iyidlr migdemde sorunlar başladı Su sürede. 3 kg. vermisim sıkıntıdan iğnelerimi vuruluyorum aynen devam yani.Mevlam en kısa zamanda. Sizlere de versin. bebislerinizi insallah.

amin canım inşallah...sağlığın ve moralin iyi olsun da canım inanki herşey düzelir,yaşadıkların kolay şeyler değil feyza çok normal bu durumun, ama artık toparlamaya çalış canım ,bak doktor kontrollerini ihmal etme en kısa zamanda gidebilirsen mutlaka bi görün küçük bebiş ne durumdaymış nasılmışşş :)) rabbim sabır versin bu sürecide kısa sürede atlatırsınız inşallah...

iyi akşamlar kızlar. ben geldim...nasılsınız?
feyzacım tekrar geçmiş olsun canm, Allah şifa versin oğluna, sana da güç kuvvet inşallah..

tatlıebbi- özayder- buttercupnr kızlar sizin bat ne zamandı?
test yapacak kimse yok muuu? güzel haberler istiyoruzzz:49::49::49:

iyi akşamlar kızlar. ben geldim...nasılsınız?
feyzacım tekrar geçmiş olsun canm, Allah şifa versin oğluna, sana da güç kuvvet inşallah..

Hayırlı aksamlar hosgeldin bende geldim cok şükür sen nasilsin

Kizlar bana dua edin ne olur bulantılar gecmek bilmiyor cok kötüyüm yataklara düştüm :17::17::17:

Arkadaşlar hayal kırıklıgına ugramayın geç döllenme bile olabiliyo benim başıma bu ay geldi

öylede olmuyo iştee üzülmeden kocaman hayal kırıklıgı zaten belliydi çünkü çok agrım oluyodu sag kasıgımda tutunamadı için
sanırım.şuandada hala agrım var rabbim herşeyin hayırlısını versin

Canım hiç üzülme bende gecen ay aynısını yasadım, basta cok ağladım ama doktorum bana anormal gebelikler son buluyo dedi.. Kromozomlarinda sorun oluyomuş.. Rabbim bize sağlıklı yavrular vericek neden üzülelim ki sevinmemiz lazım .. Bak senin yumurtan oluşuyo eşinin spermleri hareketli tüplerin açık daha ne istiyosun.. Gelecek ay inşallah ..

Kizlar bana dua edin ne olur bulantılar gecmek bilmiyor cok kötüyüm yataklara düştüm :17::17::17:

canım yaa, geçmiş olsun..genelde tuzlu- ekşi şeyler iyi geliyor diyorlar hamile arkadaşlar ama...denedin mi sen de kraker, limon falan...inşallah yakın zamanda geçer güselim

iyi akşamlar canm hoşbuldm sen de hoşgeldin. ben de iyyim şükür. pazartesiyi bekliyorum....

Hosbulduk canim sagol hayırdır Pazartesi ne var ki bende yarın doktora gideceğim ikili testin sonuclarını almaya Halim yok ayakta duramıyorum nasıl gidip gelecegim onu dusunuyorum

ay canım tuzlu bıseyler ıyı gelır bılırım ama hamılelıkte nasıl bılemedm..ınsallah cok cok yakında hamılelık bulantıların gecer..gecmesse doktora gıt cnaım

İnşallah gecer ya dayanamıyorum artık günümü yatakta geçiriyorum birşey yapamıyorum bir yere gidemiyorum yemek kokusuna bile tahammülüm yok

Hosbulduk canim sagol hayırdır Pazartesi ne var ki bende yarın doktora gideceğim ikili testin sonuclarını almaya Halim yok ayakta duramıyorum nasıl gidip gelecegim onu dusunuyorum

pazartesiye aşılamam var canım Allah nasip ederse..dualarınızı bekliyorumm
inşallah sonuçlar iyi çıkar.
canım bu günler de geçecek inşallah. Allah kolaylık versin

Back