Tebrik ederim canım allah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..
inşallah canım şimdi sizlere dua ediyorum hepinize en kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım allah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..
İyi geceler herkese. Merak ediyorum biz her ay bu kadar uğraşırken acaba eşlerimiz ne düşünüyor.Bu günler önemli diyip yorgun olsada eşimi zorluyorum.Yani ben ilgileniyorum önemli günlerle.Bıraksam yani haberi olmayacak:)
Hepinize iyi akşamlar kızlar.
Bu gece hamile kalmanız dileğiyle
hctp sana o kadar katılıorum kı bende süreklı hadı hadı dıye zorluyorum yoksa gunler umurunda değil o kadar üstelıorum ama süreklı ertelenıo iş güç yorgunluk derken en verımlı gunlerımızı es geçioruz artık en sonunda patladım bende artık tkıp etmıorum ve eşimde neden çocuğumuz olmuyo dıye hayıflanmamasını söyluorum her ay aynı seyler bisim çocuğumuz olmıcak mı e be adam dikkat etmezsek takıp etmezsek olmaz ki dimi ama
günaydın kızlar dün test yaptım beta hcg 1864 hamileyim cok mutlu oldum allah hepinize nasip etsin inşallah.
günaydın kızlar dün test yaptım beta hcg 1864 hamileyim cok mutlu oldum allah hepinize nasip etsin inşallah.
kızlar merhaba.
adet günüme 3 gün var.dün akşam 5 dk uyudum uyandım Allahım boğazım nasıl şişmiş,yutkunamıyorum.belim çok ağrıyor ve 2 gün öncede diş etlerim şişmişti.
soğuk falanda almadım neden oldu bilmiyorum.
şimdi bir tane ağrı kesici içsem birşey olur mu ki?
ne olur ne olmaz korkuyorum.
sabahta rüyamda test yapıyordum,kıpkırmızı çıkıyordu.nasıl mutluydum anlatamam
inşaallah nasip olur hepimize o duyguları yaşamak
kızlar bu erkekler neden bu kdr zor ki anlamıyorum...
bhugn o kdr berbat geliyor ki bana,dun yemk yaptm tutu pılavın markası degişik mi niye bole diyo kariştirdi yemedi sinir oldum. o gunde kıyma degişik diyo..ya sabir 2haftadir burnumdan getrdi oturdum aglıym bugn bıktm evlendiğime pişman ediyo.. her yemegi ayiriyor usandım artık bıktım..
kızlar merhabalarrr
iyi hafta sonları...
nasılsınız bakalım?
yha ben bu aydan ümidimi iyice kesmiş bulunuyorum
eşim dün akşam acilen şehir dışına çıkmak zorunda kaldı ve pazar gecesi gelicek.
bu ay sadece 3 defa bebek çalışması oldu
ki ne zaman yumurtladıgımı da bilmiyorum.
dünden beri çok bel ve kasık ağrım var.
uzayan akıntım yok :26:
ya bu ay yumurtlamadım yada erkn yumurtladım.gerçi yumurtlamamış olsam kasıklarım bukadar agrımazdı diye düşünüyorum...
aman herneyse.bu ay olmazsa birdahaki ay inşallah.napalım
Bence alma ağrı kesici.Ne olur ne olmaz.Ballı limon iç ılık ılık.
hanımlar selam herkese
ekim ayından hamiş olup mutlu bi şekilde ayrılmıştım ama malesef bebeğimi kaybediyorum.
kanamam başladı,doktor da bebeğin düşüyor dedi.
10 gün bekliycez kendiliğinden düşsün diye.
düşmezse kürtaj olcakmışım.
artık benim umutlarım da 2013 e kaldı.
sizler inşallah bu ay hamiş olursunuz hayırlısıyla.
Spermlerin yumurta hücresine ulaşma süresi 24 saate varabiliyormuş.Nerden biliyorsun bir gece önceki spermlerin yumurtalıklarını bulmadığını? 4,5-5 km yol gidiyor garipler :) Ümit her zaman vardır.Ben korunduğum halde acaba diyerek ilaç almıyorum (grip oldum da bugün)
tamam canım içmiyorum.dediğin gibi ballı limon yapayım.teşekkürler
tubiş canını sıkma,belkide tutmuştur =)
hanımlar selam herkese
ekim ayından hamiş olup mutlu bi şekilde ayrılmıştım ama malesef bebeğimi kaybediyorum.
kanamam başladı,doktor da bebeğin düşüyor dedi.
10 gün bekliycez kendiliğinden düşsün diye.
düşmezse kürtaj olcakmışım.
artık benim umutlarım da 2013 e kaldı.
sizler inşallah bu ay hamiş olursunuz hayırlısıyla.