• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
anne adaylarını kutluyorum ben de ikinci kez anne olmak istiyorum oğlum 8 yaşında darısı bizim başımıza...

benimde oğlum sekiz yaşında ve canım bende 2 aydır deniyorum ve çoook istiyorum ikinci çocuğu.yalnız öyle garip ki, oğluma hamile kalmak için hiiççç uğraşmadım.hatta şöyle diyeyim size eşim hamile kaldığım ay şehir dışında geçici olarak görevlendirilmişti.o ay bir günlüğüne eve gelebilmişti.ne olduysa o gece oldu yani.ben eşim göreve döndükten sonraki hafta banyoda yerleri silmiştim birgüzel ayağım kayıp düşmüştüm bile.hamile olduğumu bilmiyordum bile.Allah isteyince oluyor işte.birgecelik beraberlikle mucizeler oluyor işte.şimdi ise uğraş dur işin yoksa.kafayı pek takmamak lazım galiba...

benimde oğlum sekiz yaşında ve canım bende 2 aydır deniyorum ve çoook istiyorum ikinci çocuğu.yalnız öyle garip ki, oğluma hamile kalmak için hiiççç uğraşmadım.hatta şöyle diyeyim size eşim hamile kaldığım ay şehir dışında geçici olarak görevlendirilmişti.o ay bir günlüğüne eve gelebilmişti.ne olduysa o gece oldu yani.ben eşim göreve döndükten sonraki hafta banyoda yerleri silmiştim birgüzel ayağım kayıp düşmüştüm bile.hamile olduğumu bilmiyordum bile.Allah isteyince oluyor işte.birgecelik beraberlikle mucizeler oluyor işte.şimdi ise uğraş dur işin yoksa.kafayı pek takmamak lazım galiba...

merhaba canım benımde oğlum 5.5. yasında.bende ikinciyi istiyorum rabbim verırse..aynen bende ilk hamileliğimde hiç zorlanmamıstım.evlendıkten 2.ayımda hamileydim...nasıl oldugunu anlamadım bile..rabbim nasip edince oluyor bir şekilde..

merhaba canım benımde oğlum 5.5. yasında.bende ikinciyi istiyorum rabbim verırse..aynen bende ilk hamileliğimde hiç zorlanmamıstım.evlendıkten 2.ayımda hamileydim...nasıl oldugunu anlamadım bile..rabbim nasip edince oluyor bir şekilde..

gerçekten öyle.şimdi yaşta ilerledi tabi.ben birde onu düşünüyorum.34 yaşındayım ve daha fazla vaktim yok beklemek için.bugün birarkadaşımın eltisine amniyosentez yapmışlar (39 yaşında ve 4 aylık hamile) bebek işlemden hemen sonra anne karnında ölmüş.ölü doğum yaptırdılar.yani ileri yaştada herşey risk işte.ileri yaş gebeliği diye bu işlemi yapıyorlar ama bebeği öldü :(( buyüzden Allah bekletmesin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin diyorum.

Kızlar sitedeki ovulasyon günleri 3 ile 9 kasım arası. 7 kasım en yüksek gösteriyo.Yarın ayın 3ü.Yarın başlasak bir gün ara ile mi devam etsek daha iyi olur sizce:1:

cnm siz yarın başlayın ve birer gün arayla devam edin ama bana sorarsa 9 kasım erken bi tarih..sonuçta geç yumurtlama ihtimali de olabiiliyo..yinede 11 kasımı da değerlendirin derimm..

gerçekten öyle.şimdi yaşta ilerledi tabi.ben birde onu düşünüyorum.34 yaşındayım ve daha fazla vaktim yok beklemek için.bugün birarkadaşımın eltisine amniyosentez yapmışlar (39 yaşında ve 4 aylık hamile) bebek işlemden hemen sonra anne karnında ölmüş.ölü doğum yaptırdılar.yani ileri yaştada herşey risk işte.ileri yaş gebeliği diye bu işlemi yapıyorlar ama bebeği öldü :(( buyüzden Allah bekletmesin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin diyorum.

çok üzüldüm canımmm..allah sabır versın o anneye..yaş ilerleyınce tabıkı hersey riskli..allah yardımcımız olsun.ben 28 yasındayım...allah bekletmesın kımseyı..herkez tatsın ınsallah..

buralarda in cin top oynuyor :32: bu ne böyle yahu nerdesiniz tavuklar yatıyonuz erkenden:53:

Kan testi yaptirdinmi yaptirdiysan sonucunu yaz canim

Yok cnm yaptırmadım henüz çünkü randevu alamadım doktorumdan doktor söylemeden de yeni kayıt açamıyorlar 7 kasıma kadar doluymuş ondan yani yaptıramadım yaptırdığımda ilk işim size yazmak olacak müjdeyi vereceğim inş...

eşin-
sen*

84-
85
86
87
88-
89
1990
91*
92-
93
94*
95
96-
97*
98
99
2000-*
01
02
03*
04-
05
06*
07
08-
09*
2010
11
12-*
13
ikiniz aynı yıla denk gelionuz...
ay olarak bakıyoruz burada. hanginiz daha sonra doğduysa onun cinsiyeti oluyor...

cnm meraba banada bakarmısın kız erkek hangisi olacak ona bakıyorsun sanırım eşim 1985 ben 1990

sevdam senle bat günlerimiz aynı sen kaç günde bir hasta oluyon canım bide yumoşların çatladımı senin:21:

canım ben 29 günde bir adet oluyorum catladımı bilmiyorum ki ovulasyon testı cok koyu çıkmadı daha ama ateşım falan yükseldi pembemsi akıntı da oldu dün senin çatladı mı

günaydın kızlar dün test yaptım beta hcg 1864 hamileyim cok mutlu oldum allah hepinize nasip etsin inşallah.

ayyy ne güzel canım ya bıızde yazabılecek mıyız acaba bu guzel haberi
maaşallah aman dikkat et

inan canım yazacaksın ben ateş olçme yöntemi ile hamile kaldım kesin tavsıye ederim dene ateş ölçme ilk denmede tuttu dölenmem 15-16 sındaydında 22 sınden sonra ateşim hep37 -37,5 a cıktı o zaman anlıyorsun ateşini sürekli takip et.

Back