• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
merhaba kızlar. gece bir rüya gördüm anlatmak istedim oğlum olmuştu güzel tombik bir bebek ama ateşi yükseliyordu 39 derece fln hemen soguk suyun altına tutuyorduk etkılendım baya.çok düşünüyorum galıba.

canım bende mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm geçen gün.dünde hamile olduğumu öğreniyordum.
çok düşündüğümüz için bilinçaltımıza yerleşiyor ve rüyalarda su yüzüne çıkıyor ;)

canım bende mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm geçen gün.dünde hamile olduğumu öğreniyordum.
çok düşündüğümüz için bilinçaltımıza yerleşiyor ve rüyalarda su yüzüne çıkıyor ;)

cnm inş sağlıklı bebişlerimiz olur.bu ay pek ümidim yok ama yinede insanın içinde bir acaba oluyor işte rahatszm ilaçta atmadım belkı bebışm benımledr dıye

amin canım.bende senin gibiyim bu ay pek umudum yok ama.hastayım ialç içmiyorum ne olur ne olmaz diye.
çok düşünüyoruz yaa biraz rahatlasak iyi olacak ama zamanla olur herhalde oda :18:

cnm inş sağlıklı bebişlerimiz olur.bu ay pek ümidim yok ama yinede insanın içinde bir acaba oluyor işte rahatszm ilaçta atmadım belkı bebışm benımledr dıye

amin canım.bende senin gibiyim bu ay pek umudum yok ama.hastayım ialç içmiyorum ne olur ne olmaz diye.
çok düşünüyoruz yaa biraz rahatlasak iyi olacak ama zamanla olur herhalde oda :18:

sanırım bu ay büyük çogunluk umutsuz...
bebişe umut baglamadıgımız için istermisiniz hepimiz hamiş olalımm :52::52::52:

:21::21::21:

sanırım bu ay büyük çogunluk umutsuz...
bebişe umut baglamadıgımız için istermisiniz hepimiz hamiş olalımm :52::52::52:

:21::21::21:
süper olur valla canım.ben umutsuzm cünkü eşimle farklı sehırlerdeyız bayramda bır araya geldık o ara çalıstık adet sonrası dönemdı birde beklıyorum BATı artık bakalım..

tubisss ayy inşaallah yaaa :52: böyle kolay çabucak olsa daha ne isterim. bekletmeseler bizi minnoşlar hayırlısıyla...

biran diyorum bak şöyle oluyor hamile miyim acaba?

sonra diyorum o şundan olmuştur yaa deyip umudumu kesiyorum.

geçen ay ilk olmasına karşın çok üzüldüm,tevekkül ediyorum şimdi.

Rabbim nasip eder inşşşş.

$nilugobek24.jpg

:1::1::1:

süper olur valla canım.ben umutsuzm cünkü eşimle farklı sehırlerdeyız bayramda bır araya geldık o ara çalıstık adet sonrası dönemdı birde beklıyorum BATı artık bakalım..

Rabbim OL derse olur kuzum.sen sıkıntı yapma.
inşallah hamilesindir :16:

tubisss ayy inşaallah yaaa :52: böyle kolay çabucak olsa daha ne isterim. bekletmeseler bizi minnoşlar hayırlısıyla...

biran diyorum bak şöyle oluyor hamile miyim acaba?

sonra diyorum o şundan olmuştur yaa deyip umudumu kesiyorum.

geçen ay ilk olmasına karşın çok üzüldüm,tevekkül ediyorum şimdi.

Rabbim nasip eder inşşşş.

aklımıza çok takarsak zaman geçmez kuzu yaa...bende takmamaya çalışıyorum ama dediğin gibi bi ağrı bi kasık batması hemen aceba mı dememize sebep oluyor.şu zaman çabuk geçse yaa :)
bat ne zaman senin canım?

aynen cnm,zaman ge.miyor ama ben geçen ay daha beterdim,bu ay bayağı alıştım =)
bat 6 kasım canım,senin?

10 kasımmmm. Benide eklermisin canım
çok bomba olamazsakta kendi çapımızda hazırlandık:1:

Az önce başka bir sitede okudum.Kendimi bildim bileli bir kız bir erkek ikizim olsun isterim demiş biri.Ailesinde ve eşinin ailesindede ikiz yokmuş dr çok zor bir ihtimal demiş.5 ay sonra hamile kalmış.Bir kız bir erkek ikizlerine.Üstelik tedavisiz doğal yollardan...Erken doğum be dr hatası yüzünden kaybetmiş ikisini de.Aylar sonra tekrar hamile kalmış yine ikizlere..Doğum yapmış...Mucizenin hikayesi....

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar nasılsınız:16::16:

kasım ayına bomba gibi hazırlandık.inş. gümbür gümbürde bebişler gelr:52::52:

ayşecim niye değerlendirmiyorsun yumurtlama günlerini?

Ben çok gerildim geçen ay.Kastıkça kastım.Evim-işim-eşim-psikolojim altüst oldu.Ara vermeye karar verdim Kasım için.Tamamen sakinleşmek için.Kimbilir kaçamaklarda tutarda sürpriz olur çekirdeğim :emir_bebek:

Back