- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm geçen gün.dünde hamile olduğumu öğreniyordum.
çok düşündüğümüz için bilinçaltımıza yerleşiyor ve rüyalarda su yüzüne çıkıyor
cnm inş sağlıklı bebişlerimiz olur.bu ay pek ümidim yok ama yinede insanın içinde bir acaba oluyor işte rahatszm ilaçta atmadım belkı bebışm benımledr dıye
amin canım.bende senin gibiyim bu ay pek umudum yok ama.hastayım ialç içmiyorum ne olur ne olmaz diye.
çok düşünüyoruz yaa biraz rahatlasak iyi olacak ama zamanla olur herhalde oda :18:
süper olur valla canım.ben umutsuzm cünkü eşimle farklı sehırlerdeyız bayramda bır araya geldık o ara çalıstık adet sonrası dönemdı birde beklıyorum BATı artık bakalım..sanırım bu ay büyük çogunluk umutsuz...
bebişe umut baglamadıgımız için istermisiniz hepimiz hamiş olalımm
süper olur valla canım.ben umutsuzm cünkü eşimle farklı sehırlerdeyız bayramda bır araya geldık o ara çalıstık adet sonrası dönemdı birde beklıyorum BATı artık bakalım..
tubisss ayy inşaallah yaaa böyle kolay çabucak olsa daha ne isterim. bekletmeseler bizi minnoşlar hayırlısıyla...
biran diyorum bak şöyle oluyor hamile miyim acaba?
sonra diyorum o şundan olmuştur yaa deyip umudumu kesiyorum.
geçen ay ilk olmasına karşın çok üzüldüm,tevekkül ediyorum şimdi.
Rabbim nasip eder inşşşş.
aynen cnm,zaman ge.miyor ama ben geçen ay daha beterdim,bu ay bayağı alıştım =)
bat 6 kasım canım,senin?
14 canım benim...
senden 8 gün sonra .demek önce güzel haber senden gelcekkk
slm kızlar nasılsınız
kasım ayına bomba gibi hazırlandık.inş. gümbür gümbürde bebişler gelr
Ben hazırlanmadım.Hatta yumurtluyorum diye 2 gündür de kaçıyorum eşimden.Kısmet..Rabbim hepimize versin inşallah...
ayşecim niye değerlendirmiyorsun yumurtlama günlerini?