• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
----- HORMON (2) ------------- -------------------- ----------------- --------------------
B-HCG <1,00 mIU/ml Erkek < 2.50 mIU/mlKadın premenapozal,hamile olmayan < 5.00 mIU/mlgray zone 5.00 - 30.00 mIU/mlPozitif > 30.00

bu tahlil sonucunu bana yorumlar mısınız? :37:

canım eski tahlil sonuçlarını aradım ama bulamadım burda sanki referans değerleri belirtmişler
senin sonucun hangisi anlayamadım

kızlar sanırı sağlam şekilde yumurtluyorum.kasıklarım ve belim fena ağrıyor.
bugün 17,günüm.ara ara kramp giriyor gibi ağrıyor kasıklar...
rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsinn :16:

valla cnm doktorumun 7 kasıma kadar randevuları doluymuş bekleyeceğim 7 kasım öğleden sonraya randevu alabildim ancak o zaman gideceğim evt işe yaradı o inş hamileyimdir de öneririz arkadaşlara :-))

Kan testi yaptirdinmi yaptirdiysan sonucunu yaz canim

kızlar bu yumurtlamayı sadece uzayan o akıntıyla mı anlayabılıyoruz ? birde sürekli wc ihtiyacı duyuyorum hamılelık le bır alakası var mı?

kızlar bu yumurtlamayı sadece uzayan o akıntıyla mı anlayabılıyoruz ? birde sürekli wc ihtiyacı duyuyorum hamılelık le bır alakası var mı?

canım bende de uzayan akıntı yok.
bol ıslaklık var sadece.
ama agrılardan belli yumurtladıgım.
hamileyken daha adetim geçmeden bende sık idrara çıkma oluyor.
inşallah hamilesindir canımcım...

canım bende de uzayan akıntı yok.
bol ıslaklık var sadece.
ama agrılardan belli yumurtladıgım.
hamileyken daha adetim geçmeden bende sık idrara çıkma oluyor.
inşallah hamilesindir canımcım...

inş canım yaa istiyorum çokkk.geçen hafta vardı o uzayan akıntı bu hafta yok 11 kasıma var daha pek ümidim yok ama

kızlar hamılelık testlerınde son kullanma tarıhı var degıl mı?

anne adaylarını kutluyorum ben de ikinci kez anne olmak istiyorum oğlum 8 yaşında darısı bizim başımıza...

bata 5 gün kaldı...
heyecan bastı yine...

merhaba kızlar benim yumoşlarda harekette çarşamba ve bugün uzayan akıntılar geldi dün geceyi değerlendirdik yarın sabah ve pazar geceyide es geçmeyiz heralde herkese bol çalışmalar diliyorum inşallah büyük buluşma gerçekleşir de herkesin bebişi olur bu ay

İyi geceler herkese. Merak ediyorum biz her ay bu kadar uğraşırken acaba eşlerimiz ne düşünüyor.Bu günler önemli diyip yorgun olsada eşimi zorluyorum.Yani ben ilgileniyorum önemli günlerle.Bıraksam yani haberi olmayacak:)

selam kizlar

ben ruyamdn beebegim vardi emziriyodum

bebek oglndi cok guzeldi

aslinda bu ay umitli degildim ama ruya beni umitlendirdi

insaallah tekrar avcumu yalamam!!

selametle

ben 31 temmuzda bebeğimi kaybettim korunma sürecim bitti bu ay çalışmalara başladık listenize benide eklermisiniz bat 24 kasım.

İyi geceler herkese. Merak ediyorum biz her ay bu kadar uğraşırken acaba eşlerimiz ne düşünüyor.Bu günler önemli diyip yorgun olsada eşimi zorluyorum.Yani ben ilgileniyorum önemli günlerle.Bıraksam yani haberi olmayacak:)

valla benimki pek bi ilgili maşallah..bütün program çalışma günlerimize göre ayarlanıyo:1::1:
mesela gün aşırı çalışma yaptığımız için zavallım gün aşırı spora çıkabiliyo yürüyüşünü yapıyo:1:

Kızlar sitedeki ovulasyon günleri 3 ile 9 kasım arası. 7 kasım en yüksek gösteriyo.Yarın ayın 3ü.Yarın başlasak bir gün ara ile mi devam etsek daha iyi olur sizce:1:

hıh kırmızı kartı yedim geldim:kkk:

yeni bat 26 kasım.. phiacım ekler misin...

Back