yapsana yawrucum sen bi test
kendini de kurtar meraktan bizi de
neden böyle yapıosun :))
günaydın kızlar. Bugün bat tarihim. Her an herşey olabilir. dua edinde gelmesin kırmızılar. Sancıdan kıvranmak istemiyorum çok ağırıyorrhamiş olsamda adet olmasammmm ne olurr ALLAH ' ımmm
günaydın arkadaşlar nasılsınız belirtiler nasıl gidiyor?
[SUP][/SUP]
Canım benim bat 1 gün geçince yaptım ama negatif çıktı .. Bende yok heralde diye yapmıyorum , olumlu olumsuz öğrenir öğrenmez burdayım :)
Olmıcaksınnnnnnn :):)
benim belirtiler ne derece tutar bilmem.göğüslerim şiş değil. fakat dokununca elimle bastırınca uçlarında ağrı hissediyorum. Başkada bişi yok
günaydın arkadaşlar nasılsınız belirtiler nasıl gidiyor?
bence canım sen dogruuu kan testineeee için rahatlar en azından
Sadece göğüs ağrısı var bende .. Canım sen ne zaman nasıl öğrenmiştin , belirtilerin neydi ????
canım beyindeki hipofiz bezinden hormonlar salgılanır
yumurta gelişmediği zaman hipofiz daha fazla hormon salgılayarak yumurtanın gelişmesini
sağlar fsh yüksek çıkarsa yumurta gelişemediği için beyin buna önlem olarak hormon seviyesini artırır
yani beyin fsh ve lh hormonlarını uyararak yumurta gelişimine yardımcı olur
işte bu klomende hipofizde hormon salgısını stimüle eder.
bazen kist oluşumunada neden olur ama tedaviye ara verildikten sonra bu kistler spontan olarak geriler
umarım anlatabilmişimdir.
bnde bu ay kullanmaya başladım bakalım hayırlısı
hormon tahlilleri yaptırdınız mı fsh kaç çıktı?
Benim adetime 15 gün varken göğüslerimde elleyince ağrı hissetim. Adet yaklaşanakadar en büyük belirti göğüslerimdi. Adetime 6gün kala test yaptım çıkmadı adetim 1 gün geçti yaptım net çift çizgi çıktı. Dr. gittim onayladık öle yani..
Belirtiler;
Göğüs şişti 2kat, dolgunlaştı,damar çıktı 2 tane
kasığımda çok nadir batma oldu adet ağrısı ile karışık
Kuruluk vardı iki defa ıslandım
iştahım çok arttı masada kimseyi bekleme tahammülüm bile olmadan yedim
gündüzleri hep uykum geldi tatlı tatlı
Hormon tahlillerini yaptırdık fsh 5,79 çıktı bu durumda iyi mi kötü mü?
canım bende gecen haftasonu yaptırmıstımmm sımdıı senın yazdıgı gorunce sonuclarıma baktım tekrar benımkıde 6.79 du dokotor cok ıyı dmeıstı ve senınkıde referans degerlerının arasında gorunuyooo iyi gibi görünüyo yani tabı dokotrun dah aıyı acıklayacaktır sana amaa
canım bende gecen haftasonu yaptırmıstımmm sımdıı senın yazdıgı gorunce sonuclarıma baktım tekrar benımkıde 6.79 du dokotor cok ıyı dmeıstı ve senınkıde referans degerlerının arasında gorunuyooo iyi gibi görünüyo yani tabı dokotrun dah aıyı acıklayacaktır sana amaa
eğlenceli senin porfil resmin benim masaüstü resmim
çok tatlı bi kız çocuğu bize de nasip olur inşallah
benim kocama benzio gözleri, aynısından istiyorruuuuuummmm
Pregastonu neden verdi ki?Kanama yüzündenmi?Düşüğün falan oldu mu?Ne zamandır istiyorsunuz?Çok soru sordum değil mi?Merak ettim hapın nedenini.Gebeliği hızlandırıyorsa ben de sorsammıki eczaneye dedim.:44:
Progestanı benim arkadaşımda kullanıyor. Gebelik düşündüğü için verdi doktoru. Rahmi hazırlıyormuş.
kızlaaaaar bende tuhaflık vaaaarrrrr....gögüslerım bı tuhaf..hıc sıskınlık yok bırı saga bırı sola bakıyor...neler oluyorrrr banaaaaaaaaaaaa
Bende 3 ay önce yaptırdım. Doktorum bi prıblem yok eşinin sprem testini de yaptırın dedi onu da yaptırdık onda da birşey yok.
Bu ay yeniden klomen verdi doktor ama korkmaya başladım geçen ay kullanmadan önce her doktora gittiğimde yumurtaların normal çalışıyor diyorlardı klomen kullandım kist yaptı bu ay kullanmadım hiç yumurta yoktu :2:
Hormon tahlillerini yaptırdık fsh 5,79 çıktı bu durumda iyi mi kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?