Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
yapsana yawrucum sen bi test

kendini de kurtar meraktan bizi de

neden böyle yapıosun :))

günaydın kızlar. Bugün bat tarihim. Her an herşey olabilir. dua edinde gelmesin kırmızılar. Sancıdan kıvranmak istemiyorum çok ağırıyorr hamiş olsamda adet olmasammmm ne olurr ALLAH ' ımmm

[SUP][/SUP]
yapsana yawrucum sen bi test

kendini de kurtar meraktan bizi de

neden böyle yapıosun :))

Canım benim bat 1 gün geçince yaptım ama negatif çıktı .. Bende yok heralde diye yapmıyorum , olumlu olumsuz öğrenir öğrenmez burdayım :)

günaydın kızlar. Bugün bat tarihim. Her an herşey olabilir. dua edinde gelmesin kırmızılar. Sancıdan kıvranmak istemiyorum çok ağırıyorr hamiş olsamda adet olmasammmm ne olurr ALLAH ' ımmm

Olmıcaksınnnnnnn :):)

benim belirtiler ne derece tutar bilmem. göğüslerim şiş değil. fakat dokununca elimle bastırınca uçlarında ağrı hissediyorum. Başkada bişi yok

Benimde öyleydi. Hergün biraz daha ağrısı artıyorsa olabilir takip et.. Daha şimdi şimdi üstüne yatamıorum. İnşallah olucak cnm takıntılı olma yeter.. Allah'ı da unutma...

Sadece göğüs ağrısı var bende .. Canım sen ne zaman nasıl öğrenmiştin , belirtilerin neydi ????

Benim adetime 15 gün varken göğüslerimde elleyince ağrı hissetim. Adet yaklaşanakadar en büyük belirti göğüslerimdi. Adetime 6gün kala test yaptım çıkmadı adetim 1 gün geçti yaptım net çift çizgi çıktı. Dr. gittim onayladık öle yani..

Belirtiler;
Göğüs şişti 2kat, dolgunlaştı,damar çıktı 2 tane
kasığımda çok nadir batma oldu adet ağrısı ile karışık
Kuruluk vardı iki defa ıslandım
iştahım çok arttı masada kimseyi bekleme tahammülüm bile olmadan yedim
gündüzleri hep uykum geldi tatlı tatlı

Hormon tahlillerini yaptırdık fsh 5,79 çıktı bu durumda iyi mi kötü mü?

senin çok netmiş belirtilerin yaa :) valla benim 15 gündür filan göğüslerime dokunamıyorum .. Çok hassas ve acıyo .onun dışında benim hep uyku haim var zaten bekarkende öyleydi .. Kasıklarımda bende hissediyorum bazen hani böyle çok koşunca dalaklanırsınya ona benzer bişey nefes aldıkça hissediyorum ..ama tam kasığımda değil bayaa bi yukarda .. bakalım bekliyip görücem ben biraz psikolojik yaşıyorum belirtileri sanırım

canım bende gecen haftasonu yaptırmıstımmm sımdıı senın yazdıgı gorunce sonuclarıma baktım tekrar benımkıde 6.79 du dokotor cok ıyı dmeıstı ve senınkıde referans degerlerının arasında gorunuyooo iyi gibi görünüyo yani tabı dokotrun dah aıyı acıklayacaktır sana amaa

eğlenceli senin porfil resmin benim masaüstü resmim

çok tatlı bi kız çocuğu bize de nasip olur inşallah

benim kocama benzio gözleri, aynısından istiyorruuuuuummmm

benimde fsh 4 çıkmıştı

eğlenceli senin porfil resmin benim masaüstü resmim

çok tatlı bi kız çocuğu bize de nasip olur inşallah

benim kocama benzio gözleri, aynısından istiyorruuuuuummmm

aaaa şaşırdım bu kadr olur benımde masa ustu resmım ve benımde kocma benzıo gölzerıııı bende ısıtıyorum buna benzeyennn maviş maviş saglıklı bı bebişşşşş allahım mubaerek gunde duysun sesımızııı:))

Bende 3 ay önce yaptırdım. Doktorum bi prıblem yok eşinin sprem testini de yaptırın dedi onu da yaptırdık onda da birşey yok.
Bu ay yeniden klomen verdi doktor ama korkmaya başladım geçen ay kullanmadan önce her doktora gittiğimde yumurtaların normal çalışıyor diyorlardı klomen kullandım kist yaptı bu ay kullanmadım hiç yumurta yoktu :2:

Canım düşü flan yaşamadım daha önce gebeliğe hazırlamak için birde sanırım adet görebilmem için ben ilaçsız adet göremiyorum yani düzene girsem bile en ufak streste alt üst oluyo bütün dengem..
sen doktoruna sor ama bu ilaç çok başımı döneriyo uyku yapıyo günde üç defa bide çalışırken çok zor

Progestanı benim arkadaşımda kullanıyor. Gebelik düşündüğü için verdi doktoru. Rahmi hazırlıyormuş.

Aynen tatlım...

kızlaaaaar bende tuhaflık vaaaarrrrr....gögüslerım bı tuhaf..hıc sıskınlık yok bırı saga bırı sola bakıyor...neler oluyorrrr banaaaaaaaaaaaa

nNen var kuzum.. kıyamam çokmu stres yaptın bunlar banada oldu ama bişe olmadı inşallah snede bir belirtidir bu ..

ya canım valla ne kadrdır ugrasıosun bılmıyorum ama bazende duusnuyorumm acelemı edıyoruz acba dıeeee ılac kullnamk ıcıın flannnn valla sunu cok ıyı bılıyorumkııı bır suruu korundugu halde hamıle kalan arkadasım varr yanıı bı zmanı var anladınmı bız bosu bosuna kendımzıı yıprtaıyoruz he ben doktora gıtme demıyorum sakın yanlıs anlama tabıkı gdıcez sorun varmı dıe kontrol ettırcez ama bırazcıkta sabırlı olmamnız lazım ben 7 ayımda gıtıık dokotora bna dedıkıı hormon testlerını cıın rahtlaycaksa yapalımm ama sperm testı ve rahım fılmı için erken bana sorarsan yaptırma rahmın cok ıyı durumda olmaması ıcın bı neden goukmuyo dedı ama kesınlıkla stres yapmıycaksın dedııı bıraz kendı halına bırak herseyı dedı ve yumurtlama zmanında gun aşırı ılışkı baska da bısey yok ılav faln vermoıycem dedı yolladıııı bendeee bu ayyy rahatım oyuzdennn takmıyorum herseyı kafama hayırlısı olsunn

canım tahlillerini ne zaman yaptın bilmyrm ama adetin 2. ve 3. günlerinde
10 değerin altında çıkması normal kabul edilir diğer zamanlarda tahlilde yaptıysan yüksek çıkabilir
sendeki tahlil kağıdında referans aralığına bak zaten orda vardır
benm ilk tahlilde 10 ikinci tahlilde 15 çıktı
yaşda ilerledikçe yumurtalık rzervi azaldığı için fsh yükselir.
anlayacağın fsh ne kadar yüksekse gebelik o derece zorlaşır.

klomene başladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…